Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 09, 15:43)

InesaS, kad buitis kenčia tai man kaip ir dzin, ale mano mb toks biški pedantas  doh.gif , tai biški nesmagu prieš jį  blush2.gif .

Pas mane tai nera tokio dalyko pries vyra, kaip nesmagu.Jei jam kas nepatinka,tai lai ir tvarkosi blush2.gif Bet tikrai sutinku,kad daug laiko atima, temos sekimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 09, 15:42)
tik pirma reikia stovo ir fotiko  blush2.gif  lotuliukas.gif

as ir neturiu stovo -bet kad ir neplanuoju unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O as turejau galimybe savaitgali rankose palaikyti senuciuka , viena is pirmuju veidrodiniu, pentax biggrin.gif o jau svoooris lotuliukas.gif nors meniu man nepasirode sunkus, bet jsi ten dar visai paprastutis buvo ax.gif

as pries auto tema g.gif pati nelabai megstu fotkintis ir manau, kad mums dar tikrai per anksti auto ir naktines foto tema g.gif
Atsakyti
dabar gelbekit blush2.gif lotuliukas.gif su gimpu kuris tulsas klonuot padeda??? mirksiukas.gif kas kaip tEN? blush2.gif

ATRODO ATRADAU PATI blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 vasario 2009 - 16:02
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 15:30)
Tai, kad tu esi tobulas modelis biggrin.gif tad savęs nefotografuoti būtų nuodėmė

kur jūs čia žiūrit SP foto? Ir man norisi pasigrožėt ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 15:33)
ankstoka man atrodo unsure.gif  bet jei bus -tai bus biggrin.gif  reiks kada po kirpyklos pvz

ooo, gera mintis, einu paskambinsiu kirpėjai mirksiukas.gif

Tu berods manęs klausei apie Pentax meniu, tai žinok net nežinau ką tau atsakyti  g.gif . Palyginus su turėta nikon muiline, tai tikrai sudėtingas,  bet manau prie visko yra priprantama. Aš tik dabar pamažu skaitau instrukciją ir bandau perprasti meniu ir pan. Šitą džiaugsmą turiu tik nuo kalėdų, o per tą laiką mažai praktikavausi.

hmmmm nu galvosiu toliau dėl to fotiko doh.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 09, 15:44)
mačiau grįžo ką tik viena pagražėjus  wub.gif

aš irgi tryniau. pasikonsultavau su MB ir pakeičiau kita, bet kuo toliau, tuo labiau nebesu tikra kas iš tikrųjų yra kas  doh.gif žiaurus reikalas tie lašiukai  doh.gif

aha, matau smile.gif Ale mano dvi favoritės dingo ir su viskam doh.gif verysad.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 15:54)
as pries auto tema  g.gif pati nelabai megstu fotkintis ir manau, kad mums dar tikrai per anksti auto ir naktines foto tema  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tiesa, o šnekos apie meetą nutilo, ane? g.gif
Papildyta:
Tiesa buvau lauke, tai kandžiojau alkūnes kad fotiko nepaėmiau - du nuostabūs varvekliai ir pasakiško grožio bala būtų labai tikę lašų temai drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Na ir šnekėjimo tempai... Kada jūs spėjate fotografuoti (nekalbant apie visa kita). biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 15:22)
doh.gif aš prisidedu prie "trizniuojančių" ir irgi bijau auto  blush2.gif nu nefotogeniška aš  doh.gif

Aš neturiu nuotraukų net iš tokios, vienaip ar kitaip, bet ypatingo moteriai etapo - nėštumo. Nė vienos. Gal todėl ir pradėjau fotografuoti, kad visuose susibūrimuose galėčiau slėptis už fotoaparato. Aš patologiškai bijau objektyvo akies. Mane išlaisvino tema "Portretas" - dalyvaut norėjau, o modelio neturėjau (čia suveikė tas šuns ir varškės sindromas;)).

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 15:30)
Tai, kad tu esi tobulas modelis biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 09, 15:24)
Saules Pugos auto man labai labai  wub.gif  kiek esu maciusi.

Smagu aišku. Bet kažkaip net nesmagu... blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:28)
del fotogeniskumo...  g.gif  gal net nera nefotogenisku zmoniu...  g.gif  yra tiesiog "sunkesni" ir "lengvesni"...  g.gif  jei pasiseka "sunku" zmogu parodyt gerai - tai turbut nereali fotografo sekme  wub.gif

Taip, nėra nefotogeniškų žmonių, yra tik blogi fotografai wink.gif Aš iki šiol gerų nebuvau sutikusi biggrin.gif Na, čia jūs giriat SP auto, bet šiuo atveju tai tikrai tik fotografo nuopelnas, ne mamos ir tėčio. Bet iš bet kurio žmogaus galima iškrapštyti krislą fotogeniškumo. Ir kartais prieš save atsiverti lengviau, nei prieš svetimą (bet būna ir atvirkščiai).

Gal auto dar ir anksti fotografuoti. Bet gali nutikti taip, kad niekada jam tinkamo laiko ir nebus. Aš pati kartais gailiuosi išsiviešinusi, bet nebuvo kitos išeities...

O man patinka fotkintis  ax.gif , kai būna gera nuotaika tai galėčia visą dieną pozuoti  rolleyes.gif . Bet šiaip dažniausiai būnu už kadro sad.gif .

Gaila, kad Tu Vilniuje...

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 15:50)
Pas mane tai nera tokio dalyko pries vyra, kaip nesmagu.Jei jam kas nepatinka,tai lai ir tvarkosi blush2.gif Bet tikrai sutinku,kad daug laiko atima, temos sekimas doh.gif

Gera dresūra wink.gif Juokauju. Puikus požiūris.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 17:15)
Na ir šnekėjimo tempai... Kada jūs spėjate fotografuoti (nekalbant apie visa kita). biggrin.gif 

Aš pvz. visą dieną sėdžiu darbe, a taip a taip nefotkinu biggrin.gif

Ok, kaip bebūtų moteros, aš šiaip sau savo foto į albumą nedėsiu, nebent tai bus mano auto tongue.gif
Atsakyti
O kaip fotografuoti auto portreta?Ar yra kokie patarimai?Kur, i ka fokusuoti?
Atsakyti
Baltas kiaušinis baltam fone hihihi.gif (bet jie biški mėlyni, ar ne? g.gif )

user posted image

Fokusas

user posted image

user posted image

user posted image

Diafragma
(f/8.0, ISO 100)
user posted image

(f/5.6 ISO 400)
user posted image

(f/6.7 ISO 200)
user posted image

Zoom`as

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 09, 14:56)
Peperoni, jegova tavo gele plaukuose, visa serija gali padaryti, pvz. metu laikai. o apie kudros objektyvuma, tai tyliu  lotuliukas.gif

Autoportretai labai idomu butu, galim blic konkursa padaryti "nufotografuok save is rankos"  lotuliukas.gif  kaip buna one.lt pries veidrodi su blykste  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 16:22)
Aš pvz. visą dieną sėdžiu darbe, a taip a taip nefotkinu  biggrin.gif
Ok, kaip bebūtų moteros, aš šiaip sau savo foto į albumą nedėsiu, nebent tai bus mano auto  tongue.gif

O čia jau provokacija cool.gif
Atsakyti
Judesys
user posted image

user posted image

user posted image

Rankinis WB
user posted image

Blykstė

user posted image

auto
user posted image

karsta.gif .

Ar kas nors bus užskaityta ax.gif ?
Atsakyti
Pritariu Boruzkai ir Sadi, kad mums (didžiajai daugumai) per anksti auto ir naktinė fotografija. aš dar nemoku kito žmogaus portreto gero padaryti, tai ką apie auto kalbėti.

tikrai labai daug kalbam, geriau parodykit kas nors darbų bigsmile.gif
Atsakyti