Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

labas rytas 4u.gif

Liamunai ir Anasko paveluoti sveikinimai happybday.gif clap_1.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 09:58)
bet ar butina lygint, jei pvz lasas nelygiai lasa ir pan??? man dar garziau kreivai? g.gif  unsure.gif  blush2.gif nu kai kuriais atvejais? g.gif

tai ziurint ka nori nuotraukoje parodyti, kartais tas kreivumas buna reikalingas 4u.gif

Stiklines ruone thumbup.gif net siurpas nukrate beziurint, nors po pirteles ir paciai teko sokti ax.gif

Peperoni, man tai idomi poza merginos rolleyes.gif graziai ziurisi, net nzn ka cia daugiau ir sakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 10 vasario 2009 - 10:09
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:59)
Sudetingai kaip skamba, kai to nedarai, o tik paskaitai instrukcija biggrin.gif  doh.gif  as gi turiu PS yahoo.gif reik pradet savint jusu instrukcijas hihihi.gif

o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele?  g.gif
user posted image

grazu wub.gif
oioi kai kurios esat jau toli grazu ne Pradziamoksles ! schmoll.gif
p.s. nebandei koja maziau sulenkus fotografuoti? man truputi noretusi maziau kuno kadre blush2.gif ... niu bet cia Priekabes biggrin.gif ir fokusas pety unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 10 vasario 2009 - 10:10
Stikline bigsmile.gif kokios spalvos thumbup.gif dar "sparnas" labai patiko. Ji man tokia lengva kaip svajonė smile.gif

Peperoni,labai graži nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Jau niekaip nebespeju paskui jus... swoon.gif Nu ir tempai! biggrin.gif

Pakomentuosiu, ka greitomis prabegdama per paskutinius puslapius pastebejau.

Visu pirma, Liamuna ir Anasko, prisidedu prie sveikinimu su gimtadieniu! Geru jums kadru!

Kalbates apie autoportreto tema? Oho. Tikrai labai sudetingas reikala. Is kitos puses - gal tokie bauginantys issukiai ir yra patys idomiausi? ax.gif

Duoma, turiu ir as tave pagirti uz drasa! thumbup.gif Taciau as tavo nuotrauka pavadinciau drasiu pirmu zingsniu, gera paskata eiti toliau. maciau, kad tu ja bandai visaip tobulinti, bet as manyciau, kad geriau butu laika skirti naujo geresnio kadro pagavimui. Mano nuomone, svarbiausia nuotraukoje yra ideja ir nuotaika. Ka tu savo tokia nuotrauka norejai pasakyti? Kad tu slapta nuo visu su kazkuo kalbiesi? Tuomet turetu buti daugiau paslaptingumo, poza tartum bandytum sleptis, baikstus zvilgsinis i duris, ar kas neateina, ir pan. O gal nori parodyti, kad tu vienisa palikta kaime? Tuomet turetu matytis liudesys, ilgesys, labiau atsipalaidavusi poza. Tai tik mano pasamprotavimai sita tema, gal tu visai kitaip ziuri. As tik noriu pasakyti, kad dabar nuotraukoj nelabai matau idejos, del ko sitas kadras buvo gaudomas. Bet dar karta komplimentai tau uz drasius bandymus!

Peperoni, suzavejo tavo mergina su gele! Puikiai pagauta nuotaika, nuotrauka kvepia svajingumu ir atsipalaidavimu. Saunuole!

Stikline, labai kokybiskos reportazines nuotraukas is ruoniu maudyniu. Puikios spalvos, kadrai teikia aiskia informacija. Man gal tik noretusi, kad antrojoje nuotraukoje butu daugiau erdves desineje – tuomet plaukike igautu daugiau verzlumo, butu matoma, koks kelias jos dar laukia.

O, matau Peperoni dar viena mergyte-gelyte idejo. bigsmile.gif Man labai grazios tavo pastangos ne siaip spragseti fotoaparatu, bet kurti nuotaika. Del to labai sveikinu! Taciau sitoj antrojoj nuotraukoj man visgi kompozicija uzkliuvo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 10 vasario 2009 - 10:14
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 09:59)
Sudetingai kaip skamba, kai to nedarai, o tik paskaitai instrukcija biggrin.gif  doh.gif  as gi turiu PS yahoo.gif reik pradet savint jusu instrukcijas hihihi.gif

Labai jauki, imtymi ir švelni foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 10, 11:07)
grazu  wub.gif
oioi kai kurios esat jau toli grazu ne Pradziamoksles !  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liamuna ir Anasko su GIMTADIENIU mergaites 4u.gif
Cia jums
4u.gif
user posted image
dovanos Anasko:D
user posted image
Liamunai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:59)

Labai patinka apšvietimas wub.gif tik kol įkirtau kas čia kaip čia biggrin.gif nesinorėtų matyti kairėj pusėj berods pėdos (?) kūno fotografija thumbup.gif

QUOTE(ediper @ 2009 02 10, 11:03)
Nuostabi ruoniu serija!  wub.gif kokiu objektyvu cia fotkinta? ir koks exif? blush2.gif

ediper, aš fotkinu su pagerinta muiline blush2.gif

Išlaikymas 1/320 sec
Diafragma f 3.5
Jautrumas ISO 100
Ekspokorekcija 0 EV
Blykstė No Flash
Židinio nuotolis 6 mm
Atsakyti
Kol idejau nuoroda i bloga - jus tiek priraset... doh.gif biggrin.gif aciu uz komentarus... 4u.gif foto isvis nekarpyta ir nzn as daryt su ja ka nors, ar ne... g.gif: turiu ir kitokiom koju pozom... ale sita kazkaip geriausiai ziurisi... ax.gif dar turiu nespalvota varianta, anas irgi savotiskai zavus, ale kad jau pradejau su tokiom spalvom, sakau gal reik ir pasilikt g.gif kaip serija daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 11:14)

Išlaikymas  1/320 sec
Diafragma  f 3.5
Jautrumas ISO  100
Ekspokorekcija  0 EV
Blykstė  No Flash
Židinio nuotolis  6 mm

blink.gif blink.gif vos nuo kedes nenukritau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 10:14)
Labai patinka apšvietimas  wub.gif  tik kol įkirtau kas čia kaip čia biggrin.gif nesinorėtų matyti

nu cia specialiai taip susukau, kad reiktu paziuret ilgiau hihihi.gif vat ta peda jo, reik ko gero pradangint, as irgi uz jos kliuvau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:09)

Stikline, labai kokybiskos reportazines nuotraukas is ruoniu maudyniu. Puikios spalvos, kadrai teikia aiskia informacija. Man gal tik noretusi, kad antrojoje nuotraukoje butu daugiau erdves desineje – tuomet plaukike igautu daugiau verzlumo, butu matoma, koks kelias jos dar laukia.

Taip taip, dėl to visiškai pritariu, man trūksta dešinėj irgi erdvės, bet, tačiau spontaninė foto smile.gif o patikėkit kol prasiveržiau pro minią ant tilčiuko besigrūdančią...o dar pirštus visi kaišiojo, tai pusė foto išvis nepavyko doh.gif žinot, koks sunkus paparacio darbas lotuliukas.gif

Beje dėkui visoms už komentarus, pagyrimus ... baliooončikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti