o man begonijos is seklu nedygsta jau trecia savaite, laaabai gaila
QUOTE(veiducka @ 2011 02 25, 21:44)
o man begonijos is seklu nedygsta jau trecia savaite, laaabai gaila
o kur laikot? Gal mažai šilumos, drėgmės?
QUOTE(ssunrose @ 2011 02 25, 21:38)
gerai, tai sakykite kiek man persodinant ikisti i zeme cm gumbeli ?
Man geriausiai sekdavosi, kuomet kišdavau iki pusės gumbelį. Gal yra turinčių ir kitokios patirties.
QUOTE(Astaite1 @ 2011 01 30, 08:58)
Aš šiemet saviškęs lapkričio mėn, išėmiau iš senų vazonų vazonų nuvaliau ir iškart pasodinau į naujus vazonus su sausų žemių mišiniu ir pastačiau vėsiai. Pažiūrėsiu gal taip geriau peržiemos, nes laikant sausose durpėse gumbai padžiūdavo ir pavasarį sunkiai keldavosi.
Preitą savaitgalį palaisčiau savo begonijas, o šiandien kai nuėjau pažiūrėti buvau maloniai nustebinta, nes kalasi daigiukai mano begonijų, vadinasi gumbai per žiemą gerai išsilaikė ir greit prabudo. Aš jų į namus dar nenešu, nes namuose per šilta. O sklepe sustatytos prie lango, todėl nebus išstypusios. Aš ir pernai jų nenešiau į kambarį, o tiesiai į šiltnamį dienai, o nakčiai parnešdavau į namus. Vargo daug, bet gėlės užaugo stipresnės, gražesnės.
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 25, 22:08)
o kur laikot? Gal mažai šilumos, drėgmės?
ant palanges laikau, visa diena saule, ir radiatorius salia, dregmes tikrai uztenka
Susidaiginau gumbus,susipjausciau,pabarsciau angliukais,dziusta dabar. Tai svyrancios. paprastos dar miega nebudintos.Gal reiktu pamerkt i parmangenata....Jei laikot,tai kiek
QUOTE(amarrile @ 2011 02 27, 21:15)
Susidaiginau gumbus,susipjausciau,pabarsciau angliukais,dziusta dabar.
Dideli gumbai buvo?
QUOTE(jediara @ 2011 02 27, 20:17)
Dideli gumbai buvo?
Dideli. Dar nepjautas vienas 15cm,kitas mazesnis... Pas mane tokie stambus kerai buna,i pastatomus indus sodinu...
QUOTE(amarrile @ 2011 02 27, 21:24)
Dideli. Dar nepjautas vienas 15cm,kitas mazesnis... Pas mane tokie stambus kerai buna,i pastatomus indus sodinu...
Oho Kaip man tokius užauginti
QUOTE(jediara @ 2011 02 27, 21:49)
Oho Kaip man tokius užauginti
jei mylėsit tai užaugs, žiūriu prekyboj kaskart vis mažesnius gumbelius pardavinėja
pasirode siandien mano is seklu sodintos laimes pilnos kelnes, o jau galvojau kad nieko nebus