Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Ryt reiks dėl įdomumo pabandyt auto, pažiūrėsiu kas kaip. biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna, Anasko, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sukaktuvininkes wink.gif 4u.gif kokteiliukai tai mmmm... įtariu skanūs būtų biggrin.gif

Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą lotuliukas.gif kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka lotuliukas.gif einu gal aš jau miegot hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline - geras wub.gif thumbup.gif

brrr, kaip salta pasidare paziurejus..... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 22:18
Kaip ir tortais pradėjo kvepėti ! gathering.gif biggrin.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų. Kūrybingų jums metų mergičkos !!!
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 22:09)

Aš dar nakčiai pateršiu eterį į ruonių temą  lotuliukas.gif  kažkaip žiūrėjau žiūrėjau, kad lašiukų temai visai tinka  lotuliukas.gif  einu gal aš jau miegot  hihihi.gif

man tai super thumbup.gif nu taip viskas rysku, svaru -sakes -sugebejimai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as Liamuna, Anasko su tortadieniu 4u.gif

Islydejau greitaja, gerai, kad nieko baisaus. Nebespeju nei skaityt, nei fotkint doh.gif ideju daug su tais lasais, bet kaip tycia didzioji atkrito doh.gif Tai su dvejom pupom nieko negaliu padaryt doh.gif
O zinot man idomiai skamba tas auto portretas, nu nieko apie ji neismanau, bet idomu biggrin.gif (bus idomu jus visas/visus nuziuret) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 19:45)
Almante k, pasiskaičiau, kad krosint spalvas, tai padidint kontrastą ir pakeist spalvas į nelabai naturalias. Aš taip supratau.  biggrin.gif
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia.  g.gif  Paaiškink plačiau, jei gali.  blush2.gif

na nezinau kaip tau paasikint kas yra krosas. berods jei negatyvine juostele ryskintum kaip paprasta, tai gautum krosine nuotrauka, taip man rodos. o skaitmeninei nuotraukai galima uzdet toki efekta. su PS dar nezinau nes tik siandien suinstaliavau ( aciu Peperoni) bet zinau kad gali ikelti savo nuotrauka i www.picnik.com ir online gali uzdet koki nori efekta, taip pat ir cross efekta wink.gif

beje sveikinu LIAMUNA ir ANASKO su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Ačiū tau, Almante K. Ryt pabandysiu. : ) 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Liamuna, Anasko su gimtadieniu, geru jums metu .
user posted image
Atsakyti
Nu wub.gif aciuuuuu wub.gif Liamuna, kolege bigsmile.gif su gimtadieniu!!!!! happybday.gif
Atsakyti