Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:02)
Jis yra suzipuotas.O as net neisivaizduoju kaip ji butu galima siusti. doh.gif Peperoni,reikia tavo pagalbos blush2.gif

atsiusk man skypu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 13:19)
atsiusk man skypu wink.gif

Labai ilgai siunciasi doh.gif 198 mb.Ar bandyti siusti tau?
Atsakyti
kol rašiau, pasirodo, jūs irgi apie tuos pačius ND ir jausmus prakalbot. nesusikoncentruosim mes ties tais jausmais, jei lygiagrečiai turėsim ir kitus ND. bent jau aš tikrai nesugebėsiu daryti dviejų vienu metu. arba reikia mažinti dedamų nuotraukų skaičių. pvz įdedi 1-2 į techninius ir marš daryti interpretacinių darbų biggrin.gif o daba situacija tokia, kad įkėliau 2 nuotraukas ir dar turiu vieną mintį, kuri labai labai kirba galvoj (o apie jausmus visai nesigalvoja). kol padarysiu, neliks laiko interpretacinei ir tuoj prasidės kiti techniniai doh.gif užburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:22)
Labai ilgai siunciasi doh.gif 198 mb.Ar bandyti siusti tau?

bandyk smile.gif

ok - tada galim apsistot ties jausmais iki menesio galo smile.gif
Atsakyti
as galvoju, kad ir ateiciai kurybiniams reik menesio , o techniniams 2 savaiciu g.gif
Atsakyti
Aga, aš irgi manau, kad du ND vienu metu gal daugoka, juolab kad tie lašiukai toks nenuspėjamas reikalas biggrin.gif gerai, kai gaunasi tai, ką buvai sumąstęs, o jei ne...gali dvi savaites žmogelis prasipliuškent lotuliukas.gif tiesą sakant apie jausmų foto rimtai net nebuvau susimąsčius dar rolleyes.gif

Taip pat norėčiau padėkoti tiems, kurie atkreipė dėmesį į mano foto 4u.gif
Atsakyti
va cia yra knygu apie Photoshopa wink.gif

tik nebepamenu kokios ten taisykles to siuntimo - pasiskaitykit ten... ax.gif

http://books.better-...php?q=photoshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 14:08
sveikos plepses biggrin.gif

as irgi sutinku, kad pasibaigus lasiuku ND, nebepradet kitu techniniu, o labiau koncentruotis ties jausmu tema 4u.gif nes dar net negalvojau apie juos doh.gif o ir lasiukai bele kokie gavosi doh.gif

Stiklines ruoniu paparaciai dar labai patiko rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 12:31)
  snd grizus reiks vis tiek ispainiot, tikiuos kantrybes daugiau turesiu...  blush2.gif

auksaranketu pas mus biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 12:41)

SpaNguole - malonu susipazint  4u.gif  geri fejerverkai  bigsmile.gif

as pamaciau Spanguole ir uzsimaniau visus pamatyt musu PRADZIAMOKSLIUS biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 12:45)
  Aš išvis  nusipirkau kažkokią primityvią knygutę ir pradėjau nuo pirmo puslapio...susipažinau su įrankiais daug maž..kas kur ir su kuo valgoma smile.gif

O as nusipirkau knyga SM apie skaitmenine fotografija,bet dar negaunu iki siol jau savaite.ir netycia visas savo az istryniau tai net niko nepamenu tos mamytes pas kuria pirkau doh.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 12:48)
O as atsisiunciau toki pradziamoksli kur dede lietuviskai viska aiskina ir rodo kur kas darosi.Pradziai gyvenimo tai thumbup.gif

mokama?

QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 12:59)
tempai nerealus  g.gif

tempai tikrai nerealus kazkaip labai jau daug visko norim vienu metu schmoll.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 13:29)
as galvoju, kad ir ateiciai kurybiniams reik menesio , o techniniams 2 savaiciu  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 14:34)

as pamaciau Spanguole ir uzsimaniau visus pamatyt musu PRADZIAMOKSLIUS  biggrin.gif

galim atidaryt albuma fotki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 14:36)
galim atidaryt albuma fotki  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif as uz bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atsinesiau savo mergina su gele pas jus... ax.gif taisykles lauzanti foto biggrin.gif ale man patinka... ax.gif

user posted image

as irgi uz toki albuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 14:41