Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 20:20)
Peperoni, tai nuo fotosesijos neišsisuksi... Na, po Nemuną braidyt neversiu wink.gif

Duoma, Tavo portretai bus vis puikesni. Tu labai tam tinki  wub.gif

irnesakyk.gif ta tai galiu - svarbu plaukt nereiktu biggrin.gif nes nemoku blush2.gif biggrin.gif

Duoma - as irgi pritariu SP - modeliukas tikrai geras thumbup.gif ir foto po pataisymu labai neblogai atrodo thumbup.gif (bet kokia jaunute esi wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 19:54)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
SpaNguole, nereik perfotkint - gerai smile.gif

tai jau viskas cia ane? g.gif  smile.gif

Tai jau gausiu slaptažodį ax.gif . Šiaip dar liko WB prie dirbtinio apšvietimo unsure.gif . Eisiu tuoj pabandysiu rolleyes.gif .
Atsakyti
liamuna, Anasko happybday.gif happybday.gif
**
nu jau dabar bais pavydžiu Pereroni ir Baccardi, kad Kaune gyvena Saulės Pūga photo.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 19:00)
Sea, ačiū. O koks tada užtiesalas tiktu? Pabandžiau pakeist. Nežinau.  doh.gif Su juoda man gražiau.

tai, kad man rodos čia jau ir taip yra kažkas panašaus į crossintą foto (pataisykite, jei aš klystu) lomo action'ai gražiai uždeda žalią spalva, čia tiktų.
Duoma papasakok, kaip spalva pakeitei g.gif
Atsakyti
Saulės pūga, blush2.gif ačiū labai.
peperoni, Jūs verčiat mane raudonuot. 4u.gif Dar mokyklinukė aš. : )
kaktuke, aš per Photoshopą. Pirmiausia pažymi ta plotą (aš audėkla pažymėjau), galima žymėti su tais įrankiais, kur kairėje yra, tam pirmam stulpelį. pvz Magic wand tool. O kai pažymi spaudi CTRL + U. Spaudi varnele ant Colorize.
Tada keiti tuos parametrus. Hue (keičia spalvą), Saturation (ryškumą), Lightness ( šviesumą/tamsumą). Ir viskas. : ) O jau kaip per GIMP nežinau. 4u.gif

Žinot, jūs mane padrąsinot. 4u.gif Jausmų temoj nedalyvausiu, nes man dar biški per sunki tema. Bet vat kai auto bus, aš pasistengsiu įgyvent savo įdėja ir bandysiu tol, kol ji man visiškai pavyks. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 09 vasario 2009 - 21:01
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 19:53)
nu supratau. Ačiū ir už tiek  mirksiukas.gif

Anasko ir Liamuna  happybday.gif  birthday.gif viena dėkit šampano foto, kita torto ir baliukas  thumbup.gif brendžio fotki.com turim  lotuliukas.gif

prasom kokteiliuku user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 20:56)
peperoni, Jūs verčiat mane raudonuot.  4u.gif  Dar mokyklinukė aš. : )

oj, tik jau nereikia tu Jus... biggrin.gif pasijauciu pensininke iskart lotuliukas.gif doh.gif nu as kzkaip gavojau, kad vyresne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 20:56)
kaktuke, aš per Photoshopą.

ačiū, spalvas žymiu Select-color range mirksiukas.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 02 09, 20:56)
prasom kokteiliuku [img]

o čia alkoholiniai? biggrin.gif
Atsakyti
Su gimimo diena, Liamuna, Anasko. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 09, 21:19)
o čia alkoholiniai?  biggrin.gif

vieni su , kiti be mirksiukas.gif , kam ko galima tongue.gif

Aciu dar karteli uz sveikinimus visiems. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 09 vasario 2009 - 21:25
Sveikinu sukaktuvininkus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš jau nebespėju skaityti smile.gif Jus karts nuo karto anonsuokite gvildenamas temas lotuliukas.gif

Oho, jau apie kovo mėn. temas kalbat.. apie autoportretus g.gif Dėl temų aptarimo iš anksto - kažkaip man nelabai: kas užbaigė su savo ND, puls fotkinti planuojamas temas, ir temai prasidėjus, jau bus n darbų doh.gif Tai tada arba kitaip reik publikuoti tuos darbus (pvz tik paskutines 3 dienas ar pan.), arba kažkaip kitaip galvoti. Nes po pirmų jau dienų, prasidėjus ND temai, darbų daug, kartotis nesinori, na ir nuleidi rankas unsure.gif Beje gal atgaivinti reikėtų ND, kuriuos publikuojam SM, ir aptarinėjam. TIkrai labai naudingi ND buvo...

Papasakokite, kaip jus darot autoportretus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
peperoni, gerai dabar sakysiu Tu. ;D Taigi nieko tokio. Juk čia retai pasitaiko tokio amžiaus. biggrin.gif 4u.gif

Ninin, geriausia tai pasidėt fotiką kur nors, ant lygaus paviršiau, nusistatyt laikmatį, atsistot tokiu atstumu, kad pasiektum ranka fotoaparatą,, tada jau fotini. Mano tokia patirtis. O jeigu jau jau ranka njedasieki fotoaparato, tada jau nežinau kaip. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 09, 21:26)

Papasakokite, kaip jus darot autoportretus?  blush2.gif  ax.gif

su autoportretais siek tiek gavos ekspromtu cia wink.gif blush2.gif

is kitos puses, turesit laiko pasipraktikuot, pasiaiskint, kaip tas daroma, nes is tikro ner jau taip pykst pokst ir gatava smile.gif

as fotkinau save kol kas tik viena karta... ax.gif staciau fotika ant trikojo, tada ant kedes, kurios pati sedau dejau trikojo deze (tik toki daikta turejau po ranka, galima zaislus ar siip ka panaudot.. ) tada fokusavau i ta deze AF, perjungiau MF (galima tik MF ta daryt) ir jau beliko kaskart paspaust taimerio rezimu fotika bei nutaisyt tinkama mina (kas tikrai labai sunku cool.gif )
Atsakyti