Ech, gana cia man nelegaliai su jumis bendrauti... Skubu legalizuotis ir atiduodu jusu rusciam teismui savo namu darbus . Prasausi slaptazodzio, nes jau nebegaliu daugiau kenteti nematydama jusu darbu albumo , o gal ir savo nauju lasiuku noreciau i konkursa ikelti...
Taigi, pradedam nuo fokusavimo. Fokusuojam zalia gelyte:
Geltona:
Oranzine:
Ir - uzdarom diafragma:
Zoominam meski-vaiduokli:
Mano bandomuosius lasiukus jau matete.
Suku galva , kaip cia jums subtiliau kysi pasiulyti, kad atlaidesnes butumet? Gal pradziai galeciau pasiulyti balto pienuko is balto puodelio baltame kambarelyje?
Bet itariu, kad teks pienuka paciai su pomidorais gerti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 11:18)
Kol idejau nuoroda i bloga - jus tiek priraset... aciu uz komentarus... foto isvis nekarpyta ir nzn as daryt su ja ka nors, ar ne... : turiu ir kitokiom koju pozom... ale sita kazkaip geriausiai ziurisi... dar turiu nespalvota varianta, anas irgi savotiskai zavus, ale kad jau pradejau su tokiom spalvom, sakau gal reik ir pasilikt kaip serija daryt...
labai grazi serija.. va cia tas soft focusas gal tiktu?(cia is tos 5pamokos )...nors ir siaip nuotrauka dvelkia svenumu
QUOTE(ediper @ 2009 02 10, 11:19)
vos nuo kedes nenukritau
gerai, kad nenukritai, o tai jausčiaus bais kalta
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:22)
Ech, gana cia man nelegaliai su jumis bendrauti... Skubu legalizuotis ir atiduodu jusu rusciam teismui savo namu darbus . Prasausi slaptazodzio, nes jau nebegaliu daugiau kenteti nematydama jusu darbu albumo , o gal ir savo nauju lasiuku noreciau i konkursa ikelti...
oho kokie pazenge ND
Nikke - pralinksmino tavo ND su jumoru ir geru atlikimu man patiko meskis vaiduoklis tu cia nika pasikoregavai?
nu su pieniuku tai zinai, neprasisuksi reiks kazko rimtesnio
A duodam, merginos pswd?
nu su pieniuku tai zinai, neprasisuksi reiks kazko rimtesnio
A duodam, merginos pswd?
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 11:22)
gerai, kad nenukritai, o tai jausčiaus bais kalta
niu bet Malacius tu!!
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:22)
Zoominam meski-vaiduokli:
O kodėl jis toks peršviečiamas?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:26)
as uz
Nikkė,o kaip cia taip foto tas meskis tikrai kaip vaiduoklis gavosi ziurejau ir akis tryniau maniau tikrai vaidenasi
Peperoni man tavo foto nu laaabai miela
Stikline man tavo beveik visos foto jegiskos
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 09:59)
o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele?
man labai gražios spalvos ir linijos. gražiai labai žiūrisi. O pozos nesuprantu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:26)
A duodam, merginos pswd?
duodam aišku kad žmogus supranta ką daro
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 10:26)
O kodėl jis toks peršviečiamas?
todėl kad išlaikymas 20sek ir tas meškis įdėtas jau fotografavimo metu ane, Nikke?
O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline
as truputi ne i tema,bet labai faina komoda pas Nikkė
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 10:32)
O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline
cia tai tikrai teisybe
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 10:33)
o man ne tik reikia,bet ir noooriu tokios