Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

man tai nedaėjo, apie kokį grybą SP rašo, paskui tik pamačiau, kad ten ne ledukas biggrin.gif buvau tikra... aš viduj bliondė matyt biggrin.gif
Atsakyti
Saulės Pūga, pavyzdinė nuotrauka bigsmile.gif dėl tokios verta ir grindis pūdyti bigsmile.gif super thumbup.gif

Peperoni, tai sakai sprite pilstei... cool.gif

aš tuoj keiksiuos, trūkumas pas mane šviesos šaltinių, nesugebu šešėlių neprisigaudyti, kitas kraštutinumas tas, kad nesugebu ir be išdegusių plotų, atspindžių nufotkinti, dar fotikas triukšmauja. žodžiu, liūdesys verysad.gif jūs man pasakykit, ką darot, kad išdegimų nebūtų? kad ir ne dideli tie išdegimai, bet man akis bado mano fotkėse verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 05 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(boruzka @ 2009 02 05, 12:44)
nu jau kur su pienu negrazu  ax.gif kokia foto albume ideta  wub.gif virtuveje pats tas butu prie to elegantisko kiausinio  bigsmile.gif

nemaciau dar unsure.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 05, 12:45)

kai rasi pasakyk kur  lotuliukas.gif

buuuutinai wub.gif
Atsakyti
Aš turbūt tuoj bėgsiu iš mokyklos ir grįšiu prie savo Nikon CoolpixP5100 wub.gif .Niekas man nesigauna, nei fokusas, nei diafragma, o apie wb net nešneku doh.gif verysad.gif . Žaidžiau žaidžiau, tai tada būtinai reikia mažiui į kadrą lįsti, mano "fotomodelius" tampyti, o ant galo ir batarkės nusėdo bash.gif. Esu gilioj nevilty verysad.gif .
Papasakokit kaip nors kaip tuos tris daiktus skirtingai sufokusuoti? Nu aš visiška blodinė ir niekas man nesigauna cry.gif.
Čia sudėjau ką geriausia sugebėjau išspausti, bet kad ir tai visiškai š... . Nesuprantu, kaip jūs be blykstės fotkinat? g.gif mistika kažkokia .

Rytoj dar bandysiu žaisti, jeigu nepavyks unsure.gif , prašysiuos pas ką nors į svečius Vilniuje rolleyes.gif .

Čia aš biški off topic 4u.gif , kai jus apie lašiukus kalbat .

P.S. nejaugi teks instrukciją skaityti doh.gif , o ten net 250 psl. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 05, 15:46)

P.S. nejaugi teks instrukciją skaityti  doh.gif , o ten net 250 psl.  blink.gif

va šito reikėjo nesakyt, nes dabar gausi velnių, kad mažiausiai tris kartus teks skaityt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 14:15)
atsidaryk programa Photoscape, ta langa, kur tau ten kazkas nesimato ir tada paspausk klaviaturoj mygtuka "Print Screen" (dar gali but Prt Sc parasyta)...

tada atsidaryk kokia nors paveiksleliu redagavimo programa - netgi Paint tinka...  ten spausk Ctrl+v ir turesi savo lango paveiksleli, kuri kelk cia, kad butu aiskiau, ko tu ten nematai...  ax.gif

Va ka as matau, apacios truksta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 05, 15:54)
va šito reikėjo nesakyt, nes dabar gausi velnių, kad mažiausiai tris kartus teks skaityt  cool.gif

Tai čia tipo mažai 250? g.gif nu tada sorry, einu pradėsiu skaityti ax.gif , ale gi batarkės kraunasi doh.gif , reikia skaityti ir aparatą rankose laikyti unsure.gif .
Atsakyti
gal lasiuku? biggrin.gif
user posted image

paimta is www.buk.lt
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 05, 17:08)
gal lasiuku? biggrin.gif
paimta is www.buk.lt

biggrin.gif cia tai gerai pagauta !
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 05, 17:08)
gal lasiuku? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 05, 16:07)
Tai čia tipo mažai 250?  g.gif  nu tada sorry, einu pradėsiu skaityti  ax.gif , ale gi batarkės kraunasi  doh.gif , reikia skaityti ir aparatą rankose laikyti  unsure.gif .

ne ne mažai. bet čia visoms liepiama skaityt tris kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 05, 16:08)
gal lasiuku? biggrin.gif

paimta is www.buk.lt

Geras tongue.gif Tai dabar dar šampaną reiks laistyt pradėt lotuliukas.gif

Pasigirsiu, kad stovą pagaliau nusipirkau clap.gif .

Ėjau dar kartą lašiukų fotkint, tai vos virtuvės neapsėmiau blink.gif Visa sušlapau, ir sūnus visas šlapias buvo (gi man padeda fotkint cool.gif )Tai gerai, kad B nematė doh.gif
Nu bet nieko gero man nesigauna doh.gif , vis šešėliai lenda unsure.gif

Nu bet ir grožių pridėjot į Fotki bigsmile.gif

Dar laaaaabai patiko SP grybukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 05 vasario 2009 - 16:20