Tute*frute grazus ziedeliai
Noriu pasidžiaugti savo svyrančia begonija
QUOTE(ilja @ 2009 06 28, 01:45)
Labai grazi
SVEIKOS
NA MANO BEGONIJOS SVYRANCIOS KAZKOKIOS KEISTIS VISAI SVYRT NENORI STOVI TVIRTI STIEBAI IR NESVYRA SAKAU GAL DAR NUSVIRS TEN TA KUR ZYDI TAI DOVANU GAVAU TEN NESVYRANTI TAI VISTIEK KARTU APGYVENDINAU
CIA PIRMAS ZIEDELIS GELTONOS TIK KAZKOKS SILPNAS JI TURETU BUTI PILNAVIDURE BET KAZKO NESIMATO
NA MANO BEGONIJOS SVYRANCIOS KAZKOKIOS KEISTIS VISAI SVYRT NENORI STOVI TVIRTI STIEBAI IR NESVYRA SAKAU GAL DAR NUSVIRS TEN TA KUR ZYDI TAI DOVANU GAVAU TEN NESVYRANTI TAI VISTIEK KARTU APGYVENDINAU
CIA PIRMAS ZIEDELIS GELTONOS TIK KAZKOKS SILPNAS JI TURETU BUTI PILNAVIDURE BET KAZKO NESIMATO
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 23, 15:30)
Štai ir manoji begonija..
kokia gražuolė
QUOTE(ilja @ 2009 06 28, 02:45)
Noriu pasidžiaugti savo svyrančia begonija
kekės kokios
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2009 06 29, 23:22)
labai gražios abi gėlės , ypač antroji , spalvytė puiki
o čia mano begonijos , ši tai anksčiau pradėjo žydėt
o ši neperseniausiai
QUOTE(rukutukas @ 2009 06 30, 00:23)
kokia gražuolė
kekės kokios
Papildyta:
o ši neperseniausiai
kekės kokios
Papildyta:
o ši neperseniausiai
grazuoles gelytes
as tokia oranzina is sakeles turbut auginta pirkau jau siltnami tai ir ismeciau rudeni nes gumbelio nebuvo o tai ka su ja daryti daugiau ir nezinojau labai grazi buvo noreciau tokios gumbelio
QUOTE(satanele @ 2009 02 07, 17:27)
Valio nusipirkau siandiena svyrancias begonijas ,bandysiu vel kaupti ,nes MB ismete ,pagalvojo kad numire kazkokie augalai,pradzia yra
Va nežinau kas galėjo atsitikti,numirė visos mano keturios svyrančios begonijos,prapuolė noras daugiau jas pirkti ir auginti
Begonijas svarbu neperlaistyti, nepalikti ant tiesioginės saulės ilgam laikui - pabala lapai. Šviesą jos mėgsta. Labai atsparios gėlytės. Pradėti auginti siulyčiau nuo smulkiažiedžių, visada žydincių (šakelių Vilniuje norinčiom galiu parūpinti, jos greitai įsišaknija). Smulkiažiedės ištveria 3 sav. sausrą.. Kada palaistai tada joms gerai..
QUOTE(Aderaa @ 2009 07 21, 23:19)
na ir grozis pasaka o ji gumbine?
Papildyta:
o jus mergaites lapu neskabot begoniju kad ziedukai matytusi nes pas mane per lapus ziedu nesimato
Papildyta:
ir dar nirejau paklausti kaip su tom sakelem reikia dauginti ir jai nusiperki gelyte be gumbelio ar ji isgyvena per ziema ar uzsiaugina gumbeli na zodziu kaip ja issaugoti kitiem metam busiu labai dekinga
Nuostabus grožis . Ir aš pirkau geltoną, o žydi oranžinė