Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 16:17)
Na jau. Save galima pateikti visaip. Nes esi visuomet kitokia... Aš visada bijojau viešos erdvės, bet gerai sako, kad iš bado šuo ir varškę ėda. Taip iš neturėjimo ką fotografuoti - fotografuoju save. ir, galiu pasakyti, nesu turėjusi gražesnių foto biggrin.gif

Tai, kad tu esi tobulas modelis biggrin.gif tad savęs nefotografuoti būtų nuodėmė biggrin.gif ir dar nerealus foto apdirbimas....viskas viename..didelė tobulybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 15:26)
kaktuke, o kur ji gaut? ax.gif

gimp nemokama programa panasi i PS, tik as susiinstaliavau lietuviskai doh.gif nervai neislaike ir istryniau
Atsakyti
Bet jūsų plepėjimo tempai nerealūs doh.gif .. Reikia limitą uždėti: 2-3 žinutės per dieną kiekvieno nario, nes ne tik kad nespėji perskaityti, o kur dar svarbią info įsisavinti doh.gif wacko.gif . Dariau ND, kraunu fotkes dabar. Bet per visus šituos nd ir nuotraukų kilnojimus taip buitis, vaikai, maisto ruošimas nukenčia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 09, 15:30)
gimp nemokama programa panasi i PS, tik as susiinstaliavau lietuviskai  doh.gif  nervai neislaike ir istryniau

as pripratus lietuviskai biggrin.gif man patinka smile.gif neberasciau nieko angliskai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:14)
tai dabar oficialiai skelbiu, kad po jausmu - bus auto  biggrin.gif  4u.gif

turit marias laiko pasipraktikavimui  biggrin.gif  4u.gif
Apsikarunavau zodziu...  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

ankstoka man atrodo unsure.gif bet jei bus -tai bus biggrin.gif reiks kada po kirpyklos pvz tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:28)

aciu. mirksiukas.gif reik jauciu parsisiust i sita kompa unsure.gif turiu dedamu foto i albuma -ir negaliu idet verysad.gif doh.gif ka reiskia per desimt kompu dirbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 09, 15:31)
Bet jūsų plepėjimo tempai nerealūs  doh.gif .. Reikia limitą uždėti: 2-3 žinutės per dieną kiekvieno nario, nes ne tik kad nespėji perskaityti, o kur dar svarbią info įsisavinti  doh.gif wacko.gif . Dariau ND, kraunu fotkes dabar.  Bet per visus šituos nd ir nuotraukų kilnojimus taip buitis, vaikai, maisto ruošimas nukenčia  doh.gif .

As jau pripratau prie to nukentejimo irnesakyk.gif Va ziuriu i papuosta eglute ir galvoju,kad 100%vakar daviau,kad siandien nupuosiu.Bet siandien jau galvoju,kad visai ji nemaiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 15:26)
.Man geriau už fotoaparato būt, o ne prieš. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip pat blush2.gif niekada nemegau fotkintis..net vaikiskos mano foto daug apzizliumbus doh.gif lotuliukas.gif cia kai liepdavo fotkintis darze doh.gif o dabar foto beveik ne neturiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 15:35)
As jau pripratau prie to nukentejimo irnesakyk.gif Va ziuriu i papuosta eglute ir galvoju,kad 100%vakar daviau,kad siandien nupuosiu.Bet siandien jau galvoju,kad visai ji nemaiso doh.gif

lotuliukas.gif pas mane virs baro dar irgi Kaledos - taip kad ne tu viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:37)
lotuliukas.gif  pas mane virs baro dar irgi Kaledos - taip kad ne tu viena  lotuliukas.gif

bigsmile.gif pas mane irgi dar stovi mazyte lotuliukas.gif

man is vis labai sunku portretus fotkint doh.gif nei vaiko, nei suns nesigauna, abudu judrus be galo, o jei jau ramus ir buna, tai apsvietimo tinkamo nera doh.gif tai savo auto teks tik lauke fotkint unsure.gif tik pirma reikia stovo ir fotiko blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 16:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man taip pat blush2.gif niekada nemegau fotkintis..net vaikiskos mano foto daug apzizliumbus doh.gif  lotuliukas.gif cia kai liepdavo fotkintis darze doh.gif o dabar foto beveik ne neturiu blush2.gif  ax.gif

Aš irgi niekad nemėgau ir dabar nemėgstu ypač kai sako "šypsokitės" tada taip dirbtinai gaunuosi nuotraukoj, be jokios emocijos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 15:22)
užklausk kada pažįstamos koks pas ją pentaxas ir kaip jai jo valdymas  g.gif vis mastau dar  doh.gif

Tu berods manęs klausei apie Pentax meniu, tai žinok net nežinau ką tau atsakyti g.gif . Palyginus su turėta nikon muiline, tai tikrai sudėtingas, bet manau prie visko yra priprantama. Aš tik dabar pamažu skaitau instrukciją ir bandau perprasti meniu ir pan. Šitą džiaugsmą turiu tik nuo kalėdų, o per tą laiką mažai praktikavausi.

InesaS, kad buitis kenčia tai man kaip ir dzin, ale mano mb toks biški pedantas doh.gif , tai biški nesmagu prieš jį blush2.gif .

O man patinka fotkintis ax.gif , kai būna gera nuotaika tai galėčia visą dieną pozuoti rolleyes.gif . Bet šiaip dažniausiai būnu už kadro sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 15:22)
ir baikit lašus iš albumo trint  doh.gif tik apsižiūri, prisijaukini foto ir jau bac, nėra  mad.gif

mačiau grįžo ką tik viena pagražėjus wub.gif

aš irgi tryniau. pasikonsultavau su MB ir pakeičiau kita, bet kuo toliau, tuo labiau nebesu tikra kas iš tikrųjų yra kas doh.gif žiaurus reikalas tie lašiukai doh.gif
Atsakyti