Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 09, 16:30)

tikrai labai daug kalbam, geriau parodykit kas nors darbų  bigsmile.gif

visos lasuojas -ner ka rodyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 17:37)
visos lasuojas -ner ka rodyt tongue.gif

Tikra tiesa. biggrin.gif
Aš paskutiniu metu su tais lašais kankinuos, nėr net laiko ką nors ne į temą pafotkint. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 16:40)
Tikra tiesa. biggrin.gif
Aš paskutiniu metu su tais lašais kankinuos, nėr net laiko ką nors ne į temą pafotkint. doh.gif  biggrin.gif

man jau doh.gif siandien vos savo masinos purvasargiu ta tema nefotkijau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 16:40)
Tikra tiesa. biggrin.gif
Aš paskutiniu metu su tais lašais kankinuos, nėr net laiko ką nors ne į temą pafotkint. doh.gif  biggrin.gif

Tai va, net negalvojau, kad su lašais bus tiek vargo bigsmile.gif Įdomu su jais, bet ir labai sunku. Šiandien bandydama įdyvendinti vieną idėją išfotkinau apie 200 kadrų, iš kurių vos keli buvo dėmesio verti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 15:22)
užklausk kada pažįstamos koks pas ją pentaxas ir kaip jai jo valdymas  g.gif vis mastau dar  doh.gif

Sadi uzklausiu prie progos,bet manau,kad nepades tau apsispresti.Nes ji labai keista persona,ir jeigu ji isisrinko toki fotoaparata,tai nei vieno zodzio blogo net kankinama nepasakys doh.gif Zinau tik tiek,kad pries kokius 8 menesius ji mokejo uz ji virs 5000 litu ir tiek,kad dregmiai atsparus.Dar tada nesidomejau fotikais tai ir nelabai visa kita domino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 vasario 2009 - 16:53
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 17:42)
man jau doh.gif siandien vos savo masinos purvasargiu ta tema nefotkijau doh.gif  lotuliukas.gif

Ir ko gi dėl lašiukų nepadarysi. lotuliukas.gif
Atsakyti
visai nieko tas GIMPas mirksiukas.gif is pirmo zvilogsnio pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 09, 17:30)
O čia jau provokacija cool.gif

Pabūsiu šiandien provokatore cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 09, 17:45)
Tai va, net negalvojau, kad su lašais bus tiek vargo bigsmile.gif Įdomu su jais, bet ir labai sunku. Šiandien bandydama įdyvendinti vieną idėją išfotkinau apie 200 kadrų, iš kurių vos keli buvo dėmesio verti  unsure.gif

Jo jo išpyškini begalę kadrų, o dėmėsio verti tik keli būna... doh.gif Kada ateis ta diena kai užteks keleto paspaudimų ir bus tobula foto. lotuliukas.gif lotuliukas.gif (turbūt niekada)
Atsakyti
InesaS, vat, man irgi panašiai... Kažkaip bijau dar prašyt ko nors papozuot... Nedrąsu. Tai tenka pačiai... : ) Nemanau, kad labai drąsu. Kokybės nėra tenai. : ) Fokuso beveik nėra. Bet užtat man patinka. O tai manau labai svarbu. : ) Anksčiau ar vėliau, tu vistiek persilauši. Ir stebinsi mumis savo nuotraukomis. wub.gif

egzo, gal efoto? ax.gif

Almantė K, Kad aš irgi nelabai spėju. biggrin.gif

O kaip dabar, geriau? blush2.gif
Nors man dabar kažkaip tuščia.

user posted image

Dar kažkas sakė ,kad formatas nepatinka.
Dedu originalą. : )

user posted image

Buvo dar nuotraukų, bet kairėje užuolaidos matėsi. O jų nukirpt negalima, nebent kartu su telefonu. verysad.gif
Atsakyti
LIAMUNA, su gimtadieniu !!! gerų kadrų ir gerų modelių aplink 4u.gif

nu dėl auto tai kaip čia jums pasaaaaakius. taigi lašai tai daug maž dzin, o va savo auto, tai ne tik su nuotrauka prieš tai dirbt, bet ir su modeliu dar kiek reiks doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 09, 15:17)

autoportretai sakot  g.gif  a ku daryt nefotogeniškoms  verysad.gif

g.gif
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 15:26)

Aš ir prisidedu prie "nefotogeniškųjų"  schmoll.gif .Man geriau už fotoaparato būt, o ne prieš. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:28)

del fotogeniskumo...  g.gif  gal net nera nefotogenisku zmoniu...  g.gif  yra tiesiog "sunkesni" ir "lengvesni"...  g.gif  jei pasiseka "sunku" zmogu parodyt gerai - tai turbut nereali fotografo sekme  wub.gif

tai matyt esu sunkiausias zmogus, nes visos nuotraukos kur esu as, sugadintos mano akiai. Labiau slepiuosi uz fotiko... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 09, 17:22)
LIAMUNA, su gimtadieniu !!!  gerų kadrų ir gerų modelių aplink  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti