Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 13:26)

Merginos,kaip skaityt kad akys neišvarvėtų  blink.gif  blink.gif  Kažkoks košmaras, aš jau pas akių daktarą užsirašiau, siaubas kažkoks, kas su akimis darosi. Norisi daug, o .... verysad.gif

spausdint ant popieriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 13:42)
spausdint ant popieriaus biggrin.gif

drinks_cheers.gif Visus straipsnius,kurie mane ipatingai sudomina as atsispausdinu. ax.gif Man labai patogu,nes galiu skaityti vaziuodama i darba,ar pries eidama miegoti smile.gif
Atsakyti
Aš vakar abi Kellby knygas nusipirkau thumbup.gif o šisndien vonią šveičiu, eisiu taškytis biggrin.gif

Bet kaip skiriasi nuotrauka ant popieriaus ir kompe doh.gif padariau nėščios draugės portretą, kai atspausdinau, tai pilvo nebesimato doh.gif taip užtamsino. Man atrodo jie koreguoja nuotraukas PS prieš spausdindami verysad.gif , nors ir taip jau buvau paphotoshopinus.
Atsakyti
Nu linole, aš kad ir vėliau, bet pasijuokiau biggrin.gif

O šiaip tai tyliu, prieš porą dienų pasitaškiau, ir nurimo visai visi fotografiniai inkstinktai. Savaitgalį baliavojom, mažius (brolis) gavo monopolį dovanų, tai kad kalt pradėjom lotuliukas.gif

Prie kompo dabar jau ne pas jus einu pirmiausia, o pas pačias pirmasias pažengusiųjų temas skaitau. Nu bet skaitau - tai lygiai kaip straipsnius, ne taip kaip čia, kad pamačius klausimą noriu atsakyt - ten aš laukiu atsakymo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 08, 14:11)
Bet kaip skiriasi nuotrauka ant popieriaus ir kompe.

Reikia prašyti, kad "neliestų" nuotraukų, jei įtari, kad koreguoja.
Atsakyti
Merginos, gal kas galit numesti nuorodą tos pamokos apie diafragmą ir išlaikymą. Skaičiau skaičiau, o kita pusė angliškai verysad.gif nu nė bum bum aš schmoll.gif Bandyčiau versti šito puslapiuko pagalba. Ar neįmanoma taip? blush2.gif
Atsakyti
ziurinejau nete lasiukus, nu blin kaip isgauna tokius vaizdus blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ta pirma labai gera thumbup.gif . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 15:08)
Merginos, gal kas galit numesti nuorodą tos pamokos apie diafragmą ir išlaikymą. Skaičiau skaičiau, o kita pusė angliškai  verysad.gif  nu nė bum bum aš  schmoll.gif  Bandyčiau versti šito puslapiuko pagalba. Ar neįmanoma taip?  blush2.gif

praeitoje temoje buvo nuoroda i straipsni apie tai ir apie f stop`us 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 15:08)
Merginos, gal kas galit numesti nuorodą tos pamokos apie diafragmą ir išlaikymą. Skaičiau skaičiau, o kita pusė angliškai  verysad.gif  nu nė bum bum aš  schmoll.gif  Bandyčiau versti šito puslapiuko pagalba. Ar neįmanoma taip?  blush2.gif

Nengamo - as dar nebaigiau versti to straipsnio sad.gif kt savaite pazadu ta padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 08, 16:49)
praeitoje temoje buvo nuoroda i straipsni apie tai ir apie f stop`us  4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 17:27)
Nengamo - as dar nebaigiau versti to straipsnio sad.gif kt savaite pazadu ta padaryt smile.gif

Praverčiau visą temą, ten tokia pati nuoroda kaip pirmame psl. biggrin.gif

Peperoni, tu auksas wub.gif wub.gif wub.gif

O to puslapiuko pagalba neįmanoma išversti? Gal būtų paprasčiau, tau vargti nereikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 16:41)
Praverčiau visą temą, ten tokia pati nuoroda kaip pirmame psl. biggrin.gif

Peperoni, tu auksas wub.gif  wub.gif  wub.gif

O to puslapiuko pagalba neįmanoma išversti? Gal  būtų paprasčiau, tau vargti nereikėtų  ax.gif

as bandziau ta padaryt su google translate - paskaitytum, kas gavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif be sansu.... cool.gif
Atsakyti