Sea, ačiū. O koks tada užtiesalas tiktu? Pabandžiau pakeist. Nežinau. Su juoda man gražiau. Bet tada mažai spalvų, nebegražu man. ;D Dar biški pašviesinau.
Peperoni mergina su gele jau asmeniskai pagyriau
Duoma, pataisei tapeta. daug geriau atrodo o tu nebadei tarkim krosint spalvu? mano nuomone cia labai tiktu
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 17:06)
Duoma, pataisei tapeta. daug geriau atrodo o tu nebadei tarkim krosint spalvu? mano nuomone cia labai tiktu
Aciu, aciu uz sveikinimus.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 16:15)
o tai pala pala... o tai kur tu tada? nes as kazkaip jau audziu minti, kaip man iki to Vln nukakt pas SP....
jei pasakysi, kad Kaune - tai rimtai nusiversiu....
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 09, 16:30)
? su blykste fotkinai, ar kaip cia? viska uzskaitau iskyrus ta wb
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 16:56)
visai nieko tas GIMPas is pirmo zvilogsnio pasirode
nu as tai ji isimylejus ypac dar visokiu plug'inu kai prisisiunciau...
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 09, 18:29)
o tai tu vis dar neturi musu paswordo?
kazkaip nustebimu diena man snd
Liamuna su tortadiniu - lai issipildo visi tavo troskimai
Papildyta:
Sea_ - sudejom tuos laimetojus dar ir va cia: http://fotopradziamo...s.blogspot.com/
Papildyta:
Pasirodo ir Anasko gimtadienis dar siandien
Anasko - buk laiminga nuostabiu tau sustabdytu akimirku
LIAMUNA, su gimtadieniu !!!
nu kiba reiks ir man i ji pasigilint
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 19:27)
nu kiba reiks ir man i ji pasigilint
Almante k, pasiskaičiau, kad krosint spalvas, tai padidint kontrastą ir pakeist spalvas į nelabai naturalias. Aš taip supratau.
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia. Paaiškink plačiau, jei gali.
Tačiau kaip tas spalvas pakeist nežinau. aš biški dėjau tokį atspalvį žalia. Paaiškink plačiau, jei gali.
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 16:46)
Sadi uzklausiu prie progos,bet manau,kad nepades tau apsispresti.Nes ji labai keista persona,ir jeigu ji isisrinko toki fotoaparata,tai nei vieno zodzio blogo net kankinama nepasakys Zinau tik tiek,kad pries kokius 8 menesius ji mokejo uz ji virs 5000 litu ir tiek,kad dregmiai atsparus.Dar tada nesidomejau fotikais tai ir nelabai visa kita domino
nu supratau. Ačiū ir už tiek
Anasko ir Liamuna viena dėkit šampano foto, kita torto ir baliukas brendžio fotki.com turim
Liamuna, Anasko su gimatadieniais mergaitės
Fotografuota be blykstės , prie WB pasirinkimo yra tokia funkcija, ar kaip ją pavadinti- Flash (blykstė) .
Nu galėsiu dar perfotkinti.
Fotografuota be blykstės , prie WB pasirinkimo yra tokia funkcija, ar kaip ją pavadinti- Flash (blykstė) .
Nu galėsiu dar perfotkinti.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 19:53)
nu supratau. Ačiū ir už tiek
Anasko ir Liamuna viena dėkit šampano foto, kita torto ir baliukas brendžio fotki.com turim
SpaNguole, nereik perfotkint - gerai
tai jau viskas cia ane?
o tai pala pala... o tai kur tu tada? nes as kazkaip jau audziu minti, kaip man iki to Vln nukakt pas SP....
Nueik ant lovos ir tada skaityk.
Kaunietė aš
Oj SP geras.... nu bet nors uzmusk ne maziausios minteles neturejau, kad tu ne vilniete.... apgavo mano nuojauta mane, oj apgavo....
Anyway - nerealiai del to dziaugiuos Tai ir Baccardi reiskias kauniete... fainiai kaip........ buvo, bendrai, vienintele mintele - kad Kaunas, - kur Baccardi po Nemuna (?) braidziojo.... ale kazkaip nuvijau kaip neitiketina...
ufff kaip ziaugiuos
Anyway - nerealiai del to dziaugiuos Tai ir Baccardi reiskias kauniete... fainiai kaip........ buvo, bendrai, vienintele mintele - kad Kaunas, - kur Baccardi po Nemuna (?) braidziojo.... ale kazkaip nuvijau kaip neitiketina...
ufff kaip ziaugiuos
Peperoni, tai nuo fotosesijos neišsisuksi... Na, po Nemuną braidyt neversiu
Duoma, Tavo portretai bus vis puikesni. Tu labai tam tinki
Duoma, Tavo portretai bus vis puikesni. Tu labai tam tinki