Liamula, su tortadieniu
Liamuna, su gimtadieniu.
Liamuna, , su Tortadieniu!!
oi man tai pagalvojus apie autoportreta,net saltys krato tikrai abejoju ar sugebesiu ... kaip pvz. nureguliuoti,kad fokusas i akis butu? o dar ir pozos kazkokios ar kotais reik ? nzn... man asmeniskai dar ankstoka
p.s. isverciau,tik nezinau ar eisis suprast , 5 pamoka...kur ja talpinti?
oi man tai pagalvojus apie autoportreta,net saltys krato tikrai abejoju ar sugebesiu ... kaip pvz. nureguliuoti,kad fokusas i akis butu? o dar ir pozos kazkokios ar kotais reik ? nzn... man asmeniskai dar ankstoka
p.s. isverciau,tik nezinau ar eisis suprast , 5 pamoka...kur ja talpinti?
Liamuna, su gimtadieniu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:40)
Atsinesiau savo mergina su gele pas jus... taisykles lauzanti foto ale man patinka...
Man gražu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:49)
Va InesoS linkas i PS SC2 mokytoja PS SC mokytojas
Man neišeina parsisiųst
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 15:49)
matai as kolkas tik su tokiais komentarais-''GRAZU''''NEGRAZU''
Visa kita as palieku komentuoti labiau pazengusiems
Visa kita as palieku komentuoti labiau pazengusiems
QUOTE(Peledike @ 2009 02 09, 16:17)
Liamuna, su Tortadieniu!!! Daug geru kadru!!!
Oi, uztaisei tu cia, mergiot...
Man simet rudeni reiks pasa keisti, tai jau dabar sapnuoju kosmarus, kaip eisiu fotografuotis...
O tas auto-tai butinai turi veidas matytis??? Esu is tu labai labai sunkiu...
Beje, nuotraukyte tavo gelytes - Man netgi patiko taisykliu sulauzymas. Trecdaliu taisykle daug kas lauzo, o petukas kazkaip neuzkliuvo.
Duoma, redaguotoje nuotraukoje man spalvos kazkokios tai nenaturalios. Lyg ir per zalsvas veidas.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 16:14)
tai dabar oficialiai skelbiu, kad po jausmu - bus auto
Oi, uztaisei tu cia, mergiot...
Man simet rudeni reiks pasa keisti, tai jau dabar sapnuoju kosmarus, kaip eisiu fotografuotis...
O tas auto-tai butinai turi veidas matytis??? Esu is tu labai labai sunkiu...
Beje, nuotraukyte tavo gelytes - Man netgi patiko taisykliu sulauzymas. Trecdaliu taisykle daug kas lauzo, o petukas kazkaip neuzkliuvo.
Duoma, redaguotoje nuotraukoje man spalvos kazkokios tai nenaturalios. Lyg ir per zalsvas veidas.
Linole, aha, specialiai čia šitaip.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 16:08)
Tiesa buvau lauke, tai kandžiojau alkūnes kad fotiko nepaėmiau - du nuostabūs varvekliai ir pasakiško grožio bala būtų labai tikę lašų temai
as irgi siandien miske ilgesingai i varvancius lasus ziurejau - fotikas namie krovesi
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 09, 18:25)
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 18:06)
egzo, gal efoto?
aham, ten ir maciau
QUOTE(Duoma @ 2009 02 09, 18:49)
Liamuna, su gimtadieniu.
prisidedam prie sveikinimu.
Liamuna, su tortadieniu