Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

as tai pasistatau fotika ant stovo, paimu bet koki daikta, laikau ji mazdaug toj vietoj, kur turetu krist lasai, sufokusuoju af, tada perjungiu mf.... ir tada jau fotkinu, fotkinu , fotkinu...... jau kiek kadru pripleskinau - nebesuskaicuoju........... doh.gif

kada cia tu fotkiu 39 atsirado blink.gif doh.gif tai kiek sikart bus? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 vasario 2009 - 11:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 07, 11:39)
as tai pasistatau fotika ant stovo, paimu bet koki daikta, laikau ji mazdaug toj vietoj, kur turetu krist lasai, sufokusuoju af, tada perjungiu mf.... ir tada jau fotkinu, fotkinu , fotkinu......  jau kiek kadru pripleskinau - nebesuskaicuoju...........  doh.gif

kada cia tu fotkiu 39 atsirado  blink.gif  doh.gif  tai kiek sikart bus?  biggrin.gif  g.gif

vat reikia ir man tą fintą pamėgint. gal ir ant PGM tas perjungimas veiks g.gif
Atsakyti
Laaaba diena biggrin.gif biggrin.gif
tai jau visi nusprendet iseigine pasidaryt biggrin.gif ar toliau kankinat gyvunus lotuliukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
na tikrai albumas kosminiu greiciu pildosi blink.gif
as tai po savaitgalio bandysiu dar pafotkint, savaitgalis seimai tongue.gif nebent i gamta kur paleksim, tai ten fotika issitraukt jau uzteks rolleyes.gif

nepriplepekit tik labai daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 07, 11:36)
na matai, vanduo būna ramus kol į jį ko nors nemeti, tai fotikas nepagauna kur fokusuot. Tam reikalingas pirštas.

tai as ir norejua pasakyt kad idejau i vandeni obuoli tam, kad sufokusuot. o sufokusavus ji isemiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 07, 13:14)
tai as ir norejua pasakyt kad idejau i vandeni obuoli tam, kad sufokusuot. o sufokusavus ji isemiau wink.gif

aaaa, tada su pirštu lengviau, pakišai, patraukėi ir tiek smile.gif
Atsakyti
o jau laseliu albumas, kai atsidariau nepatikejau, bitutes darbstuoles, 4u.gif as tai visai nusiplukusi, be ideju, rezgu minti kaip cia sudalyvauti schmoll.gif tik taip tuscia galvoje, kaip vejo isgairinta
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 02 07, 19:00)
as tai visai nusiplukusi, be ideju, rezgu minti kaip cia sudalyvauti schmoll.gif  tik taip tuscia galvoje, kaip vejo isgairinta

Pradek kurti ir ideju atsiras. mirksiukas.gif 4u.gif

As tai praplukau virs 2 valandu vonioje. Ideju buvo, bet nieko nesigavo. doh.gif
Reiks tobulinti tobulinti tobulinti...
Tai ner ryskumo, tai atsvaitai ir blikai visokie ar perdegimai, chromatines aberacijos.
Gerai, kad radau linksma epizoda-netiketa forma lotuliukas.gif vienoje is fotkiu:

user posted image

O jei rimtai-sakykit: juk nesiziuri toks vanduo, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 07 vasario 2009 - 18:28
Linolejeigu butu rysku,tikrai bent man asmeniskai ziuretusi.Jeigu tau grazu,tai ir igyvendink.Juk kas vienam super grazu,kitam visikai gali buti negrazu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 07, 11:39)
as tai pasistatau fotika ant stovo, paimu bet koki daikta, laikau ji mazdaug toj vietoj, kur turetu krist lasai, sufokusuoju af, tada perjungiu mf.... ir tada jau fotkinu, fotkinu , fotkinu......  jau kiek kadru pripleskinau - nebesuskaicuoju...........  doh.gif

kada cia tu fotkiu 39 atsirado  blink.gif  doh.gif  tai kiek sikart bus?  biggrin.gif  g.gif

kazkaip cia mistiskai man parasei blink.gif kartais jauciu,kad mano fotikas jau toks s... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 02 07, 18:27)
Pradek kurti ir ideju atsiras.  mirksiukas.gif  4u.gif

As tai praplukau virs 2 valandu vonioje. Ideju buvo, bet nieko nesigavo.  doh.gif
Reiks tobulinti tobulinti tobulinti...
Tai ner ryskumo, tai atsvaitai ir blikai visokie ar perdegimai, chromatines aberacijos.
Gerai, kad radau linksma epizoda-netiketa forma  lotuliukas.gif vienoje is fotkiu:

user posted image

O jei rimtai-sakykit: juk nesiziuri toks vanduo, ar ne?  4u.gif

Maama myja as vel nesvankumus matau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyra be kelniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
linole pasakyk man kas tas chromatines aberacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 07 vasario 2009 - 19:02
Sidabrine ale tikrai matosi viena is vyriskos dalies lotuliukas.gif Itariu greitai reikes ant nuotrauku deti S raide lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 07, 20:01)
Maama myja as vel nesvankumus matau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  vyra be kelniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
linole pasakyk man kas tas chromatines aberacijos.

Luzau is juoko pamacius vyriska atributa. Sakau, ir jus palinksminsiu. biggrin.gif

Cromatine aberacija Tokie violetiniai tarsi atspindziai virs daikto konturo, ypac tarp balto ir tamsaus. Muiliniu labai megstamas budas patampyti nervus.
Daugiau-googleje.
Atsakyti