Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 14:40)
Atsinesiau savo mergina su gele pas jus...  ax.gif  taisykles lauzanti foto biggrin.gif ale man patinka...  ax.gif

nu ir man patiko visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:51)
Saules Puga

O kaip ji ten vadinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:50)
Beje, kas ten kūdroj dar plaukioja iš mūsų apart tų, kurias jau ten žinau? Gal yra užsislaptinusių??  smile.gif

Oj ne unsure.gif Man ten aukstasis pilotazas doh.gif As tik pasiziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 14:49)
1.eeej gal nereikia ka  wub.gif  wub.gif

1.o gal veliau g.gif nes as tai dar nebandziau savo auto fotkintis schmoll.gif o susipazint, smalsumas laabai didelis bigsmile.gif biggrin.gif

aha as irgi norec zinot, kas ten kudroj bigsmile.gif

Armana, Peperoni ir Stikline tai uzmaciau ax.gif

Atsakyti
Peperoni, jegova tavo gele plaukuose, visa serija gali padaryti, pvz. metu laikai. o apie kudros objektyvuma, tai tyliu lotuliukas.gif

Autoportretai labai idomu butu, galim blic konkursa padaryti "nufotografuok save is rankos" lotuliukas.gif kaip buna one.lt pries veidrodi su blykste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 14:53)
Dekui Peperoni.Uzkenselinu skype,ane?

palik - jau nemazai atsisiunte wink.gif

Stikline - Daina jinai pas mus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 14:58
QUOTE(Valetta @ 2009 02 09, 15:54)
1.o gal veliau  g.gif nes as tai dar nebandziau savo auto fotkintis  schmoll.gif o susipazint, smalsumas laabai didelis  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu koks čia baisumas gali būt biggrin.gif lašiukus irgi visos bijojo fotkint...o ką kalbėt apie kiaušus, visos tik šaukė, kad fantazijos neturi...o kokių grožių pridėjo. Aš griežtai už auto...pvz po jausmų temos biggrin.gif plius beveik nežinosim kaip kas atrodo ir vertint lengviau bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:52)
Manau tiesiog būtina biggrin.gif

Stikline nebuk ziauri tongue.gif
taves dalele jau matome visi biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 14:54)
Oj ne unsure.gif Man ten aukstasis pilotazas doh.gif As tik pasiziuriu ax.gif

ir man blush2.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 09, 14:54)
1.o gal veliau  g.gif nes as tai dar nebandziau savo auto fotkintis  schmoll.gif o susipazint, smalsumas laabai didelis  bigsmile.gif  biggrin.gif

pas mane nera galimybiu kazkokio minimaliai normalaus fono namie padaryt.apie portretu fotkinima as aplamai tyyliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:58)
Nu koks čia baisumas gali būt biggrin.gif lašiukus irgi visos bijojo fotkint...o ką kalbėt apie kiaušus, visos tik šaukė, kad fantazijos neturi...o kokių grožių pridėjo. Aš griežtai už auto...pvz po jausmų temos  biggrin.gif  plius beveik nežinosim kaip kas atrodo ir vertint lengviau bus wink.gif

Nezianu,nezinau...Kazkaip baisu man net pagalvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 09, 15:56)
galim blic konkursa padaryti "nufotografuok save is rankos"  lotuliukas.gif  kaip buna one.lt pries veidrodi su blykste  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia geras biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:58)
Nu koks čia baisumas gali būt biggrin.gif lašiukus irgi visos bijojo fotkint...o ką kalbėt apie kiaušus, visos tik šaukė, kad fantazijos neturi...o kokių grožių pridėjo. Aš griežtai už auto...pvz po jausmų temos  biggrin.gif  plius beveik nežinosim kaip kas atrodo ir vertint lengviau bus wink.gif

drinks_cheers.gif va va - sukauja sukauja visos - o paskui tik bac ir pilnas albumas biggrin.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 14:58)
pas mane nera galimybiu kazkokio minimaliai normalaus fono namie padaryt.apie portretu fotkinima as aplamai tyyliu  verysad.gif

Jau tik nereikia biggrin.gif paklodziu tikrai turi - galiu garantuot tongue.gif uzmeti ant spintos/lovos/duru - ir vualia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 15:58)
pas mane nera galimybiu kazkokio minimaliai normalaus fono namie padaryt.apie portretu fotkinima as aplamai tyyliu  verysad.gif

Niekaip netikiu schmoll.gif
Atsakyti