Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 02 06, 11:50)
idėjų  turiu n+1  ir įsivaizduoju kaip tai turi atrodyt, bet žinau kad reliai man nepavyks to užfiksuot taip kaip aš matau ir noriu  rolleyes.gif

jei jau turi ideja, tai puiku. baisiausia, kai galvoje net maziausias fantazijos sraigtelis nesisuka biggrin.gif vat tada jau tenka ideju ieskotis ir perdarinet g.gif
Atsakyti
jeezus nueinu daba i musu albuma kaip i koki kokteiliu bara lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Albumas kokiu greičiu pildosi blink.gif o sakėm "ką čia galima sugalvot su tais lašiukais" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 06, 12:45)
aha aš irgi apie braškes piene svrasčiau, norėjau į Rimi važiuot pirkt jų  lotuliukas.gif  vnž moralas toks, kad jei jau atsiranda galvoj neįgyvendinta idėja, ją reikia kuo skubiau realizuot

Aš tai manau, kad ta idėja tikrai ne vienam kilo...ir man pačiai galiu prisipažint ax.gif todėl manau, kad drąsiai galima bandyt, tik aišku ne identišką kompoziciją...juk tikrai ne vienas žmogus ant svieto apie braškes galvoja biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 12:49)
Mano visos idejos jau igyvendintos albume sedi  lotuliukas.gif  doh.gif  nebepergyvenu - bandysiu pasukti kitu kampu ir tiek... irnesakyk.gif
Vasaraite, apie ta pacia...  rolleyes.gif

Su kiekviena diena ir mano idėjos žiūriu albume pradeda atsirast lotuliukas.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 06, 12:52)
jei jau turi ideja, tai puiku. baisiausia, kai galvoje net maziausias fantazijos  sraigtelis nesisuka biggrin.gif vat tada jau tenka ideju ieskotis ir perdarinet g.gif

pas man tokios sunkiai namų sąlygomis įgyvendinamos idėjos, sakyčiau unreal
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 06, 11:56)
Albumas kokiu greičiu pildosi  blink.gif o sakėm "ką čia galima sugalvot su tais lašiukais" lotuliukas.gif

kaip visada hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 06, 11:50)
idėjų  turiu n+1  ir įsivaizduoju kaip tai turi atrodyt, bet žinau kad reliai man nepavyks to užfiksuot taip kaip aš matau ir noriu  rolleyes.gif

nereik galvot, kad nesigaus -didziausia klaida..reik pirma ismegint bent mirksiukas.gif ne sideju turejimas -tai thumbup.gif thumbup.gif ne taip, kai kai kas galvoja galvoja -ir snypstas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 10:20)
tiesk ka nors ant grindu wink.gif celofana koki pvz... g.gif

as jau vakar irgi tiesiau - nes MB, kad ir kaip serga uz mane - vis vien su ranksluostukais is paskos laksto hihihi.gif pedantas jis pas mane  biggrin.gif

Gerai, kad B vakar mano bandymų nematė cool.gif , kai vandens balos virtuvėje telkšojo doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 10:54)
tau gerai, as tai slapstaus namie blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bo durne isvadintu simtas proc doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
oho, plepės smile.gif

Aš tai net nelendu į albumą. Nelįsiu, kol nenufotkinsiu, nes išvis neviltyn nuvarysiu su jūsų darbais smile.gif

Bet kiek čia pridėjot lašiukų wub.gif wub.gif wub.gif O tai kas daros albume blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 06, 12:46)
oho, plepės smile.gif

Aš tai net nelendu į albumą. Nelįsiu, kol nenufotkinsiu, nes išvis neviltyn nuvarysiu su jūsų darbais smile.gif

Bet kiek čia pridėjot lašiukų  wub.gif  wub.gif  wub.gif O tai kas daros albume  blink.gif

Patikeeeek bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
as sitos nuotraukos i albuma tikrai nekelsiu, bet noriu parodyt lotuliukas.gif zinau kad truksta ryskumo ir t.t...

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
lasiukus vis dar kankinu, ne4zinau, ka idomaus sugalvoti. g.gif teks migdyti klecka ir eiti taskytis.

dar kreipiuosi pas jus su patarimu ir kritika. patarkit, kuri nuotrauka geriausiai ziurisi "sena pasaku knyga"
user posted image
blush2.gif laukiu kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti