Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Armana @ 2009 02 05, 17:17)
Nu bet nieko gero man nesigauna doh.gif , vis šešėliai lenda unsure.gif

Ir man tie šėšėliai nervus gadina doh.gif Nežinau kaip padaryt ,kad jų nebūtų, kiba reiks visas lempas vonion tempti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 05, 16:08)
gal lasiuku? biggrin.gif
user posted image

paimta is www.buk.lt

thumbup.gif thumbup.gif gerulis biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 05, 16:17)

Pasigirsiu, kad stovą pagaliau nusipirkau clap.gif .

kaip faina kiek kastavo??

QUOTE(lamella @ 2009 02 05, 16:31)
Ir man tie šėšėliai nervus gadina doh.gif Nežinau kaip padaryt ,kad jų nebūtų, kiba reiks visas lempas vonion tempti. biggrin.gif

o tu vonioj fotkini?aš perejau i virtuve po savo pirmu bandymu vonioj verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(lamella @ 2009 02 05, 16:31)

Aš naudojau 2 stalines lempas, pro langą sklindančią šviesą ir su folija pridengtą blicą, ir vis tiek nesu patenkinta rezultatu schmoll.gif

Aš taip noriu išgauti karūnėlę, bet man nesigauna unsure.gif
Pelėdike, kaip tau išėjo karūnėlė? Praėjusioj temoj mačiau tavo nuotraukytes su ja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 16:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  gerulis  biggrin.gif
kaip faina kiek kastavo??
o tu vonioj fotkini?aš perejau i virtuve po savo pirmu bandymu vonioj verysad.gif

Daugokai, bet norėjau, kad stovas būtų patvarus. Mokėjau 400 Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 05, 16:41)
Pelėdike, kaip tau išėjo karūnėlė? Praėjusioj temoj mačiau tavo nuotraukytes su ja rolleyes.gif

pavyko atsitiktinai. į didelį dubenį įsipyliau vandens ir paleidau silpną srovelę. ir tada jau gaudžiau kadrus. tik momentą pagauti reikia ir turėsi karūnėlę. tik dabar neatsimenu kokio stiprumo srovelė buvo - ar bėgo silpnai ar tokia link lašėjimo labiau.

kokias lempas naudojat? halogenines, dienos šviesos ar paprastas kaitrines? turiu vieną halogeninę, neužtenka man jos. dar pirkti brangoka. o kaip kaitrinės? kažkodėl man vaidenasi, kad jos nelabai turėtų gėris būti, o kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 05, 16:48)
pavyko atsitiktinai. į didelį dubenį įsipyliau vandens ir paleidau silpną srovelę. ir tada jau gaudžiau kadrus. tik momentą pagauti reikia ir turėsi karūnėlę. tik dabar neatsimenu kokio stiprumo srovelė buvo - ar bėgo silpnai ar tokia link lašėjimo labiau.

kokias lempas naudojat? halogenines, dienos šviesos ar paprastas kaitrines? turiu vieną halogeninę, neužtenka man jos. dar pirkti brangoka. o kaip kaitrinės? kažkodėl man vaidenasi, kad jos nelabai turėtų gėris būti, o kaip yra iš tikrųjų?

Aš tik dvi stalines kaitrines turiu blush2.gif . Na, nėra jos didelis gėris, bet kai kitokių neturiu, tai ir šios gerai ax.gif
Tai jau rytojui paliksiu lašiukų gaudymą, nes šiandien man jų jau gana doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 05 vasario 2009 - 17:04
Nebloga karuna man gavosi biggrin.gif tik labai jau fonas ne konkursinis doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 05, 17:41)

Armana, man karunele gavosi letai lasinant vandeni is ciaupo:
user posted image

Kaip ir visos kitos formos, kurias rodziau anksciau

Belly, nu tu duodi! thumbup.gif

Atsakyti
Belly, OHO thumbup.gif foną su PS tvarkyk smile.gif nu bet fantastiška karūna.
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 05, 17:09)
Nebloga karuna man gavosi  biggrin.gif  tik labai jau fonas ne konkursinis  doh.gif

Ohoho, na ir bangelė bigsmile.gif

Nikki N, gražu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 05, 17:24)
Belly, OHO  thumbup.gif foną su PS tvarkyk smile.gif nu bet fantastiška karūna.

Nelabai isvaizduoju kaip reiktu ta tamsu plota pavers i sviesu, nesugadinant karunos virsuneles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 17:38)

Aha vonioje, virtuvėje negražus fonas. blush2.gif biggrin.gif

Belly, čia jau ne karunėlė, o visa karūna. thumbup.gif lotuliukas.gif

Man tai va tokia gavosi.Dar reikia treniruotis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 05 vasario 2009 - 17:39
Mano šurum burm doh.gif doh.gif
user posted image
user posted image
nemoku as sutvarkyt nuotrauku nors tu ka doh.gif
Atsakyti