Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:28)
ai biski pervargus  unsure.gif  ir siaip - mazoji sedejo 2 sav pasonej, dabar didziajai atostogos...  doh.gif  dar visokie pms....  doh.gif  zdz biski pykstuos su savim ko gero biggrin.gif

Teka - nu labai gerai  thumbup.gif  4u.gif

console.gif smile.gif

nu pagaliau karsta.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 09, 10:31)
nu pagaliau karsta.gif bis.gif

palengvejo? biggrin.gif

InesaS - dar noriu paklaust del orchideju - ar nuzydejus kota reik nukirpt, ar palikt? g.gif girdejau skritinugu nuomoniu, kazi kaip is tikro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:47
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 11:28)
ai biski pervargus  unsure.gif  ir siaip - mazoji sedejo 2 sav pasonej, dabar didziajai atostogos...  doh.gif  dar visokie pms....  doh.gif  zdz biski pykstuos su savim ko gero biggrin.gif

O aš kotais irgi beryšio jaučiuos pastaruoju metu unsure.gif matyt lašai mane nukamavo visiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 09, 10:36)
O aš kotais irgi beryšio jaučiuos pastaruoju metu  unsure.gif  matyt lašai mane nukamavo visiškai  doh.gif

va va - dar sitas irgi nukamavo... doh.gif vis tik visa savaite daviaus su jais... ir vakar buvau pasizadejus perfotkint vykusia ideja, bet nevykusius kadrus - i suds... neprisiverciau net fotiko i rankas paimt... unsure.gif verysad.gif teks taikytis su tuo ka turiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:39
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:35)
palengvejo? biggrin.gif

tai ne, aišku, kad palengvėjo biggrin.gif dabar beliko kiaušai ir lašai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 09, 10:41)
tai ne, aišku, kad palengvėjo  biggrin.gif dabar beliko kiaušai ir lašai  doh.gif  biggrin.gif

tai su kiausais dar spesi - dabar griebk lasus - iki sekmadienio turi laiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:42
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:35)
palengvejo? biggrin.gif
InasaS - dar noriu paklaust del orchideju - ar nuzydejus kota reik nukirpt, ar palikt?  g.gif  girdejau skritinugu nuomoniu, kazi kaip is tikro?  g.gif

InasaS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nukerpa.Palieku tik trumpa kokiu 5cm gabaliuka.Todel,kad gele vistiek maitina ta stabara,o tas visiskai nereikalinga.Kai palikdavau,tai ir neparzydedavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 08, 22:29)
Tikėjausi savaitgalį pafotografuot lašiukus, nd pabaigt daryt.
Bet išvažiavau į kaimą. O tenai šlapia visur, jokio grožio, kurį įamžint galėčiau.  biggrin.gif
Va, ką kaime radau.  biggrin.gif
Seną telefoną ir marškinėlius.
Tik buvo labai sunku fokusą ant veido padaryt, nes čia autoportretas.  blush2.gif
Ir išraiška man nelabai patinka.
http://img17.imagesh...gfd4copyqt7.jpg

labas rytas, nespeju su jumis, Duoma, as irgi kazkaip atkreipiau demesi i ta tapetu sujungima g.gif nors manau kad daryti auto yra labai drasu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 09 vasario 2009 - 10:45
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:38)
va va - dar sitas irgi nukamavo...  doh.gif  vis tik visa savaite daviaus su jais... ir vakar buvau pasizadejus perfotkint vykusia ideja, bet nevykusius kadrus - i suds... neprisiverciau net fotiko i rankas paimt...  unsure.gif  verysad.gif teks taikytis su tuo ka turiu...  verysad.gif

man tas pats su kiausais buvo ... tas dvi savaites fotiko i rankas net neemiau unsure.gif o su lasai uzvede bigsmile.gif kad ir ta nuotrauka kuri buvo ne visai i tema "Slapia saule" bigsmile.gif man net silpna pasidare kai pamaciau kas isejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 10:42)
tai su kiausais dar spesi - dabar griebk lasus - iki sekmadienio turi laiko wink.gif

o aš matai paeiliui varau doh.gif ok, sėsiu prie lašų. ale kelsiu juos tik dėl sportinio intereso kaip sakant, bo prie jūsų idėjų man nėr ką veikt. nors į albumą specialiai neinu, kad labai nesusinervinčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 08, 23:29)
Tikėjausi savaitgalį pafotografuot lašiukus, nd pabaigt daryt.
Bet išvažiavau į kaimą. O tenai šlapia visur, jokio grožio, kurį įamžint galėčiau.  biggrin.gif
Va, ką kaime radau.  biggrin.gif
Seną telefoną ir marškinėlius.
Tik buvo labai sunku fokusą ant veido padaryt, nes čia autoportretas.  blush2.gif
Ir išraiška man nelabai patinka.
user posted image

rolleyes.gif kazkur sita nuotrauka jau maciau blush2.gif atkreipiau demesi i spalvas.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 10:42)
InesaS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nukerpa.Palieku tik trumpa kokiu 5cm gabaliuka.Todel,kad gele vistiek maitina ta stabara,o tas visiskai nereikalinga.Kai palikdavau,tai ir neparzydedavo. mirksiukas.gif

dieve, nu kokia geda man su tuo rasymu... blush2.gif doh.gif

ok, tada ir as kirpsiu - nes viena palikau su stiebu, kita be, bet efektas toks pat buvo biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 09, 10:43)
man tas pats su kiausais buvo ... tas dvi savaites fotiko i rankas net neemiau  unsure.gif o su lasai uzvede  bigsmile.gif kad ir ta nuotrauka kuri buvo ne visai i tema "Slapia saule"  bigsmile.gif man net silpna pasidare kai pamaciau kas isejo  rolleyes.gif

man patiko ta Saule - kas ten buvo per daiktas? g.gif gali kabint ant sienos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:50