Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 07, 19:29)
Sidabrine ale tikrai matosi viena is vyriskos dalies lotuliukas.gif Itariu greitai reikes ant nuotrauku deti S raide lotuliukas.gif

Zinok S tikrai reikes nes foto ziuriu su savo vaikais lotuliukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 02 07, 19:31)
Luzau is juoko pamacius vyriska atributa. Sakau, ir jus palinksminsiu.  biggrin.gif

Cromatine aberacija Tokie violetiniai tarsi atspindziai virs daikto konturo, ypac tarp balto ir tamsaus. Muiliniu labai megstamas budas patampyti nervus.
Daugiau-googleje.

linole nu ,bet tikrai ten tas daikčiukas labai panašus blush2.gif lotuliukas.gif
del aberacijos tai ačiu dabar suprantu vadinasi mano beveik visose foto ypac kur lasiukus fotkinau tai yra doh.gif
o jau lasu foto pas mane blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
nu gerai cia linole pavare lotuliukas.gif thumbup.gif

per daug jau kritiskai ziuri - man tai viskas normaliai - netrukdo kazkaip nei tie blikai nei tos oberacijos.... irnesakyk.gif vien uz forma duociau balu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 07, 19:27)
Pradek kurti ir ideju atsiras.  mirksiukas.gif  4u.gif

As tai praplukau virs 2 valandu vonioje. Ideju buvo, bet nieko nesigavo.  doh.gif
Reiks tobulinti tobulinti tobulinti...
Tai ner ryskumo, tai atsvaitai ir blikai visokie ar perdegimai, chromatines aberacijos.
Gerai, kad radau linksma epizoda-netiketa forma  lotuliukas.gif vienoje is fotkiu:

user posted image

O jei rimtai-sakykit: juk nesiziuri toks vanduo, ar ne?  4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir aš norėjau sakyt, kad vien dėl formos nuotrauka verta konkurso ir balų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 07, 18:27)
Pradek kurti ir ideju atsiras.  mirksiukas.gif  4u.gif

As tai praplukau virs 2 valandu vonioje. Ideju buvo, bet nieko nesigavo.  doh.gif
Reiks tobulinti tobulinti tobulinti...
Tai ner ryskumo, tai atsvaitai ir blikai visokie ar perdegimai, chromatines aberacijos.
Gerai, kad radau linksma epizoda-netiketa forma  lotuliukas.gif vienoje is fotkiu

O jei rimtai-sakykit: juk nesiziuri toks vanduo, ar ne?  4u.gif

Na ir formos lotuliukas.gif Net blizga bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 07, 20:47)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir aš norėjau sakyt, kad vien dėl formos nuotrauka verta konkurso ir balų lotuliukas.gif

Ai, konkursan as, kukli moteriskaite, su tokiais atributais eiti nedrisau... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 07 vasario 2009 - 20:07
QUOTE(linole @ 2009 02 07, 20:03)
Ai, konkursan as, kukli moteriskaite, su tokiais atributais eiti nedrisau...  blush2.gif  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Linole, geras formas gaudai, taip ir toliau. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 07, 20:46)
Linole, geras formas gaudai, taip ir toliau. thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tu ka karsta.gif ji juk kukli pas mus hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 07 vasario 2009 - 21:03
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 07, 21:55)
tu ka  karsta.gif  ji juk kukli pas mus  hihihi.gif  hihihi.gif

Tai,kad iš nuotraukų nesimato kuklumo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
nuotrauka liuks liuks (is karto ta forma pamaciau ale galvoju cia nuo fantazijos lotuliukas.gif bet pasirodo visos matom thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 07, 21:55)
tu ka  karsta.gif  ji juk kukli pas mus  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Oi, nors pasijuokiau su jumis. 4u.gif
O tai kuo toliau tuo labiau negaliu ziureti i savo siandienines nuotraukas. Eisiu rytoj taskytis. Tik nemanau, kad ryt ka geriau rasiu... biggrin.gif

Atsakyti
LINOLES LASIUKAS lotuliukas.gif thumbup.gif tiesiog blizka anas galas

Man patinka si nuotrauka, turi kazkokio sarmo blush2.gif Nieko su ja nedaryta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 07 vasario 2009 - 21:44