Kaip žiemoja Jūsų begonijos?
Miega Atrodo ,dar menesis iki sodinimo?
Šiemet norėčiau pabandyti jas auginti
Kaip tik žurnale "Rasos" skaičiau, kad jau laikas sėti, bet man per sudėtinga pasirodė.
Mėnesio gale parsinešiu iš rūsio gumbus ir juos daiginsiu.
Mėnesio gale parsinešiu iš rūsio gumbus ir juos daiginsiu.
Aš ieškosiu gumbų pirkti
Gal kas iš praktikos galit papasakot apie gumbu pjaustyma... Buciau dekinga,nes zuvo supjaustyti pernai
nejau visos supuvo, aš dauginau kai matėsi daigiukai,o pjūvį pabarsčiau medžio anglim ir nereikia skubėt sodint , man tik vienas pradėjo pūti ,svarbu neperlaistyt be to iš profų esu girdėjus, jog mėgėjui sunku tokiu būdu pasidaugint ,bet bandai ir tiek . pas mane kai kurie gumbai kumščio dydžio, beje, jau prabudę , gaila, kad dauguma nesvyrančios .
Papildyta:
[quote=jediara,2011 01 16, 14:36]
Aš ieškosiu gumbų pirkti
aš taip pat dažnai susigundau paveiksliukais ant pakučių ,bet deja, dažnai tenka nusivilti ,kad sulauki visai netokių kokių tikiesi
,todėl patikimiausia pirkt gatavą ,bet vėlgi neaišku ar ji turės gumbelį ar iš ūgliuko įšaknydinta -čia kaip loterija
Papildyta:
[quote=jediara,2011 01 16, 14:36]
Aš ieškosiu gumbų pirkti
aš taip pat dažnai susigundau paveiksliukais ant pakučių ,bet deja, dažnai tenka nusivilti ,kad sulauki visai netokių kokių tikiesi
,todėl patikimiausia pirkt gatavą ,bet vėlgi neaišku ar ji turės gumbelį ar iš ūgliuko įšaknydinta -čia kaip loterija
Aš niekuo neapibarščiau,neapdziovinau Ka ir noreti.. Norečiau dar paklausti,kokius žemes mišinius pirkti,kad kokio brudo neparsinešt... Ir kiek butu 1gr permangenato,(tiek reikia deti į iitra vandens dezinfekavimui)
P.s Ačiu užatsakymus- buvusius ir busimus
P.s Ačiu užatsakymus- buvusius ir busimus
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 01 28, 17:17)
Jei iš ūgliukų - jos neužaugins gumbelio? Bus kaip vienkartinės?
O aš jau galvojau, kad pirksiu svyrančių begonijų gumbus, o galiu gauti "katę maiše"