Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 12:01)
ir as blondine  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kaip suprantu tai cs4 naujesnis  g.gif

Perziurejau programas,matau atsiustas ir PS4,paskambinay vyrui,tai sake neisejo paleisti.Vaistukai kazkokie blogi doh.gif
Atsakyti
Sveiki, baigiu nuo proto nusokti su tais lasais frusty.gif SOS, priminkit prasau kaip per PS paziureti nuotraukos exif'a doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 09, 12:07)
LABA !

Nu bet lasu kiekis ir grozis !

Pagavau ir as pora lasu  yahoo.gif . Rytoj bandysiu ikelti.

Berods PEPERONI dekui uz programike, kuri naikina Exif-a.

laba laba
taip neisiduok su foto,nes jau pasakei rytoj tai vadinasi galima bus spelioti kuri yra OLO lasiuku foto biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 12:08)
Perziurejau programas,matau atsiustas ir PS4,paskambinay vyrui,tai sake neisejo paleisti.Vaistukai kazkokie blogi doh.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 12:04)
Kai jau pradejau nebijoti isijungti PS,tai pagaliau pradejau suprasti kas rasoma mano jau senokai pirktoje knygoje-Kaip fotografuoti ypatingomis apsvietimo salygomis.Mokymuisi,si knyga labai man pravercia,o jau nuotraukos kokios pateiktos wub.gif

drinks_cheers.gif turiu sita knyga - man labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 12:06)
tai apsivertusi viskuo

kur as tai girdejau... biggrin.gif g.gif

QUOTE(olo @ 2009 02 09, 12:07)
Berods PEPERONI dekui uz programike, kuri naikina Exif-a.

I sveikatele 4u.gif

Del PS CS3 - as turiu ji - bet ko gero jau isnaudojom visus tuos serijinius numerius.... unsure.gif taigi pabukit kantrios - ka nors sugalvosiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 12:24)
drinks_cheers.gif turiu sita knyga - man labai patiko  thumbup.gif
kur as tai girdejau...  biggrin.gif  g.gif

net neisivaizduoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 12:27)
net neisivaizduoju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

uztat as isivaizduoju hihihi.gif
vakar pradejau toki mezgini su kokiais 25 kamuoliukais siulu - tai susipainiojau kaip vore kokia... biggrin.gif susiutau ir nuejau miegot... lotuliukas.gif doh.gif (cia dar viena priezastis, del ko vakar piktas buvau biggrin.gif ) snd grizus reiks vis tiek ispainiot, tikiuos kantrybes daugiau turesiu... blush2.gif
Atsakyti
Peperoni, kap pariuret nuotraukos exifa per photo scape doh.gif
Atsakyti
Esu labai nepažangi mokinė blush2.gif . Namų darbai biški šone nustumti, bet nepamiršti, fotkinu- trinu, fotkinu- trinu ir taip n kartų. Pradėjau skaityti instrukciją didis.gif. O savaitgalį buvom kaime, bet oras ne koks ir aplinka nelabai tai nieko ir nefotkinau, tik fejervekus močiūtės gimtadienio proga 4u.gif

user posted image

user posted image

Beje fotografuota su Nikon`u šituo wub.gif
user posted image

O čia aš blush2.gif (ne autoportretas)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 09, 12:35)

As per sita pasitikrinu,nepamenu kas ji uzrode,bet man tai patinka
viskas apie Exifa
Cia ir pasinaikini ir pasiziuri kai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 vasario 2009 - 12:42
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 09, 12:35)

nu tu znk dabar taip greit nepasakysiu - reik jungt programa... nelabai galiu daba... unsure.gif jei reik greit - eik i http://exifremover.com/ uzkrovus fotke matosi labai issamus exifas wink.gif

SpaNguole - malonu susipazint 4u.gif geri fejerverkai bigsmile.gif

InesaS - drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 12:42
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 12:41)
InesaS -  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Toks greito regavimo padalinys gavosi lotuliukas.gif thumbup.gif
Lasiuku nuotraukytes tik dingsta.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 13:04)
Kai jau pradejau nebijoti isijungti PS,tai pagaliau pradejau suprasti kas rasoma mano jau senokai pirktoje knygoje-Kaip fotografuoti ypatingomis apsvietimo salygomis.Mokymuisi,si knyga labai man pravercia,o jau nuotraukos kokios pateiktos wub.gif

ir aš turiu šitą knygą, alia dar neperskaityta blush2.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 13:06)
as tai visiskai nieko ps mesuprantu nemoku su ja tvarkyt foto,man ten per sunku.aisku kiek as ten ir bandziau.....o pamoku milijonai kaip ka tvarkyt,bet kai nezinau nuo ko pradet tai ir tingiu.plius dar viena uzsiemima turiu SIUVIMA tai apsivertusi viskuo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš tai siūlyčiau pradėt nuo elementaraus mokymosi kaip sutvarkyti foto prieš dedant į internetą...o pamokėlės yra pažengusiųjų bloge. Aš išvis nusipirkau kažkokią primityvią knygutę ir pradėjau nuo pirmo puslapio...susipažinau su įrankiais daug maž..kas kur ir su kuo valgoma smile.gif
Atsakyti