Man Nr.2
Kur matos vaikiukas - labai jau raudona odyte...
Egzo,man trecia geriausia, bet as fotkinciau is kaires labiau ir apacios, kad ne knyga butu fokusuota, o mazylio veidukas aha, ir WB
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 06, 14:57)
Egzo,man trecia geriausia, bet as fotkinciau is kaires labiau ir apacios, kad ne knyga butu fokusuota, o mazylio veidukas aha, ir WB
as to ir norejau, bet vaikui nepasakysi, kad pabuk ramiai cia net geriausias variantas, vis ne pakausis.
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 14:45)
dar kreipiuosi pas jus su patarimu ir kritika. patarkit, kuri nuotrauka geriausiai ziurisi "sena pasaku knyga"
laukiu kritikos
laukiu kritikos
Man antra
Egzo, man irgi antra
Egzo, o man trecia
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 13:45)
"sena pasaku knyga"
man antroji geriausia tik tas kailis nelabai
labai visoms dekoju. apsisprendziau.
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 15:28)
ka nusprendei? perfotkint?
visi tokie kadrai nepakartojami, kita syki bus kitokie. labiausiai nevyke istrinami, o bent kiek verti demesio i archyva
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 15:28)
ka nusprendei? perfotkint?
visos 3 foto neblogos,ir jei cia butu ne fotografu skyrelis,tikrai paaikciotumem... bet ... is tavo fotoalbumo,sprendziu,kad tu tikrai sugebi daaaag geriau dar pabandyk pakankint modeliukus ir man noretusi ,kad butu pirmas ir antras planas... ir tas kailiukas,kazkaip sitoj kompozicijoj nesiderina(kad ir koks jis grazus )
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 15:36)
visi tokie kadrai nepakartojami, kita syki bus kitokie. labiausiai nevyke istrinami, o bent kiek verti demesio i archyva
o kodel napakartojamas?
QUOTE(Egzo @ 2009 02 06, 14:36)
nesupyk tik as is tu, kur tiesiai sviesiai