o aš vakar nusipirkau Kelby knygą kas čia sakėt, kiek mokėjot? vln RIMI ji kainuoja 28 lt.
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 06, 09:35)
o aš vakar nusipirkau Kelby knygą kas čia sakėt, kiek mokėjot? vln RIMI ji kainuoja 28 lt.
gi su 30 proc nuolaida tiek ir kainuoja
klausimas - o fotkes galima eigoje keist tam 'konkurse' iki jo pabaigos? na, gal pvz kazkas geriau gaunas ir pan?
labas rytas
lasiukus reiks eit gaudyt
Belly, karuna
lasiukus reiks eit gaudyt
Belly, karuna
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:39)
klausimas - o fotkes galima eigoje keist tam 'konkurse' iki jo pabaigos? na, gal pvz kazkas geriau gaunas ir pan?
man atrodo, kad galima QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:39)
aisku, kad galima
Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias
siaubas kazkoks
p.s. Labas rytas, beje
Taip Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 09:44)
aisku, kad galima
Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias
siaubas kazkoks
p.s. Labas rytas, beje
siaubas kazkoks
p.s. Labas rytas, beje
O as sapnavau,kad buvau nepaprasto grazumo miske ir visa sapna nervavausi,kad negaliu nofotkinti Ir diena fotikas ir nakti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 09:47)
Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu
na, as veidrodzio neturiu ir nemanau, kad artimiausiu laiku tureciau
man susirodė, kad kažkas čia buvo parašęs žymiai mažesnę kainą, už tai ir klausiu
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:49)
na, as veidrodzio neturiu ir nemanau, kad artimiausiu laiku tureciau
Ir pas mane jis svajonese. Bet kazkam uz nevykusias foto reikia beda suversti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 10:47)
Taip Pasiziurejau i jusu darbus,paskui i savo ir nusprendziau,kad kaip be butu,bet su savo muiline tokios kokybes kaip su veidroziu tikrai neispaisysiu
Tai paliksim veidrodininkams pirmąją vietą beje labai bus įdomu pabandyti su veidrodžiu nufotkint tai, ką dabar bandau....skirtumą pajust
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 09:53)
Ir pas mane jis svajonese. Bet kazkam uz nevykusias foto reikia beda suversti
as tai ne nes bent jau paprasti krentantys lasai tai tikrai gaunas ir pakankamai nemazai is nufotkintu kadru... o ka mandriau -as nzn -neisnesa galva
Jurate77, pagal mane ND padaryti gerai nemaciau tik su diafragama....
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 09:56)
as tai ne nes bent jau paprasti krentantys lasai tai tikrai gaunas ir pakankamai nemazai is nufotkintu kadru... o ka mandriau -as nzn -neisnesa galva
O as ideju turiu,tik va igyvendinti jas,tai nezinau kaip Jei jau netycia koks kadras papuole kaip ir demesio vertas,tai jo apdoroti nemoku. Truputi per daug man ir fotografuoti mokintis ir su PS grabaliotis