Sveikos,
gal zinot, kas cia mano svyrancias begonijas puola??????
Ir pas mane tas pats. Aš nupurškiau, bet nepatiko drėgmė ant lapų, tai nurudavo tie lapai.
sveikos, keliu temuke i virsu, pasirodykit savo grazuoles, maniske tai tik viena dar ziedus krauna, tikiuosi greitu laiku prazys
EG užmačiau,kad išparduodamos begonijos,bet ar verta dabar jas sodinti?
kaip pastebejau,siemet kazkokie netike metai begonijoms.is 6 begoniju beliko viena normalesne.abejoju ir ar ta isliks
Noreciau mainyt raudonas svyrancias begonijas i kitu spalvu
Mano grožiai:
Pasirodau saviskes jokiu trasu nenaudoju,turiu trasu petunijoms kazin ar nepakenktu begonijoms?
Dieviskas grozis Siandien turguj neatsilaikiau ir prisipirkau geliuku - viena svyrancia ir tris nea. Ir bekamantinedama pardavejus apie begoniju auginima suzinojau, kodel vieni ziedukai buna pilnaviduriai, o kiti tusciaviduriai. O gi pasirodo tie tusciaviduriai ziedukai seklytes augina. Ir tos visos turgines grazuoles yra setos is seklu.....Sakiau dabar ir as bandysiu zaisti su seklom O gal jau yra bandziusiu?
Ar begonijos nepopuliarios ar temuke uzmirsta?as dar vis perku ir zaviuosi jomis,dovanoju visiems kas turi kur jas pasikabinti ar pasisodinti,siandien turguj po lituka tris nusipirkau,balkona pagyvinau