sveikos na niekaip neiseina man pafotografuot pupa susirgo ir fsio odar ir fotiko neturiu jauciu ir sita tema praziopsosiu ot sudas na bet gerai kad dar speju perverst psl
Mane tai nervuoja fonas su tuo vandeniu tarkim pagaini tokią "šokėją" ir nėra kaip karpyt
Papildyta:
arba kai fokusas kur nušoka.. fotike pažiūrėjus net cypiu iš džiaugsmo, o kompe pamatai lkad nėr ryškumo
Papildyta:
arba kai fokusas kur nušoka.. fotike pažiūrėjus net cypiu iš džiaugsmo, o kompe pamatai lkad nėr ryškumo
Labas,
turiu viena klausimeli: gal galetumete paaiskinti ka reiskia HDR?
turiu viena klausimeli: gal galetumete paaiskinti ka reiskia HDR?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 16:42)
as bandziau ta padaryt su google translate - paskaitytum, kas gavos be sansu....
ta ir as bandziau, su verteju, tai per zodi, siaubas.
QUOTE(inesaS @ 2009 02 08, 17:53)
Sadi,tiesk kokius popierius,ar medziaga
Tas ir yra,kad per fotika viskas ciki-briki,o kai isimeti ant kompo,tai nera i ka ziureti.
PS na va,dar viena mano ideja,jau kitu igyvendinta Jei dar palauksiu,tai nebus is vis ka fotkinti
Tas ir yra,kad per fotika viskas ciki-briki,o kai isimeti ant kompo,tai nera i ka ziureti.
PS na va,dar viena mano ideja,jau kitu igyvendinta Jei dar palauksiu,tai nebus is vis ka fotkinti
bandžiau, bet sušlampa, tada vėl atspindžiai ir t.t
ir tu norėjai fotiką skandint?
QUOTE(kevina @ 2009 02 08, 17:57)
Dinaminis diapazonas (dynamic range) - tai skirtumas tarp vaizdo šviesiausių ir tamsiausių tonų. Realiai gamtoje šis skirtumas yra milžiniškas. Žmogaus akis prie jo prisitaiko, bet fotografuojant kontrastingus vaizdus sunku išvengti vaizdo broko. Dar sunkiau tokius vaizdus atvaizduoti ekrane ar popieriuje.
Kad galėtume grožėtis panašiais vaizdais buvo sugalvota HDR (High Dynamic Range) fotografija.
http://www.efoto.lt/...tvaizdu_kurimas
QUOTE(Sadi @ 2009 02 08, 18:51)
Mane tai nervuoja fonas su tuo vandeniu tarkim pagaini tokią "šokėją" ir nėra kaip karpyt
Oi, Sadi, nuo tokiu kadru ir as cypciau!
Gal pabandyk su diafragma pazaisti, kad antras planas "pasibliurintu"?