Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Sea, ačiū. O koks tada užtiesalas tiktu? Pabandžiau pakeist. Nežinau. doh.gif Su juoda man gražiau. Bet tada mažai spalvų, nebegražu man. ;D Dar biški pašviesinau.
user posted image user posted image
Atsakyti
Peperoni mergina su gele jau asmeniskai pagyriau smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 17:06)

O kaip dabar, geriau?  blush2.gif
Nors man dabar kažkaip tuščia.

Duoma, pataisei tapeta. daug geriau atrodo wink.gif o tu nebadei tarkim krosint spalvu? mano nuomone cia labai tiktu smile.gif
Atsakyti
Aciu, aciu uz sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 16:15)
Gaila, kad Tu Vilniuje...

o tai pala pala...mastau.gif o tai kur tu tada? g.gif blink.gif nes as kazkaip jau audziu minti, kaip man iki to Vln nukakt pas SP.... lotuliukas.gif

jei pasakysi, kad Kaune - tai rimtai nusiversiu.... blink.gif doh.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 09, 16:30)

? g.gif su blykste fotkinai, ar kaip cia? g.gif viska uzskaitau iskyrus ta wb g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 16:56)
visai nieko tas GIMPas mirksiukas.gif  is pirmo zvilogsnio pasirode mirksiukas.gif

nu as tai ji isimylejus wub.gif ypac dar visokiu plug'inu kai prisisiunciau... wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 09, 18:29)
Pepperoni, parodyk savo kiausinius cia .....

o tai tu vis dar neturi musu paswordo? g.gif blink.gif

kazkaip nustebimu diena man snd ax.gif biggrin.gif

Liamuna
su tortadiniu - lai issipildo visi tavo troskimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Sea_ - sudejom tuos laimetojus dar ir va cia: http://fotopradziamo...s.blogspot.com/
Papildyta:
Pasirodo ir Anasko gimtadienis dar siandien thumbup.gif

Anasko - buk laiminga wub.gif nuostabiu tau sustabdytu akimirku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 19:13
LIAMUNA, su gimtadieniu !!!
user posted image
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 19:27)
nu as tai ji isimylejus  wub.gif  ypac dar visokiu plug'inu kai prisisiunciau...  wub.gif

nu kiba reiks ir man i ji pasigilint g.gif
Atsakyti
Almante k, pasiskaičiau, kad krosint spalvas, tai padidint kontrastą ir pakeist spalvas į nelabai naturalias. Aš taip supratau. biggrin.gif
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia. g.gif Paaiškink plačiau, jei gali. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 16:46)
Sadi uzklausiu prie progos,bet manau,kad nepades tau apsispresti.Nes ji labai keista persona,ir jeigu ji isisrinko toki fotoaparata,tai nei vieno zodzio blogo net kankinama nepasakys doh.gif Zinau tik tiek,kad pries kokius 8 menesius ji mokejo uz ji virs 5000 litu ir tiek,kad dregmiai atsparus.Dar tada nesidomejau fotikais tai ir nelabai visa kita domino ax.gif

nu supratau. Ačiū ir už tiek mirksiukas.gif

Anasko ir Liamuna happybday.gif birthday.gif viena dėkit šampano foto, kita torto ir baliukas thumbup.gif brendžio fotki.com turim lotuliukas.gif
Atsakyti
Liamuna, Anasko su gimatadieniais mergaitės 4u.gif

user posted image

? g.gif  su blykste fotkinai, ar kaip cia? g.gif  viska uzskaitau iskyrus ta wb g.gif

Fotografuota be blykstės ax.gif , prie WB pasirinkimo yra tokia funkcija, ar kaip ją pavadinti- Flash (blykstė) unsure.gif .
Nu galėsiu dar perfotkinti.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 19:53)
nu supratau. Ačiū ir už tiek  mirksiukas.gif

Anasko ir Liamuna  happybday.gif  birthday.gif viena dėkit šampano foto, kita torto ir baliukas  thumbup.gif brendžio fotki.com turim  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

SpaNguole, nereik perfotkint - gerai smile.gif

tai jau viskas cia ane? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 19:55
o tai pala pala...mastau.gif o tai kur tu tada?  g.gif  blink.gif  nes as kazkaip jau audziu minti, kaip man iki to Vln nukakt pas SP....  lotuliukas.gif

Nueik ant lovos ir tada skaityk.

Kaunietė aš wink.gif
Atsakyti
Oj SP geras.... lotuliukas.gif doh.gif nu bet nors uzmusk ne maziausios minteles neturejau, kad tu ne vilniete.... doh.gif blush2.gif apgavo mano nuojauta mane, oj apgavo.... blush2.gif

Anyway - nerealiai del to dziaugiuos wub.gif Tai ir Baccardi reiskias kauniete... thumbup.gif fainiai kaip........ buvo, bendrai, vienintele mintele - kad Kaunas, - kur Baccardi po Nemuna (?) braidziojo.... ale kazkaip nuvijau kaip neitiketina... doh.gif

ufff kaip ziaugiuos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 20:20
Peperoni, tai nuo fotosesijos neišsisuksi... Na, po Nemuną braidyt neversiu wink.gif

Duoma, Tavo portretai bus vis puikesni. Tu labai tam tinki wub.gif

Atsakyti