Jau niekaip nebespeju paskui jus...
Nu ir tempai!
Pakomentuosiu, ka greitomis prabegdama per paskutinius puslapius pastebejau.
Visu pirma,
Liamuna ir Anasko, prisidedu prie sveikinimu su gimtadieniu! Geru jums kadru!
Kalbates apie autoportreto tema? Oho. Tikrai labai sudetingas reikala. Is kitos puses - gal tokie bauginantys issukiai ir yra patys idomiausi?
Duoma, turiu ir as tave pagirti uz drasa!
Taciau as tavo nuotrauka pavadinciau drasiu pirmu zingsniu, gera paskata eiti toliau. maciau, kad tu ja bandai visaip tobulinti, bet as manyciau, kad geriau butu laika skirti naujo geresnio kadro pagavimui. Mano nuomone, svarbiausia nuotraukoje yra ideja ir nuotaika. Ka tu savo tokia nuotrauka norejai pasakyti? Kad tu slapta nuo visu su kazkuo kalbiesi? Tuomet turetu buti daugiau paslaptingumo, poza tartum bandytum sleptis, baikstus zvilgsinis i duris, ar kas neateina, ir pan. O gal nori parodyti, kad tu vienisa palikta kaime? Tuomet turetu matytis liudesys, ilgesys, labiau atsipalaidavusi poza. Tai tik mano pasamprotavimai sita tema, gal tu visai kitaip ziuri. As tik noriu pasakyti, kad dabar nuotraukoj nelabai matau idejos, del ko sitas kadras buvo gaudomas. Bet dar karta komplimentai tau uz drasius bandymus!
Peperoni, suzavejo tavo mergina su gele! Puikiai pagauta nuotaika, nuotrauka kvepia svajingumu ir atsipalaidavimu. Saunuole!
Stikline, labai kokybiskos reportazines nuotraukas is ruoniu maudyniu. Puikios spalvos, kadrai teikia aiskia informacija. Man gal tik noretusi, kad antrojoje nuotraukoje butu daugiau erdves desineje tuomet plaukike igautu daugiau verzlumo, butu matoma, koks kelias jos dar laukia.
O, matau
Peperoni dar viena mergyte-gelyte idejo.
Man labai grazios tavo pastangos ne siaip spragseti fotoaparatu, bet kurti nuotaika. Del to labai sveikinu! Taciau sitoj antrojoj nuotraukoj man visgi kompozicija uzkliuvo...