Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 06, 21:12)
papildomais šviesos šaltiniais. statyk stalinę lempą ir pareguliuok taip, kad kuo mažiau šešėlių susidarytų.

As tai namu salygomis nesugebejau rasti papildomu sviesu, kurios butu pakankamai stiprios numusti blico seseli.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 06, 20:53)
Nieko nesapnuoju, bet ikirios mintys kankina  realiame gyvenime. Pvz., siandien kirpykloje kirpeja plauna galva, o as galvoju, kaip tos vandens ciurksles ten krenta, kaip atrodytu sustabdytoje akimirkoje...  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 06, 21:07)
Kai fotkinau lasus is krano, tai fotkinau taip is zemiau, kad seseliai aukstai butu ir ju nesimatytu. Tavo atveju gal reikia stoveti ne tiesiai pries siena, bet nemazu kampu, kad seseliai gautusi toliau?  g.gif

4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 06, 21:12)
papildomais šviesos šaltiniais. statyk stalinę lempą ir pareguliuok taip, kad kuo mažiau šešėlių susidarytų.

4u.gif Man irgi blicas permuša lempos šviesą. bandžiau dengt blicą, tai š man gavosi doh.gif
Atsakyti
Linole - gerai tu cia su ta kirpeja lotuliukas.gif

nu bet albumas albumas - nerealybinis.... wub.gif wub.gif wub.gif nebespeju komentuot.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif Puse Londono parduotuviu su botikais aplaksciau,bet lasu temai sumastytu priemoniu negavau doh.gif Kaip nervina,tai negaliu.Vaizdas pries akis stovi,o pabandyti ji realizuoti nelikimas.Gal reiketu eiti savo orchideju pafotkinti g.gif Cielos 3 parzydo,bijau,kad nebutu kaip Peperoni,kai ji gailejosi,kad tik prie kiausinio imazino savaja gele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 20:53)
Labas vakaras mergaites 4u.gif Puse Londono parduotuviu su botikais  aplaksciau,bet lasu temai sumastytu priemoniu negavau doh.gif Kaip nervina,tai negaliu.Vaizdas pries akis stovi,o pabandyti ji realizuoti nelikimas.Gal reiketu eiti savo orchideju pafotkinti g.gif Cielos 3 parzydo,bijau,kad nebutu kaip Peperoni,kai ji gailejosi,kad tik prie kiausinio imazino savaja gele ax.gif

va va - nedaryk mano klaidu cool.gif

as turiu tris - visos trys zydejo, kaip pirkom, bet va darsyk prazydint man nesekasi... unsure.gif lapus leidzia, bet nezydi... sad.gif gal zinai kokiu gudrybiu? g.gif Atsiprasau, kad vel offtopinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 20:55)
va va - nedaryk mano klaidu  cool.gif

as turiu tris - visos trys zydejo, kaip pirkom, bet va darsyk prazydint man nesekasi... unsure.gif  lapus leidzia, bet nezydi... sad.gif gal zinai kokiu gudrybiu?  g.gif  Atsiprasau, kad vel offtopinu  blush2.gif

As kankinimais uzsimineju nail.gif Nelaistau po menesi,paskui tik papurskiu,paskui kartais palaistau ir zinok prazysta. blush2.gif
Papildyta:
Bet tai albumo grazumas wub.gif Nu jus duodat,kaip profai,tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
nu as irgi labai jau nelaistau... bet va purkst dar nepurskiau... g.gif reiks pabandyt... ax.gif

nu einu toliau fotkyt..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 21:00)
nu as irgi labai jau nelaistau... bet va purkst dar nepurskiau...  g.gif  reiks pabandyt...  ax.gif 

nu einu toliau fotkyt..... rolleyes.gif

Jau geriau purksti.Juk jos parazitiniai augalai,is oro labai dregme gaudo.
Tiesa o kodel Peperoni nuotraukos ziemines nematau SM konkurse? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 22:00)
nu as irgi labai jau nelaistau... bet va purkst dar nepurskiau...  g.gif  reiks pabandyt...  ax.gif 

Kazkada buvau inikusi i SM Orchideju tema. Bet ten merginos plepa dar daugiau negu mes. doh.gif biggrin.gif Tai man jau tiek valandu paroje nebeuztektu...
Dabar mastau, ar pradeti lankyti anglu k. kursus. Baisiai noretusi prasisneketi. Bet bijau, kad nespesiu visko... doh.gif Savo merginai megstini tik kita pavasari bepabaigciau... doh.gif

Panaikinti seseli-nebent koki tamsu, kad ir juoda, fona bandykit? g.gif Turetu nesimatyti ant tamsaus, speju...

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 06, 21:07)
Jau geriau purksti.Juk jos parazitiniai augalai,is oro labai dregme gaudo.
Tiesa o kodel Peperoni nuotraukos ziemines nematau SM konkurse? unsure.gif

kazkaip nepagalvojau... g.gif rimtai reiks purkst pradet... g.gif as paprastai kas pora ar tris sav. imerkiu i vandens vonias... ax.gif

jau issigandau biggrin.gif yra - tik ka patikrinau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 21:14)
kazkaip nepagalvojau...  g.gif  rimtai reiks purkst pradet...  g.gif  as paprastai kas pora ar tris sav. imerkiu i vandens vonias... ax.gif

jau issigandau biggrin.gif yra - tik ka patikrinau...  rolleyes.gif

Atsiprasau,kazkaip net 2 kartus nepamaciau doh.gif Arba jau mano kompui atsibodo ja rodyti lotuliukas.gif
Atsakyti