Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Nu gal Anasko nesupyks... http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1

sedziu ir nekvepuoju zinokit.......... nu nerealiai.... ner tiksliu zodziu apibudint...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:09)
Kazkada buvau inikusi i SM Orchideju tema. Bet ten merginos plepa dar daugiau negu mes.  doh.gif  biggrin.gif Tai man jau tiek valandu paroje nebeuztektu...

Aha, aš irgi ten buvau kažkada biggrin.gif nespėdavau su jų tempais lotuliukas.gif bet dabar nebeturiu orchidėjos, pas mamą palikau niekaip nepražystančią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 23:03)
Nu gal Anasko nesupyks...

Man irgi siurpuliukai... Super!!! 4u.gif 4u.gif

Stikline, mano prazydo. thumbup.gif Visos. Tik Canbria -ne. Bet ji kazka leidzia... Lapus. Jei pavasariop neprazys-kankinsiu!!! box.gif

Gal kam reik idejos? biggrin.gif

Atsakyti
noreciau tokio kreslo... wub.gif ech.....

mano katinas laka mano istaskyta vandeni is bliudo............... pasaulio pabaiga..... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:08)
Man irgi siurpuliukai... Super!!!  4u.gif  4u.gif

Stikline, mano prazydo.  thumbup.gif Visos. Tik Canbria -ne. Bet ji kazka leidzia... Lapus. Jei pavasariop neprazys-kankinsiu!!!  box.gif

Gal kam reik idejos?   biggrin.gif

sveikos
eina sau kaip suletinus viskas atrodo kitaip wub.gif wub.gif stebuklai wub.gif
Ta braske piene wub.gif wub.gif
dar labai patiko tas kur rankoj laike pilna vandens baliona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 22:03)
sedziu ir nekvepuoju zinokit.......... nu nerealiai.... ner tiksliu zodziu apibudint......  g.gif

stipru.... Kada nors norėčiau išmokt taip emocijas perduot....

QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:08)
Gal kam reik idejos?   biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau nei kad nuotrauka su vyruku su šampano purslais lotuliukas.gif

na mergos, spėjam - lašų bus daugiau nei kiaušų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 06, 22:50)

na mergos, spėjam - lašų bus daugiau nei kiaušų?  mirksiukas.gif

Ir man taip atrodo,o kazkas sake jog dauguma nuotrauku bus labai panasios biggrin.gif nu nei velnio schmoll.gif
man pazoras koks zinokit doh.gif nu rimtai norisi savo istraukt is ten tik apsijuoksiu lotuliukas.gif rytoj eisiu vel i vonia nes virtuvej viskas isbandyta g.gif
darau viska viena ir nera kam padeti.jau net paskutines dienas sleptis pradejau nes i mane kaip i nesveika ziuri g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 06, 23:54)
Ir man taip atrodo,o kazkas sake jog dauguma nuotrauku bus labai panasios  biggrin.gif  nu nei velnio schmoll.gif

Su tokiom fantazijom kur čia bus panašios biggrin.gif
Atsakyti
Bet okios foto,kokios foto wub.gif Jauciuosi kaip pas pazengusiasias i foto albuma papuolus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 23:03)
sedziu ir nekvepuoju zinokit.......... nu nerealiai.... ner tiksliu zodziu apibudint......  g.gif

ir man reikia deguonies ! ...
Atsakyti
Labas rytas. Aš darbely jau nuo ryto, teteks man šiandien pasitaškyt lotuliukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 02 06, 22:09)
Panaikinti seseli-nebent koki tamsu, kad ir juoda, fona bandykit?  g.gif Turetu nesimatyti ant tamsaus, speju...

Va ir aš tokią mintį turėjau, tik va nesugalvojau ką fonui panaudot-nu nieko neturiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
Tikriausiai visos smarkiai dirba, kad taip tylu čia, bet užtai albume nuotraukos tai nerealios wub.gif
Atsakyti