Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 16:14)
kadangi as kaip ne kaip laimejau kiausinius lotuliukas.gif , o anos temos jau buvo nusprestos - tai dabar oficialiai skelbiu, kad po jausmu - bus auto  biggrin.gif  4u.gif

turit marias laiko pasipraktikavimui  biggrin.gif  4u.gif
Apsikarunavau zodziu...  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Aina peklon, auto per sudėtinga man. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokia programa dar be PS klonuoja???? g.gif g.gif g.gif ar tik PS??? blyn pas mane su tais kompais verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:14)
pagrindinis abjektas toli grazu ne auksiniam taske smile.gif plius petys nukirstas...  g.gif
- fotkink buitiaka wink.gif  tongue.gif  dar veina gera patirtis  biggrin.gif
fsio - baigiam cia su tom "otgovorkem"  biggrin.gif  kadangi as kaip ne kaip laimejau kiausinius lotuliukas.gif , o anos temos jau buvo nusprestos - tai dabar oficialiai skelbiu, kad po jausmu - bus auto  biggrin.gif  4u.gif

turit marias laiko pasipraktikavimui  biggrin.gif  4u.gif

Idomiai savo mergina nufotografavai.Gaila nemoku apibudinti,to,ka matau.Patinka man ax.gif
O del auto,tai as ne,o dar ir nezinau apie ji nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 16:10)
Zinok parasiau ir galvoju...o jei nesuprasi mano juokelio g.gif  4u.gif  nu liuks,kad supratai 4u.gif

Aš juokelius stengiuosi suprasti wink.gif biggrin.gif na...kartais išeina suprast ir nesistengiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 16:14)
fsio - baigiam cia su tom "otgovorkem"  biggrin.gif  kadangi as kaip ne kaip laimejau kiausinius lotuliukas.gif , o anos temos jau buvo nusprestos - tai dabar oficialiai skelbiu, kad po jausmu - bus auto  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 10:22)
Pazystama turi Pentaxa,tai pas ja atsparus dregmei.Ji gali fotkinti kai buna dulksna,arba sninga.

užklausk kada pažįstamos koks pas ją pentaxas ir kaip jai jo valdymas g.gif vis mastau dar doh.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 10:51)
ten like slapi indai  ax.gif balta didele lekste, ant lekstes salotine, o salotineje brendzio taure  biggrin.gif

eina sau, kaip gerai gavosi thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:14)

doh.gif aš prisidedu prie "trizniuojančių" ir irgi bijau auto blush2.gif nu nefotogeniška aš doh.gif

ir baikit lašus iš albumo trint doh.gif tik apsižiūri, prisijaukini foto ir jau bac, nėra mad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 15:20)
kokia programa dar be PS klonuoja???? g.gif  g.gif  g.gif  ar tik PS??? blyn pas mane su tais kompais verysad.gif  doh.gif

GIMP'as
**

Saules Pugos auto man labai labai wub.gif kiek esu maciusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 09 vasario 2009 - 15:26
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 15:17)
nu va suzvaigzdejimas prasideda
man atrodo lasiukai irgi bus tavo 

1.o tai ku daryt, kad cia tiek dejuojat biggrin.gif

2.jei as isvis ka idesiu lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 09, 15:17)
1.Na jau. Save galima pateikti visaip. Nes esi visuomet kitokia... Aš visada bijojau viešos erdvės, bet gerai sako, kad iš bado šuo ir varškę ėda. Taip iš neturėjimo ką fotografuoti - fotografuoju save. ir, galiu pasakyti, nesu turėjusi gražesnių foto biggrin.gif

2.Man tas pats, žinok. Jei ne Baccardi, nebūčiau ten niekada.

3.O dar tinka juodas ilgas sijonas, drobinis maišas, grublėta siena, bet koks namų kampas, kuriame Tu esi Tu.

1.na, paziurejus i jas - tuo net neabejoju wub.gif geras posakis apie suni ir varske lotuliukas.gif

2.as net nzn ko ten nuejau... g.gif pradzioj galvojau patikrinsiu save... ale iskart su pirma foto likau nesuprasta biggrin.gif dabar turbut kaip zaidimas, smalsumo patenkinimas... g.gif

3. na cia jau super rinkinys portretui thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 09, 15:17)
mergyckos, gal nelekim tooookiais tempais, nes bijau, kad pradesiu atsainiai nd daryti blush2.gif

mes cia apie kovo menesi snekam wink.gif taip kad tikrai niekur neskubam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 16:20)
kokia programa dar be PS klonuoja???? g.gif  g.gif  g.gif  ar tik PS??? blyn pas mane su tais kompais verysad.gif  doh.gif

Litghroom'as klonuoja. smile.gif

Aš ir prisidedu prie "nefotogeniškųjų" schmoll.gif .Man geriau už fotoaparato būt, o ne prieš. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 09, 13:24)
kol rašiau, pasirodo, jūs irgi apie tuos pačius ND ir jausmus prakalbot. nesusikoncentruosim mes ties tais jausmais, jei lygiagrečiai turėsim ir kitus ND. bent jau aš tikrai nesugebėsiu daryti dviejų vienu metu. arba reikia mažinti dedamų nuotraukų skaičių. pvz įdedi 1-2 į techninius ir marš daryti interpretacinių darbų  biggrin.gif  o daba situacija tokia, kad įkėliau 2 nuotraukas ir dar turiu vieną mintį, kuri labai labai kirba galvoj (o apie jausmus visai nesigalvoja). kol padarysiu, neliks laiko interpretacinei ir tuoj prasidės kiti techniniai  doh.gif  užburtas ratas  doh.gif

as ir uz, kad tik vieni ND butu vienu metu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes tikria jausmam dabar nulis emociju tongue.gif
o kad lasiukai techniniai ND -nu nepasakyciau tongue.gif mirksiukas.gif

kaktuke, o kur ji gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 15:22)
Aš juokelius stengiuosi suprasti wink.gif biggrin.gif na...kartais išeina suprast ir nesistengiant  lotuliukas.gif 
drinks_cheers.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 15:22)

eina sau, kaip gerai gavosi  thumbup.gif
  aš prisidedu prie "trizniuojančių" ir irgi bijau auto  nu nefotogeniška aš  doh.gif

ir baikit lašus iš albumo trint  doh.gif tik apsižiūri, prisijaukini foto ir jau bac, nėra  mad.gif

As vakar viena savo istyniau blush2.gif blush2.gif persiprasau ir siandien pamaciau,kad kazkas tokia pacia foto idejo.nu tikrai tokia pati.tiksliau ne tokia pacia foto o tokia pacia ideja.tik si zyymiai geresne nei mano thumbup.gif
o as jau laukiu su AUTO kankinimu.laaaabai jau noriu su visom programom pasikankint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 09, 15:26)
kaktuke, o kur ji gaut? ax.gif

http://www.gimp.org/downloads/

as irgi istryniau - nes geda pasidare blush2.gif

del fotogeniskumo... g.gif gal net nera nefotogenisku zmoniu... g.gif yra tiesiog "sunkesni" ir "lengvesni"... g.gif jei pasiseka "sunku" zmogu parodyt gerai - tai turbut nereali fotografo sekme wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 15:30
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:25)
1.o tai ku daryt, kad cia tiek dejuojat biggrin.gif

2.jei as isvis ka idesiu  lotuliukas.gif  doh.gif

1.aha bandom visos kuklios but biggrin.gif
2.o man atrodo jau idejai bent dvi tai tiiikrai tongue.gif
Atsakyti