Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:49)
dieve, nu kokia geda man su tuo rasymu...  blush2.gif  doh.gif

ok, tada ir as kirpsiu - nes viena palikau su stiebu, kita be, bet efektas toks pat buvo biggrin.gif
man patiko ta Saule - kas ten buvo per daiktas?  g.gif  gali kabint ant sienos wink.gif

ten like slapi indai ax.gif balta didele lekste, ant lekstes salotine, o salotineje brendzio taure biggrin.gif

ir va jei idomu toks buvo originalas

user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 vasario 2009 - 10:52
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 10:51)
ten like slapi indai  ax.gif balta didele lekste, ant lekstes salotine, o salotineje brendzio taure  biggrin.gif

geras biggrin.gif niekada nepagalvociau ohmy.gif originale matos, kad indai - o va apkarpytam - niekaip neatspeciau bigsmile.gif doh.gif

tie lasai turbut labiausiai ir zavi - kad rezultato nesuprognozuosi - viskas uolaus darbo ir milijono bandymu vaisiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:54
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:49)
dieve, nu kokia geda man su tuo rasymu...  blush2.gif  doh.gif

ok, tada ir as kirpsiu - nes viena palikau su stiebu, kita be, bet efektas toks pat buvo biggrin.gif
man patiko ta Saule - kas ten buvo per daiktas?  g.gif  gali kabint ant sienos wink.gif

Peperoni,tu jas daugiau puršk ir tik kartais palaistyk.As asmeniskai,tai paciupineju lapus ir matau,kad reikia jau rimciau palieti.Tie patys virsutiniai buna ne tokie standus,tada jau zenklas,kad reikia daugiau vandenio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 10:57)
Peperoni,tu jas daugiau puršk ir tik kartais palaistyk.As asmeniskai,tai paciupineju lapus ir matau,kad reikia jau rimciau palieti.Tie patys virsutiniai buna ne tokie standus,tada jau zenklas,kad reikia daugiau vandenio mirksiukas.gif

ok, bandysiu smile.gif, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 10:51)
ten like slapi indai  ax.gif balta didele lekste, ant lekstes salotine, o salotineje brendzio taure  biggrin.gif

nu sakes, kaip moki apdirbt fotkes thumbup.gif blink.gif thumbup.gif nes sita tai -ne demesio neatkreipciau..o va kur imetus buvai -tai zavinga buvo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 11:51)

user posted image  lotuliukas.gif

Nematau foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 11:00)
Nematau foto  g.gif

na man matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 12:03)
na man matosi  g.gif

Turbūt mano PC grybą pjauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 11:06)
Turbūt mano PC grybą pjauna smile.gif

paziurek cia http://s79.photobuck...=Picture112.jpg
Atsakyti
vo, dabar matau jau biggrin.gif PS invazija padarė šią foto nerealią thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 09 vasario 2009 - 11:18
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 11:16)
vo, dabar matau jau biggrin.gif  PS invazija padarė čią foto nerealią  thumbup.gif

Ne PS ir ne Photoscape biggrin.gif

man su PS labai sunkiai bendraujasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 vasario 2009 - 11:18
QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 12:17)
Ne PS ir ne Photoscape  biggrin.gif

man su PS labai sunkiai bendraujasi  doh.gif

O tai kas? g.gif
Atsakyti