Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 12:45)
ir aš turiu šitą knygą, alia dar neperskaityta  blush2.gif
Aš tai siūlyčiau pradėt nuo elementaraus mokymosi kaip sutvarkyti foto prieš dedant į internetą...o pamokėlės yra pažengusiųjų bloge.  Aš išvis  nusipirkau kažkokią primityvią knygutę ir pradėjau nuo pirmo puslapio...susipažinau su įrankiais daug maž..kas kur ir su kuo valgoma smile.gif

O as atsisiunciau toki pradziamoksli kur dede lietuviskai viska aiskina ir rodo kur kas darosi.Pradziai gyvenimo tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 12:45)
Toks greito regavimo padalinys gavosi lotuliukas.gif  thumbup.gif
Lasiuku nuotraukytes tik dingsta.... unsure.gif

dingsta, bet ir pildosi vis ax.gif per lasus jausmus visai pamirsot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:48)
O as atsisiunciau toki pradziamoksli kur dede lietuviskai viska aiskina ir rodo kur kas darosi.Pradziai gyvenimo tai thumbup.gif

Iš kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 12:49)
dingsta, bet ir pildosi vis  ax.gif per lasus jausmus visai pamirsot  unsure.gif

na, dar daug laiko turim smile.gif

as siulau pradet galvot, ka toliau darysim (t.y. po lasu) ... turim savaite issirinkt naujai temai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 12:49)
dingsta, bet ir pildosi vis  ax.gif per lasus jausmus visai pamirsot  unsure.gif

Nugi koncentruojames ties vienu.Kai prilasinsim,tada jau atsiduosim jausmams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 11:35)
palengvejo? biggrin.gif
InesaS - dar noriu paklaust del orchideju - ar nuzydejus kota reik nukirpt, ar palikt?  g.gif  girdejau skritinugu nuomoniu, kazi kaip is tikro?  g.gif

Aš su orchėm labai mažai patirties turiu, bet paskaičiau SM temoje, kad negalima kirpti, nes iš tų senų kotų gėlė leidžia naujas atžalas. Ir tikrai, viena mano orchė taip ir padarė, ir net žiedus sukrovė thumbup.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 13:45)
ir aš turiu šitą knygą, alia dar neperskaityta  blush2.gif
Aš tai siūlyčiau pradėt nuo elementaraus mokymosi kaip sutvarkyti foto prieš dedant į internetą...o pamokėlės yra pažengusiųjų bloge.  Aš išvis  nusipirkau kažkokią primityvią knygutę ir pradėjau nuo pirmo puslapio...susipažinau su įrankiais daug maž..kas kur ir su kuo valgoma smile.gif

Turiu ir aš tą knygą, kur viskas nuo pradžių, ale kaip laiko viskam rasti. Man irgi labiausiai koją kiša tas nemokėjimas redaguoti nuotraukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 12:52)
Iš kur?  bigsmile.gif

Nete radau.Tavo asmeninis PS -2 mokytojas vadinasi.***** mokeciau tai pasidalinciau. ax.gif (negi sakysiu,kad gaila rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 12:52)
na, dar daug laiko turim smile.gif
as siulau pradet galvot, ka toliau darysim (t.y. po lasu) ... turim savaite issirinkt naujai temai...  ax.gif

tai gal darom taip , pribaigiam tuos lasus , o tik kovo pradzioje pradedam naujus techninius , po jausmu g.gif nes labai jau tempai nerealus g.gif
Atsakyti
Nengamo,cia jau kaip gele nusprendzia taip ir buna.As parasiau is savo patirties.Beje apziurejau saviskes ir niekaip nesupratau kaip ji is to seno galejo isleisti nauja,nes jis visai kitoj puseje ir kitam lapu lygyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:48)

Kaip norėčiau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:59)
Nengamo,cia jau kaip gele nusprendzia taip ir buna.As parasiau is savo patirties.Beje apziurejau saviskes ir niekaip nesupratau kaip ji is to seno galejo isleisti nauja,nes jis visai kitoj puseje ir kitam lapu lygyje g.gif

drinks_cheers.gif Tai nesakau kad meluoji biggrin.gif mirksiukas.gif Tik aš tą stiebą palikčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 09, 13:00)
Kaip norėčiau  ax.gif

Jis yra suzipuotas.O as net neisivaizduoju kaip ji butu galima siusti. doh.gif Peperoni,reikia tavo pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Laba

Stikline, tas paparacis su ruoniais thumbup.gif nuotrauka tokia skaidri skaidri atrodo thumbup.gif

InesaS, nebežinau ar tau vis dar reikia apie tą action'ų paleidimą, bet parašysiu. gal dar kažkam bus naudinga info.

pirmiausia išzipintą action'ą patalpinu Disk C - Program Files - Adobe - Adobe Photoshop CS - Plug-Ins - Effects. tada atsidarau PS, dešinėj pusėj yra 4 pagalbiniai laukai (nežinau kaip iš tikrųjų jie vadinasi blush2.gif ) 3-iam nuo viršaus yra history ir actions. aktyvuoju actions spusteldama pelę ant jo. tada dar dešiniau yra toks mažas trikampukas, ant jo spaudžiu kairiu pelės klavišu ir renkuosi Load Action. tada susirandu duotoj lentelėj kur padėtas tas actionas ir spaudžiu Load. actionas atsiranda tam pagalbiniam laukelyje ir juo galima naudotis. prie jo pavadinimo yra irgi trikampiukas, kurio pagalba galima išskleisti ir vėl sutraukti action'ą (paprastai jų būna ne vienas vienam pakete). aktyvuoju norimą ir spaudžiu sąrašo apačioj esantį trikampiuką. pailiustruočiau, bet kažko sustreikavo mano print screen'as doh.gif lauksiu klausimų, jei tik kas neaišku mirksiukas.gif

Boruzkos Saulė ir man labai labai patiko thumbup.gif tikrai galima ant sienos kabinti.

žinokit, aš savaitgalį suvokiau, kad aš dar "nepriaugau" iki dviejų namų darbų verysad.gif dabar visos mano mintys ir darbai sukasi apie lašiukus, jausmams nelieka laiko. sunkoka tema man tie jausmai, nes gyvų modelių neturiu.
Atsakyti