Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Ech, gana cia man nelegaliai ph34r.gif su jumis bendrauti... Skubu legalizuotis ir atiduodu jusu rusciam teismui lens.gif smartass.gif lens.gif savo namu darbus photo.gif. Prasausi slaptazodzio, nes jau nebegaliu daugiau kenteti cray.gifcray.gifcray.gif nematydama jusu darbu albumo cry.gifcry.gifcry.gif, o gal ir savo nauju lasiuku noreciau i konkursa ikelti... blush2.gif

Taigi, pradedam nuo fokusavimo. Fokusuojam zalia gelyte:
user posted image

Geltona:
user posted image

Oranzine:
user posted image

Ir - uzdarom diafragma:
user posted image

Zoominam meski-vaiduokli:
user posted image

user posted image

user posted image

Mano bandomuosius lasiukus jau matete.

Suku galva g.gif , kaip cia jums subtiliau kysi pasiulyti, kad atlaidesnes butumet? gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif triniti.gif Gal pradziai galeciau pasiulyti balto pienuko is balto puodelio baltame kambarelyje?
user posted image

Bet itariu, kad teks pienuka paciai su pomidorais gerti… pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 10 vasario 2009 - 10:23
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 11:18)
Kol idejau nuoroda i bloga - jus tiek priraset...  doh.gif  biggrin.gif  aciu uz komentarus...  4u.gif  foto isvis nekarpyta ir nzn as daryt su ja ka nors, ar ne...  g.gif: turiu ir kitokiom koju pozom... ale sita kazkaip geriausiai ziurisi...  ax.gif  dar turiu nespalvota varianta, anas irgi savotiskai zavus, ale kad jau pradejau su tokiom spalvom, sakau gal reik ir pasilikt  g.gif  kaip serija daryt...  g.gif

labai grazi serija.. va cia tas soft focusas gal tiktu?(cia is tos 5pamokos biggrin.gif )...nors ir siaip nuotrauka dvelkia svenumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 10, 11:19)
blink.gif  blink.gif vos nuo kedes nenukritau  blush2.gif

hihihi.gif gerai, kad nenukritai, o tai jausčiaus bais kalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:22)
Ech, gana cia man nelegaliai ph34r.gif su jumis bendrauti... Skubu legalizuotis ir atiduodu jusu rusciam teismui  lens.gif smartass.gif  lens.gif  savo namu darbus photo.gif. Prasausi slaptazodzio, nes jau nebegaliu daugiau kenteti cray.gifcray.gifcray.gif nematydama jusu darbu albumo cry.gifcry.gifcry.gif, o gal ir savo nauju lasiuku noreciau i konkursa ikelti...  blush2.gif

oho kokie pazenge ND blink.gif
Atsakyti
Nikke - pralinksmino tavo ND biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif su jumoru ir geru atlikimu 4u.gif man patiko meskis vaiduoklis thumbup.gif lotuliukas.gif tu cia nika pasikoregavai? g.gif

nu su pieniuku tai zinai, neprasisuksi biggrin.gif reiks kazko rimtesnio tongue.gif biggrin.gif

A duodam, merginos pswd? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 11:22)
hihihi.gif  gerai, kad nenukritai, o tai jausčiaus bais kalta  ax.gif

lotuliukas.gif
niu bet Malacius tu!! bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:22)
Zoominam meski-vaiduokli:

O kodėl jis toks peršviečiamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:26)

A duodam, merginos pswd? g.gif  biggrin.gif

as uz biggrin.gif
Nikkė,o kaip cia taip foto tas meskis tikrai kaip vaiduoklis gavosi g.gif ziurejau ir akis tryniau maniau tikrai vaidenasi biggrin.gif
Peperoni man tavo foto wub.gif wub.gif wub.gif nu laaabai miela wub.gif wub.gif
Stikline man tavo beveik visos foto jegiskos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 09:59)
o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele?  g.gif

man labai gražios spalvos ir linijos. gražiai labai žiūrisi. O pozos nesuprantu blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:26)
A duodam, merginos pswd? g.gif  biggrin.gif

duodam thumbup.gif aišku kad žmogus supranta ką daro thumbup.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 10:26)
O kodėl jis toks peršviečiamas?  g.gif

todėl kad išlaikymas 20sek ir tas meškis įdėtas jau fotografavimo metu mirksiukas.gif ane, Nikke?

O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 10 vasario 2009 - 10:33
as truputi ne i tema,bet labai faina komoda pas Nikkė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nikke blink.gif kas tam meskiui atsitiko blink.gif
o jau komodos grozis wub.gif reikia dabar man tokios blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 10:32)

O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

cia tai tikrai teisybe 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 10:33)

o jau komodos grozis  wub.gif reikia dabar man tokios  blush2.gif  biggrin.gif

o man ne tik reikia,bet ir noooriu tokios biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti