Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(serdis @ 2010 05 27, 11:45)
user posted imagenesėkminga mano kova... migdoliuko pora šakelių lapeliai apvytę. Apžiūrėjau, ne kas kita, kaip šunų nusisiota user posted image

Užjaučiu........... console.gif
Ačiū, gavau siuntinėlį. Sakau, gal man nesodinti tiesiai lauke, gal pirmiau į vazoną, ar bent jau pasodinus lauke užvošti stiklainiu g.gif nežinau, kaip daryti
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 26, 16:03)
Man irgi reiketu to augaliuko, bet as toli randuosi...  doh.gif
Reiks ziuretis pirkti internetu...
Sis augaliukas lotyniskai vadinasi Plectranthus Caninus, o dar kitaip - Coleus Canina - Ebay nusipirkti radau!!!  4u.gif Pigiausiai = 6 daigeliai=5 svarai.  bigsmile.gif Meginsiu saugot agurkus ir tujas.  cool.gif
DEKUI labai uzrodziusiajai!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Niu va, galiu pasidalinti jau 3 dienos ispudziais. biggrin.gif Pirkau 6 sodinukus. Pasodinau po 3 i du vazonus ir sustaciau sirtinguose sklypuko kampuose. Nuo to momento nei vienas katinelis nesirodo musu sodely - jau 3 dienos!!! O budavo sunkoka net isvyti - po minutes vel vaikstinedavo! blink.gif
Liuks dalykelis. thumbup.gif

P.S. Kvapas asmeniskai man (vis dar nestukei biggrin.gif ) tai labai panasus i stiproka metu + pipiru = pipirmeciu. biggrin.gif Bet lauke jo tikrai nejauciu uz 5 metru. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 31 gegužės 2010 - 14:40
mamai būtų gerai sode, o kur Lietuvoje galima jų įsigyti/
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 31, 15:22)

P.S. Kvapas asmeniskai man (vis dar nestukei  biggrin.gif ) tai labai panasus i stiproka metu + pipiru = pipirmeciu.  biggrin.gif Bet lauke jo tikrai nejauciu uz 5 metru.  biggrin.gif

man tai dar ir rūtos aitruma jaučiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 31, 12:16)
Užjaučiu........... console.gif
Ačiū, gavau siuntinėlį. Sakau, gal man nesodinti tiesiai lauke, gal pirmiau į vazoną, ar bent jau pasodinus lauke užvošti stiklainiu  g.gif nežinau, kaip daryti

Prašom 4u.gif , dėl dengimo nežinau, tik žinau, kad jos jautrios sausai žemei, tai jei žemė bus nuolat drėgna, jokio skirtumo kur ir kaip sodinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
laistau laistau ir lietutis dar padeda................gal nepersistengsiu........... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 06 01, 16:09)
laistau laistau ir lietutis dar padeda................gal nepersistengsiu........... g.gif

Na galit ir persistengti, jei taip stengsitės. Gi aš niekada tiek dėmesio joms neskyriau, tai gali vargšelės gauti šoką vien iš netikėtumo rolleyes.gif Too much love may kill you! (kas angl. nesupranta, čia žodžiai iš dainos "per daug meilės gali tave nužudyti" - Mercury)
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 02, 09:59)
Na galit ir persistengti, jei taip stengsitės. Gi aš niekada tiek dėmesio joms neskyriau, tai gali vargšelės gauti šoką vien iš netikėtumo  rolleyes.gif  Too much love may kill you! (kas angl. nesupranta, čia žodžiai iš dainos "per daug meilės gali tave nužudyti" - Mercury)

Pasodinau ir tik kartą palaisčiau - auga puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Didelis ačiū serdis už augaliukus smile.gif Tikiuosi, kad padės smile.gif
Beje, ieškodama info, kaip baidyti katinus, radau tokį specialų prietaisiuką, įdedu nuorodą, gal kam pravers smile.gif

Prietaisas kačių baidymui
Atsakyti
QUOTE(Zuikenas @ 2010 06 02, 12:52)
Beje, ieškodama info, kaip baidyti katinus, radau tokį specialų prietaisiuką, įdedu nuorodą, gal kam pravers smile.gif

prašom, kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikenas @ 2010 06 02, 12:52)

Dirbu ligonineje. Rusyje gyvena kates. Tai kibireli jau isbarsciau to nuo kaciu ir sunu. Ten neuzlyja,tai efekto tikejausi greito. Deja - jokio.Kai lietus apstos,meginsiu cili pipirus su FAIRY papurksti darzelyje. Na juk turi buti koks budas. Kates dienom apvaikau,bet nakti net su kaciukais ateina i darzeli. Kaimyne sutemus paseria,tai ir kovoti nelengva verysad.gif
Atsakyti
Geriausiai nuo katinų saugo šunys lotuliukas.gif

pas mane katino nė vieno nėr....
Atsakyti