QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 23:15)
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 23:26)
man tai super nu taip viskas rysku, svaru -sakes -sugebejimai
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 10, 01:12)
Stikline,liuks spalvos saunuole
Ačiū merdžynos ledas mane užvaldė na ką..belieka atrinkt trečią foto ruonių serijai
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 21:45)
as fotkinau save kol kas tik viena karta... staciau fotika ant trikojo, tada ant kedes, kurios pati sedau dejau trikojo deze (tik toki daikta turejau po ranka, galima zaislus ar siip ka panaudot.. ) tada fokusavau i ta deze AF, perjungiau MF (galima tik MF ta daryt) ir jau beliko kaskart paspaust taimerio rezimu fotika bei nutaisyt tinkama mina (kas tikrai labai sunku )
Labai geras patarimas Reiks asinaudoti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 22:09)
Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka einu gal aš jau miegot
Labai labai graži nuotraukytė Smagu ten jiems pliuškentis tokiame šaltyje
Kažkaip dabar užkliuvo Peperoni komentaras taip, reikia kažko į ką sufokusuot...o dėl tinkamų minų man lengviausia prieš veidrodį, kai save matau kitaip nusivažiuoju į lankas
Armana ačiū
Armana ačiū
Sveiki visi
Sveikinimai Liamunai ir Anasko su praėjusiu gimtadieniu
Sveikinimai Liamunai ir Anasko su praėjusiu gimtadieniu
QUOTE(ediper @ 2009 02 09, 17:57)
p.s. isverciau,tik nezinau ar eisis suprast , 5 pamoka...kur ja talpinti?
dek i 4shared, o nuoroda cia as paskui i bloga ikelsiu
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 09, 22:32)
Sveikatytes
kaip su PS islygint horizonta??? as tik supicasa moku bet man siandien reik su PS
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 10:20)
kaip su PS islygint horizonta??? as tik supicasa moku bet man siandien reik su PS
Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 09:20)
Aš tai lyginu su Crop tool, pasižymiu nuotrauką su Crop tool, tarsi norėdama kirpti, o paskui per apačioje per viduriuką pasuku
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 09:38)
Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai
QUOTE(Armana @ 2009 02 10, 09:46)
Aš tai lyginu su Crop tool, pasižymiu nuotrauką su Crop tool, tarsi norėdama kirpti, o paskui per apačioje per viduriuką pasuku
aciukas jums abiem
bet ar butina lygint, jei pvz lasas nelygiai lasa ir pan??? man dar garziau kreivai? nu kai kuriais atvejais?
Sudetingai kaip skamba, kai to nedarai, o tik paskaitai instrukcija as gi turiu PS reik pradet savint jusu instrukcijas
o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele?
o dabar sakykit, kaip jums sita mergina su gele?
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 23:09)
Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka einu gal aš jau miegot
Nuostabi ruoniu serija! kokiu objektyvu cia fotkinta? ir koks exif?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 10:12)
bandau 5 pamoka