Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 02:37)
Duoma,labai gerai,kad esi tokia drasi.Istikro gerai,kad pasistiki savo jegoms.Kai yra sitas dalykas,tai daugiau demesio gali skirti teorijai apie kompozicija.As asmeniskai nesu net bandzius nufotografuoti nei vieno portreto doh.gif Nezinau kodel,bet man portretas yra labai,labai bauginantis dalykas,o apie autoportreta,net bijau pradeti galvoti. doh.gif Kai vaziavau i Lietuva keliom dienom,pusesere kuri laukiasi vaikelio labai norejo,kad ja tokioj padeti nufotografuociau,tai,as jai pamelavau,kad negaliu fotiko veztis.Ir vien tik del to,kad netikiu,kad sugebesiu doh.gif Ir kiek begalvociau,man atrodo,kad nepersilausiu verysad.gif

na jau, su pusesere tai tikrai reik4jo bandyt smile.gif Juk artimas tikrai suprast7 kad mokaisi ir pan. Ir jaustųsi laisviau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 08, 21:50)
Paukščio sparnais
user posted image

Man labai patinka ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 08, 22:03)
* su folija bandžiau, po kokio 50 kadro dašuto kaip reikia daryt smile.gif reikia kad folijos šešėlis dengtų visą kardą. Šviesos užteks, bet šešėliai nebus tokie aštrūs.

** Šviesa neatsispindi pvz nuo vyro maikės  blush2.gif tik vyras supratęs kas ten pas mane kabo nelabai spindėjo  blush2.gif pažadėjau išskalbt.

* Reiks pabandyti ir taip ax.gif
** O su vyro maike, tai geras lotuliukas.gif Maniškis tai nelabai pastabus, tai ko gero, jeigu pasinaudosiu jo maike, net nepastebės cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 09, 08:58)
na jau, su pusesere tai tikrai reik4jo bandyt smile.gif Juk artimas tikrai suprast7 kad mokaisi ir pan. Ir jaustųsi laisviau. mirksiukas.gif

Aš tai fotkinu visus artimus žmones, o ypač savo vaikus, praktikuojuosi su jais blush2.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif
as labai tikiuosi,kad pas mus atjungs vandeni,nes jau man fotiko zinokit gaila doh.gif g.gif velnias juk pilni namai kitu skysciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 03:37)
Kai vaziavau i Lietuva keliom dienom,pusesere kuri laukiasi vaikelio labai norejo,kad ja tokioj padeti nufotografuociau,tai,as jai pamelavau,kad negaliu fotiko veztis.Ir vien tik del to,kad netikiu,kad sugebesiu doh.gif Ir kiek begalvociau,man atrodo,kad nepersilausiu verysad.gif

Negalvok taip, kad nesugebėsi. schmoll.gif Kaip tik naudokis tokiom progom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, matau, kad man su lašais tai slėptis reikia doh.gif fotike atrodo nieko, įkeliu į kompą ir kapec, jokio ryškumo. Fotografuoju su AF, nes MF kažkodėl gaunas visiškai išplaukęs vaizdas, nors aną kartą gavos normaliai. Biesas jau žino, ką aš ten negerai darau...

Žodžiu, noriu pagaliau atsiskaityt ND (be šių dar liks kiaušai)
Diafragma
f5.6
user posted image
f19
user posted image
f38
user posted image
Atsakyti
lasai lasiukai... wub.gif kankinu ir as savo vonia ir ne tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik dar nezinau, kas gaunas, nes darbinis kompas vel nuluzes -tai va sedziu prie kolegos, tai ne fotkiu negaliu savo dorai paziuret/pataisyt/idet ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Judant keičiamas atstumas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 09, 10:17)
labas rytas  biggrin.gif
as labai tikiuosi,kad pas mus atjungs vandeni,nes jau man fotiko zinokit gaila  doh.gif  g.gif velnias juk pilni namai kitu skysciu biggrin.gif

Sveiki visi
man baisiausia kad aptaškau fotiką pastoviai , jis pas man neatsparus vandeniui, tai tadu jau sausinu jį sausinu, trinu, trinu, kad tik kas jam nenutiktų . Aj, ką turėsiu tą ir įdėsiu...
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 09, 11:08)
Sveiki visi
man baisiausia kad aptaškau fotiką pastoviai , jis pas man neatsparus vandeniui, tai tadu jau sausinu jį sausinu, trinu, trinu, kad tik kas jam nenutiktų . Aj, ką turėsiu tą ir įdėsiu...

Man dėl to apsitaškymo labai daug nuotraukų susigadino. doh.gif
O būna atsparūs vandeniui fotikai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 11:12)

būna, man rodos, atsparūs drėgmei, tai nžn koks ten atsparumo laipsnis ir kame jis pasireiškia
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 09, 10:12)

Buna,tie kur po vandeniu gali fotkinti ax.gif .Kai pradejau lasus fotkinti,tai galvoju,kad visai praverstu toks aparatas lotuliukas.gif Nes jai suges maniskis tai zinosiu nuo ko doh.gif Pazystama turi Pentaxa,tai pas ja atsparus dregmei.Ji gali fotkinti kai buna dulksna,arba sninga.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 08, 23:14)
A tai kodėl?  g.gif

ai biski pervargus unsure.gif ir siaip - mazoji sedejo 2 sav pasonej, dabar didziajai atostogos... doh.gif dar visokie pms.... doh.gif zdz biski pykstuos su savim ko gero biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 09, 00:32)
na net akyse prasviesejo, ir toks adrenalinas paeme, kad va jau 00.31, o miego visai nesinori  lotuliukas.gif

biggrin.gif pazistama pazistama biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 09, 02:37)
Ir kiek begalvociau,man atrodo,kad nepersilausiu verysad.gif

be reikalo taip darai... unsure.gif jeigu nepabandysi - tai nesuzinosi wink.gif reikia save pabandyti visose srityse, niekada nzn, gal tai, ko tu taip bijojai be galo "užveš" mirksiukas.gif

Teka - nu labai gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 vasario 2009 - 10:28