Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 11:18)
O tai kas?  g.gif

office 2007 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 vasario 2009 - 11:37
Duoma, patiko tavo portretas, dar pritaikius koki vintažinį action'a būtų liuks. tik man formatas nesižiūri.

aš niekaip neprisiverčiu rodyti savo auto, vis kažkas netinka, bet turbūt net jei būčiau panaši į Monika Belucci, vis tiek būtų sunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 09 vasario 2009 - 11:49
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:38)
va va - dar sitas irgi nukamavo...  doh.gif  vis tik visa savaite daviaus su jais... ir vakar buvau pasizadejus perfotkint vykusia ideja, bet nevykusius kadrus - i suds... neprisiverciau net fotiko i rankas paimt...  unsure.gif  verysad.gif teks taikytis su tuo ka turiu...  verysad.gif

Aš šią savaitę irgi visa nusikamavusi jaučiuosi, ir taip tikriausiai yra nuo lašiukų fotkinimo unsure.gif Labai stengiausi, bet nieko gero neišėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 09, 10:08)
Sveiki visi
man baisiausia kad aptaškau fotiką pastoviai , jis pas man neatsparus vandeniui, tai tadu jau sausinu jį sausinu, trinu, trinu, kad tik kas jam nenutiktų . Aj, ką turėsiu tą ir įdėsiu...

ir man baisus tas taskymasis

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 10:22)
Buna,tie kur po vandeniu gali fotkinti ax.gif .Kai pradejau lasus fotkinti,tai galvoju,kad visai praverstu toks aparatas lotuliukas.gif Nes jai suges maniskis tai zinosiu nuo ko doh.gif Pazystama turi Pentaxa,tai pas ja atsparus dregmei.Ji gali fotkinti kai buna dulksna,arba sninga.

mano fotikas yra skirtas ir fotkinimui po vandeniu blush2.gif ,bet ten kazka reik dapirkt

QUOTE(Armana @ 2009 02 09, 11:42)
Aš šią savaitę irgi visa nusikamavusi jaučiuosi, ir taip tikriausiai yra nuo lašiukų fotkinimo unsure.gif Labai stengiausi, bet nieko gero neišėjo  verysad.gif

nenuleisk ranku,kad fotikas nenukristu biggrin.gif
bandyk dar ir dar....
nu ***** tokius gerus fotikus turit ir jau taip kalbat unsure.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kas galit uzrodyti,arba pasidalinti Photoshop-3,bet ne bandomaja versija,o normaliu?Kiek siunciuosi,nu niekaip nepasileidzia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 11:49)
ir man baisus tas taskymasis
mano fotikas yra skirtas ir fotkinimui po vandeniu  blush2.gif ,bet ten kazka reik dapirkt

Tai turbut ta apvalkala,kuris nedaug maziau uz aparata kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 11:52)
Mergaites,gal kas galit uzrodyti,arba pasidalinti  Photoshop-3,bet ne bandomaja versija,o normaliu?Kiek siunciuosi,nu niekaip nepasileidzia doh.gif
Papildyta:

Tai turbut ta apvalkala,kuris nedaug maziau uz aparata kainuoja doh.gif

ir man taip atrodo biggrin.gif
pas mane PS cs4
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 11:52)
Mergaites,gal kas galit uzrodyti,arba pasidalinti  Photoshop-3,bet ne bandomaja versija,o normaliu?Kiek siunciuosi,nu niekaip nepasileidzia doh.gif

turbut irgi nesekmingai parsisiunti su nebegaliojanciu serijiniu? siulyciau tureti versija ta, kuria turi, ir ieskotis tik vaistuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 11:55)
ir man taip atrodo biggrin.gif
pas mane PS cs4

O kuom skiriasi PS4 nuo PS3?Nu blondine as,blondine nail.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 11:59)
O kuom skiriasi PS4 nuo PS3?Nu blondine as,blondine nail.gif

ir as blondine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kaip suprantu tai cs4 naujesnis g.gif
Atsakyti
Kai jau pradejau nebijoti isijungti PS,tai pagaliau pradejau suprasti kas rasoma mano jau senokai pirktoje knygoje-Kaip fotografuoti ypatingomis apsvietimo salygomis.Mokymuisi,si knyga labai man pravercia,o jau nuotraukos kokios pateiktos wub.gif
Atsakyti
as tai visiskai nieko ps mesuprantu nemoku su ja tvarkyt foto,man ten per sunku.aisku kiek as ten ir bandziau.....o pamoku milijonai kaip ka tvarkyt,bet kai nezinau nuo ko pradet tai ir tingiu.plius dar viena uzsiemima turiu SIUVIMA tai apsivertusi viskuo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
LABA !

Nu bet lasu kiekis ir grozis !

Pagavau ir as pora lasu yahoo.gif . Rytoj bandysiu ikelti.

Berods PEPERONI dekui uz programike, kuri naikina Exif-a.
Atsakyti