as jau ir istraukiau 2 turejau persikine svyrancia ir geltona svyrancia,viena isgyveno pradejo rodyti givybe kita ne ,neuzrasiau ant vazonu kur katra tai ir nezinau kuri isgyveno,bet nuojauta kuzda,kad persikine,nes ji man jau viena ziema perziemojo.
livaigal jau ziedeliu sulaukei ,imesk nuotraukele kaip daigeliai auga
Sveikutes begoniju augintojos
Maniskes begonijos jau irgi siltai padetos ir jau leidzia lapeliu
dar labai noreciau pasipildyt gumbais gal zinot kur Kaune pardavime ju yra
Sveikos
tikiuosi, priimsit mane, nusipirkau šiemet, tiksliau atsisiunčiau iš EG svyrančių begonijų: raudoną, geltoną ir ružavą (tikuosi, tokios ir pražys ), ti vat bbiškiuką susibalamūtijau, paskaitinėjusi čia supratau, jog sodinat gumbus į žemę ir laukiat, kol pradės želti, o vat sodo spalvose perskaičiau, cituoju: "Nuo pirmų kovo dienų atidžiai tikrinkite žiemojančių begonijų gumbelius. Jei pakankamai šilta, kai kurie jau gali pradėti dygti. Kai daigai 1-3 cm aukščio, gumbus reikia sodinti į vazonėlius". Iš patirties, kuris būdas geresnis? Aš pirmi metai jas auginsiu
tikiuosi, priimsit mane, nusipirkau šiemet, tiksliau atsisiunčiau iš EG svyrančių begonijų: raudoną, geltoną ir ružavą (tikuosi, tokios ir pražys ), ti vat bbiškiuką susibalamūtijau, paskaitinėjusi čia supratau, jog sodinat gumbus į žemę ir laukiat, kol pradės želti, o vat sodo spalvose perskaičiau, cituoju: "Nuo pirmų kovo dienų atidžiai tikrinkite žiemojančių begonijų gumbelius. Jei pakankamai šilta, kai kurie jau gali pradėti dygti. Kai daigai 1-3 cm aukščio, gumbus reikia sodinti į vazonėlius". Iš patirties, kuris būdas geresnis? Aš pirmi metai jas auginsiu
QUOTE(Pentarda @ 2010 03 06, 00:54)
Sveikutes begoniju augintojos
Sveikutės
Aš šiandien pirkau gumbelių Vilijampolės turguje. Svyrančių buvo 4 rūšių ir nesvyrančių.
QUOTE(A.d. @ 2010 03 06, 20:06)
Sveikutės
Aš šiandien pirkau gumbelių Vilijampolės turguje. Svyrančių buvo 4 rūšių ir nesvyrančių.
kokios kainos?
QUOTE(Pentarda @ 2010 03 06, 19:42)
kokios kainos?
Svyrančios 4 su centais, o nesvyrančios 3 su centais. kažkaip neužfiksavau tiksliai kai pamačiau kad pigiau nei bazėj buvo.
QUOTE(egleja @ 2010 03 05, 15:00)
ne, dar nėžydi, lapai dideli, bet jie tokie silpni-liauni, svyrantys, buvo žiedeliai sukrauti, bet nukraičiojo
A.d. , čia vieno gumbo kaina?
QUOTE(GAPO @ 2010 03 09, 16:34)
A.d. , čia vieno gumbo kaina?
Taip vieno. Jų dėžutėse ant prekystalio pridėta ir gali pasirinkti.
QUOTE(A.d. @ 2010 03 07, 15:16)
Svyrančios 4 su centais, o nesvyrančios 3 su centais. kažkaip neužfiksavau tiksliai kai pamačiau kad pigiau nei bazėj buvo.
Galiu patikslint, nes buvau pažiūrėt Svyranti 4.20 lt. , o nesvyranti 3.30 lt.
Tai brangokai, sakyčiau. Lyg bazėj mačiau, parašyta 7lt. Bet ten trys gumbai maišelyje.
Sveikos begoniju myletojos Su artejanciom sventem visas
Mano gelytes irgi jau visos sunestos ir padetos siltai. Svyrancios jau lapelius rodo. Smulkiaziedes nenoriai kalasi.
Mano gelytes irgi jau visos sunestos ir padetos siltai. Svyrancios jau lapelius rodo. Smulkiaziedes nenoriai kalasi.