Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

O čia šiaip labai į mūsų temą biggrin.gif kaip paparacis gaudė "ruonius" lotuliukas.gif rimtai nepriimkit hihihi.gif

user posted image

P.S. Peperoni, matyt lašiukai smegenus man praplovė lotuliukas.gif netrugdo tas dryžis man čia nors tu ką biggrin.gif nes atspindys čia privalo būt! dėl pačio foto turinio ir šiaip įdomumo tai pritariu, kad nieko mandro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 02 08, 23:29)
Tik buvo labai sunku fokusą ant veido padaryt, nes čia autoportretas.  blush2.gif
Ir išraiška man nelabai patinka.

Prie išraiškos nesikabinsiu smile.gif man tamsoka, bandyk šviesint ir ta tapetų susidūrimo linija žiauriai krenta į akis, visą dėmesį nukreipia ax.gif patiesint tai būtinai reikėtų ją, kad jau ji čia įsimaišė smile.gif

Beje esi labai fotogeniška merdžyna thumbup.gif norėč tokio modelio visai rolleyes.gif
Atsakyti
Stikline, o man "paukščio sparnais" kompozicija kažkodėl nekliūva. mano akim vietoj ir laiku sulaužyta taisyklė. ta linija per kadro vidurį trukdytų, jei nebūtų atspindžio. ir miško juosta labai vietoj ir pakrantės ruožas toks vos jaučiamas, bet yra. žodžiu, viskas man savo vietose. tik man spalvinė gama kliūva, bet čia trubūt jau mano asmeninė problema, nes pati mėgstu užtamsinti nuotraukas doh.gif sunkiai draugauju su tokiom spalvom unsure.gif

Duoma, visų pirma aš nuvalyčiau telefoną blush2.gif kad ir ką norėjai pasakyti šia nuotrauka, dulkės čia ne vietoj ax.gif dar kliūna matoma tapetų sudūrimo vieta, fokusas marškinukuose, drobulė ant kojų ir tai, kad nesuprantu, ką tu fotografavai - save ar telefoną blush2.gif aš vilkčiaus mėgstamiausius džinsus, susirangyčiau ant kokio seno suolo ar grindų, telefonas kažkur šalia (bet ne pirmam plane) ir įsivaizduočiau, kad pasakoju geriausiai draugei apie ką tik įvykusį pasimatymą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 08 vasario 2009 - 22:54
O va sita foto kabina biggrin.gif tokia svari , sterili jin man... bigsmile.gif kur tu cia tuos ruonius matei? biggrin.gif

O Duomos fotkej nieko nematau tik ta tapetu susijungimo linija biggrin.gif doh.gif siaip ideja gera, bet labai matos, kad rezisuota.... pvz ta medziaga po tuo telefonu - nu nebuna jin kaime taip padeta... biggrin.gif zdz nekreipk demesio labai - jau pavargus ir pikta po sio savaitgalio esu... cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 vasario 2009 - 23:04
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 23:57)
O va sita foto kabina biggrin.gif  tokia svari , sterili jin man...  bigsmile.gif  kur tu cia tuos ruonius matei? biggrin.gif

jau pavargus ir pirkta po sio savaitgalio esu...  cool.gif  blush2.gif

Mane šiaip ji irgi "vež" lotuliukas.gif tik gail sunku buvo per žmones prieit pafotkint normaliai...čia Šiauliuose buvo šventė žiemos ax.gif

A kas tamstą pirko? blush2.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 08, 23:02)
Mane šiaip ji irgi "vež"  lotuliukas.gif  tik gail sunku buvo per žmones prieit pafotkint normaliai...čia Šiauliuose buvo šventė žiemos  ax.gif

A kas tamstą pirko?  blush2.gif  flirt.gif  hihihi.gif

nu man totali disleksija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pikta, pikta jau biggrin.gif
Atsakyti
Kad kaime, antram aukšte nebuvo jokios kitos vietos, kur galėčiau pafotkint. Į pirmą aukštą tikrai nenorėjau eit, nes visokių giminių pilna buvo. O antram aukšte kiti kambariai labai tamsūs. Tik šitam, pačiam mažiausiam buvo daug šviesos. Aš pati irgi kitaip norėčiau šitą nuotrauką padaryt, bet nelabai buvo salygų. Kitą kartą reiktų parsinešt namo. Ir perfotkint. : )

Stikline, na jau. Negėdinkit. blush2.gif
Atsakyti
na ka - lasus jau mokam fotkint rolleyes.gif , o kaip is toooo dabar miaaana padaryt jus man pasakykit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 09, 00:03)
pikta, pikta jau biggrin.gif

A tai kodėl? g.gif
Atsakyti
Labai ačiū Peperoni už slaptažodį 4u.gif
Beje, tikrai labai gražių foto ten prisižiūrėjau. Kai pamačiau jūsų nuotraukas su lašais, tai visi mano bandymai atrodo niekam verti ir kol kas neturiu nei vieno verto dėmesio verysad.gif
Atsakyti
karsta.gif ot kad pripyyskinau - net batareika nusodinau hihihi.gif, nu tooo dar nera buve rolleyes.gif net nemaniau, kad tiap azartas paims ir uzsikabliuosiu ant to fotografavimo ir norimo rezultato gavimo doh.gif jau ir fantazija po truputuka isijungineja biggrin.gif na net akyse prasviesejo, ir toks adrenalinas paeme, kad va jau 00.31, o miego visai nesinori lotuliukas.gif

tesinys rytoj . . . .. . . . cool.gif , tiksliau ryte biggrin.gif
Atsakyti
nu va, pradėjot išiminėt darbus sad.gif Ir ta vandens gelė (piliarožė ar kaip) dingo ir kreivų veidrodžių karalystė dingo.... gaila ax.gif Įdomu kokių grožių pridėsit vietoj jų doh.gif oj bus sunku rinktis cool.gif
Atsakyti
Duoma,labai gerai,kad esi tokia drasi.Istikro gerai,kad pasistiki savo jegoms.Kai yra sitas dalykas,tai daugiau demesio gali skirti teorijai apie kompozicija.As asmeniskai nesu net bandzius nufotografuoti nei vieno portreto doh.gif Nezinau kodel,bet man portretas yra labai,labai bauginantis dalykas,o apie autoportreta,net bijau pradeti galvoti. doh.gif Kai vaziavau i Lietuva keliom dienom,pusesere kuri laukiasi vaikelio labai norejo,kad ja tokioj padeti nufotografuociau,tai,as jai pamelavau,kad negaliu fotiko veztis.Ir vien tik del to,kad netikiu,kad sugebesiu doh.gif Ir kiek begalvociau,man atrodo,kad nepersilausiu verysad.gif
Atsakyti