Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Stikline,liuks spalvos thumbup.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 23:15)
Stikline - geras  wub.gif  thumbup.gif

brrr, kaip salta pasidare paziurejus..... doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 23:26)
man tai super thumbup.gif  nu taip viskas rysku, svaru -sakes -sugebejimai thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 10, 01:12)
Stikline,liuks spalvos thumbup.gif saunuole thumbup.gif

Ačiū merdžynos 4u.gif ledas mane užvaldė biggrin.gif na ką..belieka atrinkt trečią foto ruonių serijai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 21:45)
as fotkinau save kol kas tik viena karta... ax.gif  staciau fotika ant trikojo, tada ant kedes, kurios pati sedau dejau trikojo deze (tik toki daikta turejau po ranka, galima zaislus ar siip ka panaudot.. ) tada fokusavau i ta deze AF, perjungiau MF (galima tik MF ta daryt) ir jau beliko kaskart paspaust taimerio rezimu fotika bei nutaisyt tinkama mina (kas tikrai labai sunku  cool.gif )

Labai geras patarimas thumbup.gif Reiks asinaudoti ax.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 22:09)
Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą  lotuliukas.gif  kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka  lotuliukas.gif  einu gal aš jau miegot  hihihi.gif

Labai labai graži nuotraukytė thumbup.gif Smagu ten jiems pliuškentis tokiame šaltyje cool.gif
Atsakyti
Kažkaip dabar užkliuvo Peperoni komentaras smile.gif taip, reikia kažko į ką sufokusuot...o dėl tinkamų minų man lengviausia prieš veidrodį, kai save matau smile.gif kitaip nusivažiuoju į lankas biggrin.gif

Armana ačiū wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 10 vasario 2009 - 08:52
Sveiki visi
Sveikinimai Liamunai ir Anasko su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 09, 17:57)
p.s. isverciau,tik nezinau ar eisis suprast  blush2.gif , 5 pamoka...kur ja talpinti? g.gif

thumbup.gif dek i 4shared, o nuoroda cia smile.gif as paskui i bloga ikelsiu smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 09, 22:32)
Sveikinu ir as Liamuna, Anasko su tortadieniu 4u.gif
Islydejau greitaja,

Sveikatytes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 09:13
kaip su PS islygint horizonta??? blush2.gif as tik supicasa moku ax.gif bet man siandien reik su PS doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 10:20)
kaip su PS islygint horizonta??? blush2.gif as tik supicasa moku ax.gif bet man siandien reik su PS doh.gif  lotuliukas.gif

Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 09:20)
kaip su PS islygint horizonta??? blush2.gif as tik supicasa moku ax.gif bet man siandien reik su PS doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai lyginu su Crop tool, pasižymiu nuotrauką su Crop tool, tarsi norėdama kirpti, o paskui per apačioje per viduriuką pasuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 vasario 2009 - 09:47
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 09:38)
Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai

QUOTE(Armana @ 2009 02 10, 09:46)
Aš tai lyginu su Crop tool, pasižymiu nuotrauką su Crop tool, tarsi norėdama kirpti, o paskui per apačioje per viduriuką pasuku ax.gif

user posted image

aciukas jums abiem drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

bet ar butina lygint, jei pvz lasas nelygiai lasa ir pan??? man dar garziau kreivai? g.gif unsure.gif blush2.gif nu kai kuriais atvejais? g.gif
Atsakyti
Sudetingai kaip skamba, kai to nedarai, o tik paskaitai instrukcija biggrin.gif doh.gif as gi turiu PS yahoo.gif reik pradet savint jusu instrukcijas hihihi.gif

o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 23:09)

Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą  lotuliukas.gif  kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka  lotuliukas.gif  einu gal aš jau miegot  hihihi.gif

Nuostabi ruoniu serija! wub.gif kokiu objektyvu cia fotkinta? ir koks exif? blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:12)
thumbup.gif dek i 4shared, o nuoroda cia smile.gif as paskui i bloga ikelsiu smile.gif

bandau 5 pamoka
Atsakyti