Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 06, 10:35)
o aš vakar nusipirkau Kelby knygą  biggrin.gif kas čia sakėt, kiek mokėjot? vln RIMI ji kainuoja 28 lt.

As Rimi pirkau ir mokejau 20 lt su kapeikom g.gif Buvo su nuolaida ir dar ę0 proc pritaike thumbup.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 06, 11:20)
*Priminkit, tris daiktus fokusuojam AF? ar MF?  g.gif .

**O kas yra PGM? skaitau skaitau ir nelabai suprantu  unsure.gif

* as fokusavau su AF, bet rankiniu mirksiukas.gif
** Pagerinta muilinuke biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 06, 12:10)
user posted image

user posted image

Ar šitų fotkių neužskaitytumėt kaip ND?  ax.gif  blush2.gif

o kur trecias fokusas g.gif

Manau reik perdaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 06 vasario 2009 - 11:45
Aha - reik perdaryt spaNguole smile.gif

offtopic siaip esu pykts iki negaliu gun_bandana.gif ... sunervino Sm fotokonkurso aptarimuose debatai del vienos foto.... doh.gif kaip sitaip proto neturet - nesuprantu... doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
na žinokit prisižiūrejau "vandens" nuotraukų, fantazija beribė ir grozis nepsakomas wub.gif , vienas dalykas sugalvok tu taip, o dar igyvendink doh.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 09:44)

Dieve, visa nakti sapnavau, kad pridejot nezmonisko grozio fotkiu ir man buvo labai geda ziuret i savasias  lotuliukas.gif
siaubas kazkoks mastau.gif biggrin.gif

p.s. Labas rytas, beje  4u.gif  bigsmile.gif

vat cia turbut butu tau didziausias kosmaras tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 06, 11:34)
vat cia turbut butu tau didziausias kosmaras tongue.gif  lotuliukas.gif

jo, pastaruoju metu ko gero pats didziausias lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Aš tai jaučiu kaip mane apleidžia jėgos su tais lašais doh.gif Pridėjot tokių gražių nuotraukų į albumą, kad nebežinau ką čia dar įdomesnio galima sugalvoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkas pirmesnis igyvendino ideja su braske ax.gif prisipazinkit ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 06, 12:41)
kazkas pirmesnis igyvendino ideja su braske ax.gif prisipazinkit ph34r.gif  biggrin.gif

aha aš irgi apie braškes piene svrasčiau, norėjau į Rimi važiuot pirkt jų lotuliukas.gif vnž moralas toks, kad jei jau atsiranda galvoj neįgyvendinta idėja, ją reikia kuo skubiau realizuot
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 12:26)
Aha - reik perdaryt  spaNguole smile.gif
offtopic siaip esu pykts iki negaliu gun_bandana.gif  ... sunervino Sm fotokonkurso aptarimuose debatai del vienos foto....  doh.gif  kaip sitaip proto neturet - nesuprantu...  doh.gif

Itariu apie kuria cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 06, 11:45)
aha aš irgi apie braškes piene svrasčiau, norėjau į Rimi važiuot pirkt jų  lotuliukas.gif  vnž moralas toks, kad jei jau atsiranda galvoj neįgyvendinta idėja, ją reikia kuo skubiau realizuot

drinks_cheers.gif kitakart tikrai nedelsiu smile.gif man pati pirma ideja buvo su braskem ir pienu, t.y. raudona su balta, dabar teks kazka kita pergalvot nes nenoriu vien lasiukais kriaukleje tenkintis smile.gif
Atsakyti
Mano visos idejos jau igyvendintos albume sedi lotuliukas.gif doh.gif nebepergyvenu - bandysiu pasukti kitu kampu ir tiek... irnesakyk.gif

Vasaraite, apie ta pacia... rolleyes.gif
Atsakyti
idėjų turiu n+1 ir įsivaizduoju kaip tai turi atrodyt, bet žinau kad reliai man nepavyks to užfiksuot taip kaip aš matau ir noriu rolleyes.gif
Atsakyti