Kelios mano begonijos
Mano bwgoniju vazonuose , zemeje atsirado baltu kirmelyciu :vekiu:
kazi kokiu priemoniu reik imtis
QUOTE(Pentarda @ 2009 07 29, 13:53)
Mano bwgoniju vazonuose , zemeje atsirado baltu kirmelyciu :vekiu:
Bandyciau perlieti cesnaku nuoviru arba kokiais chemikalais
QUOTE(LaWita @ 2009 07 29, 14:48)
grazuoles
o cia pai auginai ar pirktos nes mano begoniju tokios storos ssakos kad net svirt nenori ir lapu begalybe o sitos skeles plonos ir svyra gaziai
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 29, 15:39)
grazuoles
o cia pai auginai ar pirktos nes mano begoniju tokios storos ssakos kad net svirt nenori ir lapu begalybe o sitos skeles plonos ir svyra gaziai
Aciu Pati auginau Sios jau kokius 3 metus pas mane auga Ziema gumbai pailsi,o pavasari sodinu ir stai jos dabar jau tokios
Pradzioje jos man irgi nenori svirti,bet poto nusvyra O gal jusu nesvyrancios?
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 22, 22:58)
na ir grozis pasaka o ji gumbine?
Papildyta:
o jus mergaites lapu neskabot begoniju kad ziedukai matytusi nes pas mane per lapus ziedu nesimato
Papildyta:
ir dar nirejau paklausti kaip su tom sakelem reikia dauginti ir jai nusiperki gelyte be gumbelio ar ji isgyvena per ziema ar uzsiaugina gumbeli na zodziu kaip ja issaugoti kitiem metam busiu labai dekinga
Papildyta:
o jus mergaites lapu neskabot begoniju kad ziedukai matytusi nes pas mane per lapus ziedu nesimato
Papildyta:
ir dar nirejau paklausti kaip su tom sakelem reikia dauginti ir jai nusiperki gelyte be gumbelio ar ji isgyvena per ziema ar uzsiaugina gumbeli na zodziu kaip ja issaugoti kitiem metam busiu labai dekinga
Aš išlaikiau per žiemą ir pasodinau, negalvojau, kad sudygs, bet sudygo ir puikiai žydi, tik vienas supuvo supuvo , gal perlaisčiau
QUOTE(LaWita @ 2009 07 29, 17:02)
Aciu Pati auginau Sios jau kokius 3 metus pas mane auga Ziema gumbai pailsi,o pavasari sodinu ir stai jos dabar jau tokios
na svyrancios as ir antri metai is gumbeliu auginu tai jos kad po kokiaspenkias sakas isleido labai storas tai ti dabar bando svirti viena tai geltona kaip jusu i kita balta o tokios oranzines labai noriu bet nebuvo pirkti tokios
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 29, 16:10)
na svyrancios as ir antri metai is gumbeliu auginu tai jos kad po kokiaspenkias sakas isleido labai storas tai ti dabar bando svirti viena tai geltona kaip jusu i kita balta o tokios oranzines labai noriu bet nebuvo pirkti tokios
Na gal dar nusvirs tos sakos Maciau buvote ir savo begoniju idejusi nuotraukas,bet dabar ju jau nera
QUOTE(LaWita @ 2009 07 29, 18:51)
Na gal dar nusvirs tos sakos Maciau buvote ir savo begoniju idejusi nuotraukas,bet dabar ju jau nera
as istryniau is albumo ir nepagalvojau kad ir cia dings
tai aspasitaisysiu ir nufotografuosiu kokios dabar ir idesiu
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 29, 21:38)
as istryniau is albumo ir nepagalvojau kad ir cia dings
Taip kai istrini is albumo - dingsta is cia nuotrauka
Lauksim nuotrauku
QUOTE(LaWita @ 2009 07 29, 12:48)
Kelios mano begonijos
kokios gražuolės o tokios baltos aš dar nemačius, norėčiau tokią auginti pas mane tik oranžinė ir raudona
QUOTE(daivaP @ 2009 07 30, 01:04)
kokios gražuolės o tokios baltos aš dar nemačius, norėčiau tokią auginti pas mane tik oranžinė ir raudona
Aciu O baltosios gumbelius pirkusi buvau "senukuose" Bet kai sita balta tik pradeda dygti - tai kazkaip skiriasi nuo kitu.Ji daug greiciau auga,ir tokie ilgi i virsu tie ugliukai,ir net atrodo,kad nesvirs ,bet poto pradeda svirti ir net labai graziai