Ačiū mergaitės už priėmimą , už palaikymą , ir kad nesijuokiat iš "muilinės" (dabar kaip pagalvoju tai manoji čia turbūt pati seniausia ).
va jum kvietkų nuo manęs (nepatikėsit, bet čia krienas )
einu pabandysiu ką nors iš namų darbų padaryti, mažu kas ir gausis
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 11:21)
ale gi reikia pabandyti, ims ir pavyks
Bandyk, bandyk
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 11:25)
Dabar uzduosiu labai kvaila klausima del fokusavimo Kai nori nufotkinti tris daiktus, ir padaryti vis kita ryskesni, cia reikia fotkinti skirtingu kampu, ar fotike nustatant tam tikra funkcija?
Tai vat tie ND ir skirti tam reikalui issiaiskinti siaip esme yra tai padaryti is vieno tasko
visuose fotikuose tas daroma skirtingai... reik skaityt instrukcija (minimum 3 kartus ) o koks fotikas pas tave?
Liamuna - pagelbek su nauja tema, a
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 11:25)
Dabar uzduosiu labai kvaila klausima del fokusavimo Kai nori nufotkinti tris daiktus, ir padaryti vis kita ryskesni, cia reikia fotkinti skirtingu kampu, ar fotike nustatant tam tikra funkcija?
pabandyk pirmiausia, o paskui jei ka bendrom jegom gal issiaiskinsim
QUOTE(ediper @ 2009 02 10, 11:26)
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 10, 11:29)
Stikline man tavo beveik visos foto jegiskos
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 11:32)
O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline
QUOTE(lamella @ 2009 02 10, 12:13)
Stikline, Tavo ruonių serija man labai patinka, tos spalvos tokios gražios ir tas ledas toks šaltas.
Jėtau, moteros, privertėt mane raudonuot Negirkit tiek, nes bijosiu čia ką ir bedėt
Paskutiniu metu pastebėjau kaip mane slegia namų darbai kai reikia galvoti ką kaip nufotografuoti...kai reikia save spaust Ir pastebiu, kad labiau man sekasi kai fotografuoju tai, ką tuo metu jaučiu, kaip mano širdis liepia...o ND dažniausiai visi nelabai vykę gaunasi Bet vistiek jie man patinka
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 11:31)
kaip mano Antakalnio kaimynės apsidžiaugė, kaip atėjau, oi sakė turėsim blato valdžioje
tai va ir pas jus čia, jei ką tai sakykit, pagelbėsiu
Bandysiu Pas mane canon ixus 850is
Ruste, Teira, sveikos prisijunusios
http://rapidshare.co...iltrai.doc.html sita nuoroda imesk, Liamuna
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 11:26)
as tai tik 4suskaiciavau.Cia tik apie muilines kalba yra pas ka pagerinto muilines neskaiciavau
Ruste man ND trys daikati buvo pats sunkiausias.tikrai pripazinsiu,kad tik i du gavosi sufokusuoti.trecias nepasidave nei kaip.
O kokio gi senumo ta muiline pas jus??
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.