Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Pamaiva @ 2009 02 08, 19:25)
Katik MB vedžiausi į vonią  biggrin.gif  Bet nieko mandro nesugalvojom  doh.gif  O dar ir mažoji prisitatė "padėti"  biggrin.gif

ir mes siandien pirma diena kaip pabandem doh.gif v.z. as ziauriai esu nepatenkinta rezultatu - beveik jo ir nera unsure.gif

as tai fotkinau kuomet mazoji multikus ziurejo hihihi.gif, kitaip be sansu doh.gif , visi bliudai butu uzsiversti ant pacios biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 08, 19:30)
ir mes siandien pirma diena kaip pabandem  doh.gif v.z. as ziauriai esu nepatenkinta rezultatu - beveik jo ir nera  unsure.gif

kažkodėl jaučiu, kad yra rezultatas pas tave tongue.gif anuka parodyk tongue.gif
Pas mane issilieja lašiukai, blykstė atsispindi, žodžiu košmaras doh.gif
Einu folgą vynioti ant blykstės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 02 08, 19:37)
kažkodėl jaučiu, kad yra rezultatas pas tave  tongue.gif  anuka parodyk tongue.gif
Pas mane issilieja lašiukai, blykstė atsispindi, žodžiu košmaras  doh.gif
Einu folgą vynioti ant blykstės  biggrin.gif

Man ir folga nepadeda doh.gif Vistiek visur šešėliai lenda, blykstė atsispindi schmoll.gif Kažin kokį foną naudoti, kad neatspindėtų šviesa unsure.gif

Sadi, aš irgi norėjau tokią idėją įgyvendinti, bet išėjo tai visai blogai doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 08, 21:07)
Sadi, aš irgi norėjau tokią idėją įgyvendinti, bet išėjo tai visai blogai  doh.gif

As ne Sadi, bet man irgi si ideja labai labai wub.gif Maciau internete daug pvz.

O del bandymu - tai irgi doh.gif Jauciu, prisimaudysiu, o nieko padoraus ir nesukursiu... unsure.gif
Gerai, kad pati laso fotografija, neziurint nesekmiu, dar vis veza. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 08, 20:07)
Man ir folga nepadeda doh.gif Vistiek visur šešėliai lenda, blykstė atsispindi schmoll.gif Kažin kokį foną naudoti, kad neatspindėtų šviesa  unsure.gif
user posted image

Ir man folga nepadėjo biggrin.gif doh.gif Tamsu gaunasi unsure.gif Žodžiu, daug nervų su ta fotografija reikia biggrin.gif Bet aš dar nepasiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 02 08, 19:37)
kažkodėl jaučiu, kad yra rezultatas pas tave  tongue.gif  anuka parodyk tongue.gif

Einu folgą vynioti ant blykstės  biggrin.gif

aik jau aik, jau sy karta tau jau tikrai viskas i siukslyne tiesiu taikymu tongue.gif

o neturi ko kalpokelio kur ant blykstes uzsideda, ai tiesa, pas tave tik integruota, neturi atskiros ane? smile.gif

aš irgi norėjau tokią idėją įgyvendinti, bet išėjo tai visai blogai  doh.gif

na man tai, kuriai nieks nesigavo, tai labai net biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 08 vasario 2009 - 21:52
Paukščio sparnais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 08 vasario 2009 - 21:52
Man ir folga nepadeda doh.gif Vistiek visur šešėliai lenda, blykstė atsispindi schmoll.gif Kažin kokį foną naudoti, kad neatspindėtų šviesa  unsure.gif

Sadi, aš irgi norėjau tokią idėją įgyvendinti, bet išėjo tai visai blogai  doh.gif 

su folija bandžiau, po kokio 50 kadro dašuto kaip reikia daryt smile.gif reikia kad folijos šešėlis dengtų visą kardą. Šviesos užteks, bet šešėliai nebus tokie aštrūs.

Šviesa neatsispindi pvz nuo vyro maikės blush2.gif tik vyras supratęs kas ten pas mane kabo nelabai spindėjo blush2.gif pažadėjau išskalbt.

Visai gerai atrodo, tik maža.

QUOTE(Stikline @ 2009 02 08, 21:50)
Paukščio sparnais

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Svarbiausia ledai pralaužti smile.gif 4u.gif Modelis neužpyks tikrai -nėr dėl ko smile.gif Vietos po saule užteks visiems wink.gif ax.gif O meet`as labai reikalingas susipažinimui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stikline, kebli situacija su ta foto biggrin.gif taip nesinori to brezio per viduri foto.... bet jei ne per viduri, tada nukentes atspindys.... g.gif ir nebezinau.... g.gif

nu tikrai zinau, kad gali geriau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 08, 21:47)
aik jau aik, jau sy karta tau jau tikrai viskas i siukslyne tiesiu taikymu  tongue.gif

o neturi ko kalpokelio kur ant blykstes uzsideda, ai tiesa, pas tave tik integruota, neturi atskiros ane?  smile.gif

nu gerai, patikėsiu šį kartą cool.gif biggrin.gif
Agam, pas mane tik integruota ax.gif Atskirą neaišku kada įstengsiu įsigyti doh.gif O norėčiau ax.gif
Atsakyti
Tikėjausi savaitgalį pafotografuot lašiukus, nd pabaigt daryt.
Bet išvažiavau į kaimą. O tenai šlapia visur, jokio grožio, kurį įamžint galėčiau. biggrin.gif
Va, ką kaime radau. biggrin.gif
Seną telefoną ir marškinėlius.
Tik buvo labai sunku fokusą ant veido padaryt, nes čia autoportretas. blush2.gif
Ir išraiška man nelabai patinka.
user posted image
Atsakyti