Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas. Tema 2

Kaip žiemoja Jūsų begonijos? ax.gif
Atsakyti
Miega ax.gif Atrodo ,dar menesis iki sodinimo?
Atsakyti
Šiemet norėčiau pabandyti jas auginti ax.gif
Atsakyti
Tai negi dar niekas nesejate begoniju? Manau jau pats laikas butu seti. As tai jau nusipirkau seklu,laukiu dabar palankios dienos sejimui. Idomu kaip man cia su jomis seksis.
Atsakyti
Kaip tik žurnale "Rasos" skaičiau, kad jau laikas sėti, bet man per sudėtinga pasirodė.
Mėnesio gale parsinešiu iš rūsio gumbus ir juos daiginsiu.
Atsakyti
Aš ieškosiu gumbų pirkti ax.gif
Atsakyti
Gal kas iš praktikos galit papasakot apie gumbu pjaustyma... Buciau dekinga,nes zuvo supjaustyti pernai blush2.gif
Atsakyti
nejau visos supuvo, aš dauginau kai matėsi daigiukai,o pjūvį pabarsčiau medžio anglim ir nereikia skubėt sodint , man tik vienas pradėjo pūti ,svarbu neperlaistyt be to iš profų esu girdėjus, jog mėgėjui sunku tokiu būdu pasidaugint ,bet bandai ir tiek . biggrin.gif pas mane kai kurie gumbai kumščio dydžio, beje, jau prabudę thumbup.gif, gaila, kad dauguma nesvyrančios .
Papildyta:
[quote=jediara,2011 01 16, 14:36]
Aš ieškosiu gumbų pirkti ax.gif

aš taip pat dažnai susigundau paveiksliukais ant pakučių ,bet deja, dažnai tenka nusivilti ,kad sulauki visai netokių kokių tikiesi
,todėl patikimiausia pirkt gatavą ,bet vėlgi neaišku ar ji turės gumbelį ar iš ūgliuko įšaknydinta -čia kaip loterija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 28 sausio 2011 - 15:23
Aš niekuo neapibarščiau,neapdziovinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ka ir noreti.. Norečiau dar paklausti,kokius žemes mišinius pirkti,kad kokio brudo neparsinešt... Ir kiek butu 1gr permangenato,(tiek reikia deti į iitra vandens dezinfekavimui)
P.s Ačiu užatsakymus- buvusius ir busimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 01 28, 17:17)

aš taip pat dažnai susigundau paveiksliukais ant pakučių ,bet deja, dažnai tenka nusivilti ,kad sulauki visai netokių kokių tikiesi
,todėl patikimiausia pirkt gatavą ,bet vėlgi neaišku ar ji turės gumbelį ar iš ūgliuko įšaknydinta -čia kaip loterija  mirksiukas.gif

Jei iš ūgliukų - jos neužaugins gumbelio? Bus kaip vienkartinės? verysad.gif
Atsakyti
vienos spėja paaugint tokį mažuliuką ,o kitos ne, o ir tie mažiukai nevisi išgyvena iki pavasario ... verysad.gif nebent prieš iškasant gerokai apčiupinėt ir jei nėr gumbo su didesniu žemių gumulu į vazoną persodint , kol negavę šalnos, pernai porą tokių turėjau, reiks užmest akį ar jos bėr gyvos.
Atsakyti
O aš jau galvojau, kad pirksiu svyrančių begonijų gumbus, o galiu gauti "katę maiše" doh.gif
Atsakyti