Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

Man Nr.2 ax.gif

Kur matos vaikiukas - labai jau raudona odyte... unsure.gif
Atsakyti
Egzo,man trecia geriausia, bet as fotkinciau is kaires labiau ir apacios, kad ne knyga butu fokusuota, o mazylio veidukas mirksiukas.gif aha, ir WB schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 06 vasario 2009 - 13:58
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 06, 14:57)
Egzo,man trecia geriausia, bet as fotkinciau is kaires labiau ir apacios, kad ne knyga butu fokusuota, o mazylio veidukas mirksiukas.gif aha, ir WB schmoll.gif

drinks_cheers.gif as to ir norejau, bet vaikui nepasakysi, kad pabuk ramiai lotuliukas.gif cia net geriausias variantas, vis ne pakausis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 14:45)
dar kreipiuosi pas jus su patarimu  ir kritika.  patarkit, kuri nuotrauka geriausiai ziurisi "sena pasaku knyga"
blush2.gif  laukiu kritikos  mirksiukas.gif

Man antra 4u.gif
Atsakyti
Egzo, man irgi antra
Atsakyti
Egzo, o man trecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 13:45)
"sena pasaku knyga"

man antroji geriausia 4u.gif tik tas kailis nelabai
Atsakyti
aciuks.gif labai visoms dekoju. blush2.gif apsisprendziau.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 14:21)
apsisprendziau.

ka nusprendei? mirksiukas.gif perfotkint? tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 15:28)
ka nusprendei? mirksiukas.gif  perfotkint? tongue.gif  blush2.gif

schmoll.gif visi tokie kadrai nepakartojami, kita syki bus kitokie. labiausiai nevyke istrinami, o bent kiek verti demesio i archyva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 15:28)
ka nusprendei? mirksiukas.gif  perfotkint? tongue.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
visos 3 foto neblogos,ir jei cia butu ne fotografu skyrelis,tikrai paaikciotumem... bet ... is tavo fotoalbumo,sprendziu,kad tu tikrai sugebi daaaag geriau blush2.gif dar pabandyk pakankint modeliukus mirksiukas.gif ir man noretusi ,kad butu pirmas ir antras planas... ir tas kailiukas,kazkaip sitoj kompozicijoj nesiderina(kad ir koks jis grazus wub.gif )
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 15:36)
schmoll.gif  visi tokie kadrai nepakartojami, kita syki bus kitokie.  labiausiai nevyke istrinami, o bent kiek verti demesio i archyva  tongue.gif

o kodel napakartojamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 14:36)
schmoll.gif  visi tokie kadrai nepakartojami, kita syki bus kitokie.  labiausiai nevyke istrinami, o bent kiek verti demesio i archyva  tongue.gif

nesupyk tik blush2.gif as is tu, kur tiesiai sviesiai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti