Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 10:00)
O as ideju turiu,

vat as kokias idejas jau mintyse isvyscius -tai vakar paziurejau, kad namie as neturiu tokiu priemoniu, kad igyvendint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 10:53)
Bet kazkam uz nevykusias foto reikia beda suversti doh.gif

jojo kazkaip lengviau pasidaaro kai galvoji jog kaltas fotikas, o ne tu pats biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 09:44)
Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tai apie SP pievagrybį masčiau ir apie išsvajotą kadrą smile.gif reikia lėkt į parduotruvę, dasipirkt ko trūksta ir pasiraityt rankoves..... gaudysiu savo išsvajotą kadrą thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 09:47)
Taip mirksiukas.gif Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu verysad.gif

taigi tavo ne muilinė, tavo PGM mirksiukas.gif tikrai galima ką nors išlaužt thumbup.gif

Man ta fotkėse su braške jogurte besimaudančia toookia skani wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 11:06)
vat as kokias idejas jau mintyse isvyscius -tai vakar paziurejau, kad namie as neturiu tokiu priemoniu, kad igyvendint verysad.gif

O aš niekaip nesugalvoju kurioj namų vietoj pasitaškyt lotuliukas.gif visur laminatas, MB žvitrios akys hihihi.gif vonioj visai beryšio man.... siaubas doh.gif norėčiau, kad būtų vasara..
Atsakyti
Miargai, nu jūs ir pavarot blink.gif plepėjimo tempai nerealūs, nuotraukų kokių pridėję bigsmile.gif thumbup.gif o aš sergu, tai net kažkaip fotiko į rankas imt nesinori verysad.gif su jumis taip pat nespėju, permetu tik akim, kokią nuorodą prigriebiu ir vsio
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 10:14)
O aš niekaip nesugalvoju kurioj namų vietoj pasitaškyt  lotuliukas.gif  visur laminatas, MB žvitrios akys  hihihi.gif  vonioj visai beryšio man.... siaubas  doh.gif  norėčiau, kad būtų vasara..

tiesk ka nors ant grindu wink.gif celofana koki pvz... g.gif

as jau vakar irgi tiesiau - nes MB, kad ir kaip serga uz mane - vis vien su ranksluostukais is paskos laksto hihihi.gif pedantas jis pas mane biggrin.gif

man tai noretusi vasaros del sviesos... griztu po darbo - jau tamsu buna... tai lauzk ka nori - vieni triuksmai be blico fotkinant... verysad.gif o su blicu man neina kazkaip susidraugaut... unsure.gif

gal rimtai reiktu dar vasara sita tema pakartot... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 vasario 2009 - 10:21
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 11:00)
O as ideju turiu,tik va igyvendinti jas,tai nezinau kaip doh.gif Jei jau netycia koks kadras papuole kaip ir demesio vertas,tai jo apdoroti nemoku. doh.gif Truputi per daug man ir fotografuoti mokintis ir su PS grabaliotis doh.gif

Va ir man taip verysad.gif Buvau radus labai neblogas pamokėles, bet po kompo perinstaliavimo nebeturiu adreso. Ir neberandu unsure.gif

Ta braškė ir man bigsmile.gif nestuke.gif lotuliukas.gif

Turiu ir aš vieną idėją, vakar kiek bandžiau-nepavyko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 18:53)
SpaNguole - niekur nesidesi - skaityk instrukcija (kaip jau sakyta 3 kartus min  biggrin.gif ) ir viska, ka perskaitai - pabandyk savo rankom  mirksiukas.gif  prie viso to - teorija pradzioj temos wink.gif

Nusimato daauuug skaitymo doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 09:44)
Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias  lotuliukas.gif
siaubas kazkoks mastau.gif biggrin.gif

O aš sapnavau kaip darau namų darbus- visą naktį doh.gif

Truputi per daug man ir fotografuoti mokintis ir su PS grabaliotis doh.gif

drinks_cheers.gif , parsisiunčiau PS į vaiko kompą, bet kai neturiu supratimo visai nuo ko pradėti, tai ir nekišu rankų prie jo.

Vakar buvau teatre, tai vakare nebeturėjau laiko skaityti instrukciją blush2.gif . Šiandien visokių reikaliukų yra, tai nzn kaip reiks ND daryti.

Priminkit, tris daiktus fokusuojam AF? ar MF? g.gif .

O kas yra PGM? skaitau skaitau ir nelabai suprantu unsure.gif
Atsakyti
Laba,
O as ideju turiu,tik va igyvendinti jas,tai nezinau kaip doh.gif Jei jau netycia koks kadras papuole kaip ir demesio vertas,tai jo apdoroti nemoku. doh.gif Truputi per daug man ir fotografuoti mokintis ir su PS grabaliotis doh.gif

aš tau neparašiau apie tuos instaliavimus doh.gif dabar varau į polikliniką, bet grįžus būtinai parašysiu ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 06, 10:13)
Man ta fotkėse su braške jogurte besimaudančia toookia skani  wub.gif

aha, labai skani nuotrauka bigsmile.gif kad taip pavyktų dar neapsipienavusią ją pagauti, būtų dar skaniau. vietoj autoriaus prieš kiekvieną bandymą plaučiau tą braškę ax.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 10:14)
O aš niekaip nesugalvoju kurioj namų vietoj pasitaškyt  lotuliukas.gif  visur laminatas, MB žvitrios akys  hihihi.gif  vonioj visai beryšio man.... siaubas  doh.gif  norėčiau, kad būtų vasara..

o tu išsiųsk SB su draugais alaus atsigerti mirksiukas.gif ramiai padirbėsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 11:20)
tiesk ka nors ant grindu wink.gif celofana koki pvz... g.gif

as jau vakar irgi tiesiau - nes MB, kad ir kaip serga uz mane - vis vien su ranksluostukais is paskos laksto hihihi.gif pedantas jis pas mane  biggrin.gif

Kaip faina kad jis tave taip palaiko thumbup.gif Maniškis žvilgtelėjo kelis kartus kas gaunasi ir viskas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 10:20)
gal rimtai reiktu dar vasara sita tema pakartot...  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi sunku dėl to šviesos trūkumo, nes žiemą namai tamsūs ir dienos metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 05, 20:33)
Jurate, sveikinu prisijungus.  4u.gif
Vat, aš šiandien irgi lašiukus gaudžiau, tik man gaudavosi ne purslai ar karūnelės, o vandens srovelė. ;D
Bet svarbiausia, kad išmokau, gerai fokusą nustatyt.
Dedu tą, kuri mano nuomonė labiausiai pavyko.  blush2.gif Nors ir be jokios idėjos. Ryt gaudysim karūnėles.  ax.gif

user posted image

Tie šešėliai man nepatinka. doh.gif

grazu ,ypac tiek mini ziburiukai kabina smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 10:47)
Taip mirksiukas.gif Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu verysad.gif
Papildyta:

tai gal laikas jau isigyti... mirksiukas.gif as pirkau per ebay(nuvaziavau pas pardaveja ,apsiziurejau,jis man dar sask.faktura israse) siaip gumtree visai nesenai buvo canon 5D uz ispudinga kaina bigsmile.gif MB ragino mane pirkt,bet as tikrai dar ne ready schmoll.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 06, 11:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš tai apie SP pievagrybį masčiau ir apie išsvajotą kadrą smile.gif reikia lėkt į parduotruvę, dasipirkt ko trūksta ir pasiraityt rankoves..... gaudysiu savo išsvajotą kadrą  thumbup.gif
taigi tavo ne muilinė, tavo PGM  mirksiukas.gif tikrai galima ką nors išlaužt  thumbup.gif

Man ta fotkėse su braške jogurte besimaudančia toookia skani  wub.gif

oi man SP pievagrybis turbut dar ilgai akyse stoves blush2.gif wub.gif
Atsakyti