Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Sveikos merginos!
Skaitau skaitau aš čia jūsų sukurtas temas ir mastau, kad labai norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti (jei priimsit ax.gif ). Be to, jūsų tema "pradedantiesiems" jau beveik tapo "pažengusiems" ir man teks gerokai paplušėti, kad jus prisivyčiau.
Pati turiu tokį jau panaudotą Canon EOS 300D. Jo techniniai duomenys nėra superiniai, bet man "žaliai" reikia bent jau tokį gerai įvaldyti. Todėl labai džiaugčiausi, jei galėčiau mokytis kartu su jumis rolleyes.gif
Jau antrą dieną sėdžiu prie pirmųjų ND ir jei vakare bus atsiradęs internetas namie, bandysiu įkelti savo pirmuosius bandymus.
Atsakyti
Jurate, welcome biggrin.gif
Labai laukiam naujokų, ypač šaunių ir pavyzdingų 4u.gif
Nesinori už kitas kalbėti, tad pasakysiu, kad bent aš pažengusiąja tikrai nesiruošiu vadintis, dar man mokytis mokytis ir gerą akį ugdytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 05, 19:00)
Sveikos merginos!

Sveika atvykus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 05, 18:05)
Jurate, welcome  biggrin.gif 
Labai laukiam naujokų, ypač šaunių ir pavyzdingų  4u.gif 
Nesinori už kitas kalbėti, tad pasakysiu, kad bent aš pažengusiąja tikrai nesiruošiu vadintis, dar man mokytis mokytis ir gerą akį ugdytis  smile.gif

Palauk palauk, tuoj ateis supratimas, kad kuo durniau tuo gražiau ir rodydama nuotraukas kritikai sakysi "taip, čia laužau kompozicijos taisykles, bet aš taip noriu ir iš viso čia toks autoriaus užmanymas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 05, 15:33)

Peperoni, tai sakai sprite pilstei...  cool.gif

joa... biggrin.gif ale nepatiko man jis - vietoj lasu putos gaunas... schmoll.gif

su ekspokorekcija padirbek gal, jei atsiranda tie isdegimai... g.gif

QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 05, 18:00)
Sveikos merginos!
Skaitau skaitau aš čia jūsų sukurtas temas ir mastau, kad labai norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti (jei priimsit  ax.gif ). Be to, jūsų tema "pradedantiesiems" jau beveik tapo "pažengusiems" ir man teks gerokai paplušėti, kad jus prisivyčiau.
Pati turiu tokį jau panaudotą Canon EOS 300D. Jo techniniai duomenys nėra superiniai, bet man "žaliai" reikia bent jau tokį gerai įvaldyti. Todėl labai džiaugčiausi, jei galėčiau mokytis kartu su jumis rolleyes.gif
Jau antrą dieną sėdžiu prie pirmųjų ND ir jei vakare bus atsiradęs internetas namie, bandysiu įkelti savo pirmuosius bandymus.

sveika prisijungus thumbup.gif mano ne ka sustresnis - eos 350 D ax.gif

lauksim tavo ND 4u.gif

SpaNguole - niekur nesidesi - skaityk instrukcija (kaip jau sakyta 3 kartus min biggrin.gif ) ir viska, ka perskaitai - pabandyk savo rankom mirksiukas.gif prie viso to - teorija pradzioj temos wink.gif
Atsakyti
Belly, na ir Karūna pagavai blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 05, 18:57)
Belly, na ir Karūna pagavai  blink.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 05, 19:00)
Sveikos merginos!
Skaitau skaitau aš čia jūsų sukurtas temas ir mastau, kad labai norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti (jei priimsit  ax.gif ). Be to, jūsų tema "pradedantiesiems" jau beveik tapo "pažengusiems" ir man teks gerokai paplušėti, kad jus prisivyčiau.

Sveika prisijungusi, aparatas tikrai neprastas ir nepasenes,taip kad kibk i darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurate77, sveika prisijungus 4u.gif

kAZKAIP MAN SEKASI ANT TU KARUNU GAUDYMO biggrin.gif DAR BENT 4 neblogas turiu blush2.gif ax.gif Ale su lasais ne kas doh.gif
Atsakyti
Jurate, sveikinu prisijungus. 4u.gif
Vat, aš šiandien irgi lašiukus gaudžiau, tik man gaudavosi ne purslai ar karūnelės, o vandens srovelė. ;D
Bet svarbiausia, kad išmokau, gerai fokusą nustatyt.
Dedu tą, kuri mano nuomonė labiausiai pavyko. blush2.gif Nors ir be jokios idėjos. Ryt gaudysim karūnėles. ax.gif

user posted image

Tie šešėliai man nepatinka. doh.gif
Atsakyti
Duoma, puiku!
Cia turbut pati pylei vandeni kazkokiu indu, kad srovele tokia banguota? biggrin.gif
Atsakyti
Mergytės,kaip man atsikratyt ti blico "juostos"? Kažkaip foliją dengiat? Gal galėtumėt vizualiai? ax.gif

Va kaip gaunasi. verysad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti