Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

o aš vakar nusipirkau Kelby knygą biggrin.gif kas čia sakėt, kiek mokėjot? vln RIMI ji kainuoja 28 lt.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 06, 09:35)
o aš vakar nusipirkau Kelby knygą  biggrin.gif kas čia sakėt, kiek mokėjot? vln RIMI ji kainuoja 28 lt.

gi su 30 proc nuolaida tiek ir kainuoja mirksiukas.gif

klausimas - o fotkes galima eigoje keist tam 'konkurse' iki jo pabaigos? ax.gif na, gal pvz kazkas geriau gaunas ir pan? unsure.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

lasiukus reiks eit gaudyt rolleyes.gif

Belly, karuna blink.gif thumbup.gif
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:39)
klausimas - o fotkes galima eigoje keist tam 'konkurse' iki jo pabaigos? ax.gif na, gal pvz kazkas geriau gaunas ir pan? unsure.gif
man atrodo, kad galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 06 vasario 2009 - 09:45

aisku, kad galima smile.gif

Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias lotuliukas.gif

siaubas kazkoks mastau.gif biggrin.gif

p.s. Labas rytas, beje 4u.gif bigsmile.gif

Atsakyti

Taip mirksiukas.gif Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 09:44)
aisku, kad galima smile.gif
Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias  lotuliukas.gif
siaubas kazkoks mastau.gif biggrin.gif

p.s. Labas rytas, beje  4u.gif  bigsmile.gif

O as sapnavau,kad buvau nepaprasto grazumo miske ir visa sapna nervavausi,kad negaliu nofotkinti doh.gif Ir diena fotikas ir nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 09:47)
Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu verysad.gif

na, as veidrodzio neturiu unsure.gif ir nemanau, kad artimiausiu laiku tureciau unsure.gif
Atsakyti

man susirodė, kad kažkas čia buvo parašęs žymiai mažesnę kainą, už tai ir klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:49)
na, as veidrodzio neturiu  unsure.gif  ir nemanau, kad artimiausiu laiku tureciau unsure.gif

Ir pas mane jis svajonese. doh.gif Bet kazkam uz nevykusias foto reikia beda suversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 10:47)
Taip mirksiukas.gif Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu verysad.gif

Tai paliksim veidrodininkams pirmąją vietą flirt.gif beje labai bus įdomu pabandyti su veidrodžiu nufotkint tai, ką dabar bandau....skirtumą pajust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 09:53)
Ir pas mane jis svajonese. doh.gif Bet kazkam uz nevykusias foto reikia beda suversti doh.gif

as tai ne blush2.gif nes bent jau paprasti krentantys lasai tai tikrai gaunas ir pakankamai nemazai is nufotkintu kadru... o ka mandriau -as nzn -neisnesa galva tongue.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 vasario 2009 - 09:57
Jurate77, pagal mane ND padaryti gerai 4u.gif nemaciau tik su diafragama.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 vasario 2009 - 10:10
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:56)
as tai ne blush2.gif  nes bent jau paprasti krentantys lasai tai tikrai gaunas ir pakankamai nemazai is nufotkintu kadru... o ka mandriau -as nzn -neisnesa galva tongue.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

O as ideju turiu,tik va igyvendinti jas,tai nezinau kaip doh.gif Jei jau netycia koks kadras papuole kaip ir demesio vertas,tai jo apdoroti nemoku. doh.gif Truputi per daug man ir fotografuoti mokintis ir su PS grabaliotis doh.gif
Atsakyti