Nu gal Anasko nesupyks... http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1
sedziu ir nekvepuoju zinokit.......... nu nerealiai.... ner tiksliu zodziu apibudint......
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:09)
Kazkada buvau inikusi i SM Orchideju tema. Bet ten merginos plepa dar daugiau negu mes. Tai man jau tiek valandu paroje nebeuztektu...
Aha, aš irgi ten buvau kažkada nespėdavau su jų tempais bet dabar nebeturiu orchidėjos, pas mamą palikau niekaip nepražystančią
noreciau tokio kreslo... ech.....
mano katinas laka mano istaskyta vandeni is bliudo............... pasaulio pabaiga.....
mano katinas laka mano istaskyta vandeni is bliudo............... pasaulio pabaiga.....
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:08)
Man irgi siurpuliukai... Super!!!
Stikline, mano prazydo. Visos. Tik Canbria -ne. Bet ji kazka leidzia... Lapus. Jei pavasariop neprazys-kankinsiu!!!
Gal kam reik idejos?
Stikline, mano prazydo. Visos. Tik Canbria -ne. Bet ji kazka leidzia... Lapus. Jei pavasariop neprazys-kankinsiu!!!
Gal kam reik idejos?
sveikos
eina sau kaip suletinus viskas atrodo kitaip stebuklai
Ta braske piene
dar labai patiko tas kur rankoj laike pilna vandens baliona
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 22:03)
sedziu ir nekvepuoju zinokit.......... nu nerealiai.... ner tiksliu zodziu apibudint......
stipru.... Kada nors norėčiau išmokt taip emocijas perduot....
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:08)
geriau nei kad nuotrauka su vyruku su šampano purslais
na mergos, spėjam - lašų bus daugiau nei kiaušų?
QUOTE(Sadi @ 2009 02 06, 22:50)
Ir man taip atrodo,o kazkas sake jog dauguma nuotrauku bus labai panasios nu nei velnio
man pazoras koks zinokit nu rimtai norisi savo istraukt is ten tik apsijuoksiu rytoj eisiu vel i vonia nes virtuvej viskas isbandyta
darau viska viena ir nera kam padeti.jau net paskutines dienas sleptis pradejau nes i mane kaip i nesveika ziuri
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 06, 23:54)
Ir man taip atrodo,o kazkas sake jog dauguma nuotrauku bus labai panasios nu nei velnio
Su tokiom fantazijom kur čia bus panašios
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 23:03)
ir man reikia deguonies ! ...
Labas rytas. Aš darbely jau nuo ryto, teteks man šiandien pasitaškyt
Va ir aš tokią mintį turėjau, tik va nesugalvojau ką fonui panaudot-nu nieko neturiu
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:09)
Panaikinti seseli-nebent koki tamsu, kad ir juoda, fona bandykit? Turetu nesimatyti ant tamsaus, speju...
Va ir aš tokią mintį turėjau, tik va nesugalvojau ką fonui panaudot-nu nieko neturiu
Labas rytas ,
Tikriausiai visos smarkiai dirba, kad taip tylu čia, bet užtai albume nuotraukos tai nerealios
Tikriausiai visos smarkiai dirba, kad taip tylu čia, bet užtai albume nuotraukos tai nerealios