Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 13 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 11:20)
tiesk ka nors ant grindu wink.gif celofana koki pvz... g.gif

as jau vakar irgi tiesiau - nes MB, kad ir kaip serga uz mane - vis vien su ranksluostukais is paskos laksto hihihi.gif pedantas jis pas mane  biggrin.gif
man tai noretusi vasaros del sviesos... griztu po darbo - jau tamsu buna... tai lauzk ka nori - vieni triuksmai be blico fotkinant...  verysad.gif  o su blicu man neina kazkaip susidraugaut...  unsure.gif

gal rimtai reiktu dar vasara sita tema pakartot...  g.gif

drinks_cheers.gif aš manau ir pati pabandysiu vasarą, nors ir nekartotume. Taškytis galima iki soties thumbup.gif o šviesos ir man trūksta sad.gif neturiu reikiamo apšvietimo namie... ir išvis kuo daugiau tuos lašus fotkinu, tuo į didesnę depresiją puolu, kai nesigauna sad.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 06, 11:22)
o tu išsiųsk SB su draugais alaus atsigerti  mirksiukas.gif  ramiai padirbėsi  bigsmile.gif

Gera mintis biggrin.gif Tik turiu dabar vieną mintį, kur reikės dar vieno žmogaus pagalbos, nžn kaip prasisukt biggrin.gif matyt teks alum prigirdyt ir prie darbo pristatyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 11:14)
O aš niekaip nesugalvoju kurioj namų vietoj pasitaškyt  lotuliukas.gif  visur laminatas, MB žvitrios akys  hihihi.gif  vonioj visai beryšio man.... siaubas  doh.gif  norėčiau, kad būtų vasara..

oi MB vakar irgi pakraupes buvo lotuliukas.gif jauciu ,jei taip ir toliau,tai mano fotikui gresia konfiskacija biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Jau kol perskaitau apie tuos MB lotuliukas.gif gerą vitaminų dozę užtaisot visai dienai smile.gif 4u.gif Ir nedėkit braškių į lašelių temą, nes man nestuke.gif seilė tįsta tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurate77, pagal mane ND padaryti gerai  nemaciau tik su diafragama....

Taip, žinau, man dar trūksta ne tik su diafragma, bet ir su trijų daiktų fokusavimu.
Bandysiu dar šias užduotis įveikti smile.gif
Beje, man irgi įdomu, ar fokusuojam su AF ar su MF?
Atsakyti
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 06, 11:40)
Taip, žinau, man dar trūksta ne tik su diafragma, bet ir su trijų daiktų fokusavimu.

as visad naudojuosi auto fokusu blush2.gif ,tik va paskut.ND be MF neissiverciu
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 10:28)
ir išvis kuo daugiau tuos lašus fotkinu, tuo į didesnę depresiją puolu, kai nesigauna sad.gif 

nu zinok ir man panasiai... unsure.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 06, 10:40)
Ir nedėkit braškių į lašelių temą, nes man  nestuke.gif  seilė tįsta  tongue.gif  4u.gif

lotuliukas.gif jo drinks_cheers.gif , kenkia sveikatai biggrin.gif

QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 06, 10:40)

as dariau su AF (prisipazistu blush2.gif biggrin.gif) , siaip pageidautina MF... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 10:14)
O aš niekaip nesugalvoju kurioj namų vietoj pasitaškyt  lotuliukas.gif  visur laminatas, MB žvitrios akys  hihihi.gif  vonioj visai beryšio man.... siaubas  doh.gif  norėčiau, kad būtų vasara..

oi, man su situ irgi sunku doh.gif doh.gif ne vonia per giliai gaunas doh.gif kitur fonai neteisingi doh.gif zodziu doh.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 10:20)

as jau vakar irgi tiesiau - nes MB, kad ir kaip serga uz mane -

tau gerai, as tai slapstaus namie blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo durne isvadintu simtas proc doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 06, 11:54)

tau gerai, as tai slapstaus namie blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bo durne isvadintu simtas proc doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš dar nesislapstau, bet turbūt greit pradėsiu.
Atsakyti
na, jis jau priprates prie visokiu mano durniavimu per tiek metu... lotuliukas.gif irnesakyk.gif kitaip jau butu seniai pabeges hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 10:58)
na, jis jau priprates prie visokiu mano durniavimu per tiek metu...  lotuliukas.gif irnesakyk.gif  kitaip jau butu seniai pabeges hihihi.gif

na, pas mane prie nerimo, siuvinejimo, kaledines floristikos -priprates jau...ale va tas mano amzinas fotiko tampymasis visur ir visada- jam nesuprantamas... net vaika fotkinant jau buna bamba- kiek cia blyksesi doh.gif lotuliukas.gif tai geriau as tyliai, kai nemato cool.gif lotuliukas.gif geriausia, kai namie nebuna tongue.gif uztat padejeju ner -dar sunkiau su tais lasais doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 06, 09:55)
beje labai bus įdomu pabandyti su veidrodžiu nufotkint tai, ką dabar bandau....skirtumą pajust smile.gif

va ir man tas labai bus idomu, tikiuosi greitu laiku ta ir padaryt rolleyes.gif

QUOTE(Teka @ 2009 02 06, 10:17)
o aš sergu, tai net kažkaip fotiko į rankas imt nesinori  verysad.gif

prisijungiu prie serganciuju doh.gif

ideju nera lasiukams schmoll.gif tik varvantis kranas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Ar šitų fotkių neužskaitytumėt kaip ND? ax.gif blush2.gif
Atsakyti