Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 12:10)
Labukas 4u.gif  Kas gal4tum4t paai6kinti kuo skiriasi Canon EOS 450D V ir Canon EOS 450D  ax.gif

absoliuciai niekuo biggrin.gif

ta raidele V musu sarase reiskia veidrodini fotoaparata, PGM - pagerinta muiline, M - muiline smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 vasario 2009 - 12:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 13:12)
absoliuciai niekuo  biggrin.gif

ta raidele V musu sarase reiskia veidrodini fotoaparata, PGM -  pagerinta muiline, M - muiline smile.gif

aciuks.gif Tai vadinasi ir pas mane V...... Jetus, kokia aš tundra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 07, 21:06)
Tai,kad iš nuotraukų nesimato kuklumo. lotuliukas.gif

va va biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2009 02 07, 21:14)
lotuliukas.gif
Oi, nors pasijuokiau su jumis.  4u.gif
O tai kuo toliau tuo labiau negaliu ziureti i savo siandienines nuotraukas. Eisiu rytoj taskytis. Tik nemanau, kad ryt ka geriau rasiu...  biggrin.gif

ziurint ko jieskosi biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Belly @ 2009 02 07, 21:41)
Man patinka si nuotrauka, turi kazkokio sarmo  blush2.gif  Nieko su ja nedaryta

user posted image

o man kazkaip nelabai g.gif gal kad kreiva,o gal kad tas medis ne vietoj
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 08, 11:26)
linole, super lasiukai as nei nebuciau pastebejus formu, jei ne kazkurios garbanotos mintys blush2.gif o pas mus pasaulio pabaiga. sninga ir netirpsta doh.gif

butum butum lotuliukas.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 12:10)
Labukas 4u.gif  Kas gal4tum4t paai6kinti kuo skiriasi Canon EOS 450D V ir Canon EOS 450D

matau jau Peperoni atsake 4u.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 08, 12:15)
  Tai vadinasi ir pas mane V...... Jetus, kokia aš tundra

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 08 vasario 2009 - 12:29
Turbūt jau skaitėt visos, bet įmetu dar ax.gif

Kompozicija

Portretas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 08 vasario 2009 - 12:46
sveikos. kazkaip liudna, bet nespeju su jumis jau visiskai unsure.gif
o ir idomu,kaip su tais kiausiniais baigesi? net nebalsavau doh.gif kas laimejo idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 08, 12:48)
sveikos. kazkaip liudna, bet nespeju su jumis jau visiskai  unsure.gif
o ir idomu,kaip su tais kiausiniais baigesi? net nebalsavau  doh.gif kas laimejo idomu  rolleyes.gif

bigsmile.gif labas prapuolele.kur dingusi?
laimetojai My Webpage
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 08, 12:48)
sveikos. kazkaip liudna, bet nespeju su jumis jau visiskai  unsure.gif
o ir idomu,kaip su tais kiausiniais baigesi? net nebalsavau  doh.gif kas laimejo idomu  rolleyes.gif

visas svarbiausias naujienas galima rasti cia : http://fotopradziamo...s.blogspot.com/
4u.gif

gerai cia mes su Sidabrine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 vasario 2009 - 12:51
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 08, 11:23)
Labas rytas  biggrin.gif ,
Turbūt visos labai intensyviai dirbat su fotikais, kad forumas toks tuščias  lotuliukas.gif
O aš vis bandau jumis prisivyti ir dar įdėsiu kelias foto su kiaušiniais. Gal neužilgo ir iki lašiukų prieisiu  rolleyes.gif

Kiaušinių foto labai graži wub.gif

O aš šiandien nuo pat ryto į Rimi nulėkiau ir nusipirkau Kelby Skaitmeninę fotografiją (2 dalį), na tikiuosi nenusivilsiu ja ax.gif . Visą savaitę galvojau pirkti ar ne, bet kadangi nuolaidos, tai neatsilaikiau pagundai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 08, 12:50)
visas svarbiausias naujienas galima rasti cia : http://fotopradziamo...s.blogspot.com/
4u.gif

gerai cia mes su Sidabrine  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif ne tik kad ta pati parasem,bet ir laikas tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ...

as visa savaitgali prabaliavojau doh.gif galva skauda nerealiai blush2.gif i albuma nebuvau uzejus nuo penktadienio tai oho kaip nustebau bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 06, 19:48)
Kaip gelbėtis nuo tokių šešėlių?

as turbut tundra, bet man tokie seseliai grazu rolleyes.gif cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 08 vasario 2009 - 13:19
nagi ziurim, kad turim - ar uzsidirbai slaptazodi? 

Slaptažodžio tai jau labai noriu bigsmile.gif
Labai norisi pamatyti visas jūsų prifotografuotas grožybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 08, 14:19)
Sveikos ...

as visa savaitgali prabaliavojau  doh.gif galva skauda nerealiai  blush2.gif i albuma nebuvau uzejus nuo penktadienio tai oho kaip nustebau  bigsmile.gif  wub.gif
as turbut tundra, bet man tokie seseliai grazu  rolleyes.gif  cool.gif  mirksiukas.gif

Ar atsimenat multiką apie Františeką? (Šalčio mokinys,kur ant langų spalvotai paišė) lotuliukas.gif ir jis vis sakydavo - bet juk taip gražiau lotuliukas.gif Čia ir mums taip gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
Merginos,kaip skaityt kad akys neišvarvėtų blink.gif blink.gif Kažkoks košmaras, aš jau pas akių daktarą užsirašiau, siaubas kažkoks, kas su akimis darosi. Norisi daug, o .... verysad.gif
Atsakyti