Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 14:40)
Atsinesiau savo mergina su gele pas jus...  ax.gif  taisykles lauzanti foto biggrin.gif ale man patinka...  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif MAAMAA MYYJA KAIP GRAZU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ne nu rimtai atvaziuok pas mane pyrago valgyt biggrin.gif as reikalauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif p.s su fotiku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai prieš albumą biggrin.gif aš už ND - autoportretas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 14:42)
MAAMAA MYYJA KAIP GRAZU  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ne nu rimtai atvaziuok pas mane pyrago valgyt  biggrin.gif as reikalauju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif p.s su fotiku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

prajuokinai biggrin.gif reikes muset susiruost biggrin.gif

o va kudra nelabai supranta tokiu foto biggrin.gif - komentave vardai praktiskai visi pazistami hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:44)
Aš tai prieš albumą biggrin.gif aš už ND - autoportretas wink.gif

nu va - irgi mintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uz susipazinimo albumeli bigsmile.gif

Peperoni, jau gyriau thumbup.gif jei jau lauzai taisykles, tai zinai kaip ta padaryt thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:40)
Atsinesiau savo mergina su gele pas jus...  ax.gif  taisykles lauzanti foto biggrin.gif ale man patinka...  ax.gif

Pasakiškos spalvos, apskritai miela foto...kūdroj jau gavo įvertinimą biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 15:45)
o va kudra nelabai supranta tokiu foto biggrin.gif  - komentave  vardai praktiskai visi pazistami hihihi.gif

Mažiausiai dėmesio kreipčiau į kūdrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 09 vasario 2009 - 14:47
Va InesoS linkas i PS SC2 mokytoja smile.gif PS SC mokytojas
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:46)
Pasakiškos spalvos, apskritai miela foto...kūdroj jau gavo įvertinimą biggrin.gif
Mažiausiai dėmesio kreipčiau į kūdrą biggrin.gif

tai as ir nekreipiu irnesakyk.gif kaskart pasitvirtinu savo nuomone apie ja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:44)
aš už ND - autoportretas wink.gif

eeej gal nereikia ka wub.gif wub.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 14:46)
prajuokinai  biggrin.gif  reikes muset susiruost biggrin.gif
o va kudra nelabai supranta tokiu foto biggrin.gif  - komentave  vardai praktiskai visi pazistami hihihi.gif
Papildyta:
nu va - irgi mintis biggrin.gif  thumbup.gif

matai as kolkas tik su tokiais komentarais-''GRAZU''''NEGRAZU''
Visa kita as palieku komentuoti labiau pazengusiems biggrin.gif
Atsakyti
Beje, kas ten kūdroj dar plaukioja iš mūsų apart tų, kurias jau ten žinau? Gal yra užsislaptinusių?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:50)
Beje, kas ten kūdroj dar plaukioja iš mūsų apart tų, kurias jau ten žinau? Gal yra užsislaptinusių??  smile.gif

as zinau Armana, Valetta, Tave, Anasko, Baccardi, Saules Puga - nu ir dar daug pazengusiuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 14:50)
Beje, kas ten kūdroj dar plaukioja iš mūsų apart tų, kurias jau ten žinau? Gal yra užsislaptinusių??  smile.gif

as one plaukioju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 15:49)
eeej gal nereikia ka  wub.gif  wub.gif

Manau tiesiog būtina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 14:49)
Va InesoS linkas i PS SC2 mokytoja smile.gif PS SC mokytojas
Papildyta:
tai as ir nekreipiu irnesakyk.gif kaskart pasitvirtinu savo nuomone apie ja hihihi.gif

Dekui Peperoni.Uzkenselinu skype,ane?
Atsakyti