Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 05, 13:12)
o aš bandau nežiūrėti į albumą biggrin.gif
dar labai stipriai nebandžiau lašinti, bet jei sakot, kad su muilinėm ne kas gaunasi  g.gif tai prastai  doh.gif

tikrai gaunas mirksiukas.gif tik ideja riek isvystit mirksiukas.gif

blyn prisiziurejau lasu bigsmile.gif (ne pas mus) nu sakes bigsmile.gif kaip isgaut -dabar spirgu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SP, o tu ir laimejai su ta foto kazkada,ane? g.gif bigsmile.gif nes matyta man mirtinai foto tongue.gif o kazkada slapta sekdavau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Aha, as irgi ja jau macius... (tik geda buvo prisipazint, kad buvau ja pamirsus blush2.gif biggrin.gif )

Vat geriau tikrai i tuos uzsieninius lasus neziuret... schmoll.gif unsure.gif mano uzgaidas net stikliorius atsisake vykdyt, vyras niekaip neikalbino... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:32)

Taisytas variantas (su PS). Pradinio spalva šiek tiek kitokia buvo ir matėsi lašiuku šešėliai. Blankūs, bet vis tiek... Tobula būtų, jei PS nereikėtų, bet tokie laikai smile.gif

Fotografuota su blykste ir šonine dienos šviesa, be stovo (vienoj rankoj fotoaparatas, kitoje grybas). Daugiau nustatymų negaliu parašyti, nes išsaugota be info, o "motininio" kadro neturiu po ranka wink.gif

wow, ispudinga 4u.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 12:41)
aš ir ten ir cia  tongue.gif

greituole tongue.gif

o aš bandau nežiūrėti į albumą biggrin.gif

drinks_cheers.gif , paziuresiu, kai paciai kas nors gausis, nes paskui tik sukasi galvoje kad jau ideja igyvendinta, tada jau net kelias dienas prie fotiko neprieinu blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 13:20)

Vat geriau tikrai i tuos uzsieninius lasus neziuret... schmoll.gif  unsure.gif  mano uzgaidas net stikliorius atsisake vykdyt, vyras niekaip neikalbino...  doh.gif  lotuliukas.gif

kas ten jau per uzgaidos, kad net stiklioriaus prireike. g.gif
Papildyta:

... jei sakot, kad su muilinėm ne kas gaunasi  g.gif tai prastai  doh.gif

bet bandyti reikia, gal kas doro ir gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 05, 13:25)

kas ten jau per uzgaidos, kad net stiklioriaus prireike. g.gif

ai reikejo, kad biski sumazintu viena stiklini inda lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale nepasirase... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, nu merginos, duodat, per pora dienu visa tema privaryt doh.gif as su jumis nespeju, net ir kasdien po kelias valandas SM praleidziant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 05, 13:32)
labas rytas, nu merginos, duodat, per pora dienu visa tema privaryt doh.gif as su jumis nespeju, net ir kasdien po kelias valandas SM praleidziant smile.gif

cia reikia beveik kaip darbe but, tada suspesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 13:03)
biggrin.gif  tongue.gif  paziurek fotki com, ir bloge - gal 6 vietose idejau info apie tai  mirksiukas.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif instliavau photoscape, bet nepatikesi, ta paskutini kur reik paspaust netelpa man i langa pati apacia ir niekaip nesimazina, nesitrauko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 05, 13:45)
Dekui  4u.gif  instliavau photoscape, bet nepatikesi, ta paskutini kur reik paspaust netelpa man i langa pati apacia ir niekaip nesimazina, nesitrauko  verysad.gif

gali padaryt print screen? g.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje biggrin.gif

o jau lasuuu lasiuuuku bigsmile.gif nu ragai ir kanopos v.z. - turiu keleta ideju, ale nu diedas niekaip nepasiraso padet man - neturi laiko mat tokiems niekalams sake bash.gif

apsieisiu ir be ponulio pagalbos cool.gif

tikiuosi visu Kelby knygu neispirkot dar hihihi.gif - vaziuosiu kai mazoji atsibus pirkt smile.gif
Atsakyti
o as Kelby knyga iskart antra pirkau dabar reik prisiruosti ta pirmaja isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 13:51)
gali padaryt print screen?  g.gif

ka turi omeny blush2.gif unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 05, 14:12)
ka turi omeny  blush2.gif  unsure.gif ?

atsidaryk programa Photoscape, ta langa, kur tau ten kazkas nesimato ir tada paspausk klaviaturoj mygtuka "Print Screen" (dar gali but Prt Sc parasyta)...

tada atsidaryk kokia nors paveiksleliu redagavimo programa - netgi Paint tinka... ten spausk Ctrl+v ir turesi savo lango paveiksleli, kuri kelk cia, kad butu aiskiau, ko tu ten nematai... ax.gif
Atsakyti