Ryt reiks dėl įdomumo pabandyt auto, pažiūrėsiu kas kaip.
Liamuna, Anasko, sveikinu
Sveikinu sukaktuvininkes kokteiliukai tai mmmm... įtariu skanūs būtų
Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka einu gal aš jau miegot
Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka einu gal aš jau miegot
Stikline - geras
brrr, kaip salta pasidare paziurejus.....
brrr, kaip salta pasidare paziurejus.....
Kaip ir tortais pradėjo kvepėti !
Prisidedu ir aš prie sveikinimų. Kūrybingų jums metų mergičkos !!!
Prisidedu ir aš prie sveikinimų. Kūrybingų jums metų mergičkos !!!
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 22:09)
man tai super nu taip viskas rysku, svaru -sakes -sugebejimai
Sveikinu ir as Liamuna, Anasko su tortadieniu
Islydejau greitaja, gerai, kad nieko baisaus. Nebespeju nei skaityt, nei fotkint ideju daug su tais lasais, bet kaip tycia didzioji atkrito Tai su dvejom pupom nieko negaliu padaryt
O zinot man idomiai skamba tas auto portretas, nu nieko apie ji neismanau, bet idomu (bus idomu jus visas/visus nuziuret)
Islydejau greitaja, gerai, kad nieko baisaus. Nebespeju nei skaityt, nei fotkint ideju daug su tais lasais, bet kaip tycia didzioji atkrito Tai su dvejom pupom nieko negaliu padaryt
O zinot man idomiai skamba tas auto portretas, nu nieko apie ji neismanau, bet idomu (bus idomu jus visas/visus nuziuret)
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 19:45)
Almante k, pasiskaičiau, kad krosint spalvas, tai padidint kontrastą ir pakeist spalvas į nelabai naturalias. Aš taip supratau.
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia. Paaiškink plačiau, jei gali.
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia. Paaiškink plačiau, jei gali.
na nezinau kaip tau paasikint kas yra krosas. berods jei negatyvine juostele ryskintum kaip paprasta, tai gautum krosine nuotrauka, taip man rodos. o skaitmeninei nuotraukai galima uzdet toki efekta. su PS dar nezinau nes tik siandien suinstaliavau ( aciu Peperoni) bet zinau kad gali ikelti savo nuotrauka i www.picnik.com ir online gali uzdet koki nori efekta, taip pat ir cross efekta
beje sveikinu LIAMUNA ir ANASKO su gimtadieniu
Ačiū tau, Almante K. Ryt pabandysiu. : )