Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(Mirabele @ 2010 05 15, 16:29)
Sveikos 4u.gif  Mano kate inteligente, eina visus reikalus daryti i kaimynu darza lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nieko sau inteligentija
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 05 15, 16:29)
Sveikos 4u.gif  Mano kate inteligente, eina visus reikalus daryti i kaimynu darza lotuliukas.gif

Gerai, kad Jūs ne mano kaimynės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 05 15, 15:29)

nu labai jau įdomus požiūris į kaimynus. Net ypatingas, pasakyčiau................ doh.gif
Atsakyti
Ačiū šerdis už augalėlį. Dar dėžutėje, bet jaučiasi aitruma........ biggrin.gif Kokius paskutinius 2 metelius buvau apleidusi savo gėlynėlį - pasidaviau prieš kovą su kačių tualetais. Perkėliau savo gėlytes į balkoną (jis ilgas 5 metrų), tai kaip ir tilpo nemažai, -dabar leisimės žemyn............................ thumbup.gif
Atsakyti
Ar gale2iau ir as stoti i eile cimziedai? Sunys augaliukus baigai uzkankint.
Atsakyti
Laba diena , jau nebezinom ka ir daryti , neimanoma , tos kates baigia visa dirva iskapstyti , ka bepasodintum ar pasetum viska iskapsto , na ir siaip nepatinka , kai svetimi katinai eina i darza ar sodeli ir kakojaarba dar geriau privemia , noreciau kad patartumet ka daryti , kad jie nesilankytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetė: 19 gegužės 2010 - 10:43
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 19, 11:42)
Laba diena , jau nebezinom ka ir daryti , neimanoma , tos kates baigia visa dirva iskapstyti , ka bepasodintum ar pasetum viska iskapsto , na ir siaip nepatinka , kai svetimi katinai eina i darza ar sodeli ir kakojaarba dar geriau privemia  , noreciau kad patartumet ka daryti , kad jie nesilankytu  4u.gif

pasikartosiu mano išbandytos priemonės:
Išbandžiau , kaip viena forumietė rašė, parduotuvįėje pirktą purškalą - pinigai pavėjui išleisti. gal kokia katei-inteligentei kambarinei ir nepatiks tas kvapas, o tos kiemininkės, tai jokio efekto visiškai. Viriau gvazdikėlių nuovirą, laisčiau - irgi neeeee. dabar naudoju citriną: išsunkiu sultis aplink gėles ir pačią supjaustytą citriną pamėtau, -lyg ir nieko. jau kur susisuka "tualetą" tai akmenimis apdedu - tada eina kitur.
o šiandien gavau šerdies naudojamą augaliuką: vakare sodinsiu.............
Atsakyti
Zaliojoj stotelej prekiauja ekologisku preparatu, miltukai is ivairiu zoliu - reikia barstyti norimose vietose - bent jau sunisveikia puikiai.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 05 19, 15:01)
Zaliojoj stotelej prekiauja ekologisku preparatu, miltukai is ivairiu zoliu - reikia barstyti norimose vietose - bent jau sunisveikia puikiai.

Ir aš buvau nusipirkusi tų miltukų. Ten nemažai pipirų primalta (ir kvepia pipirais), gal yra ir kokių žolių. Nerašo visos sudėties. Angliškuose tinklalapiuose sako, kad iš pipirų daro tuos repelentus (taip vadinasi tie miltukai ar granulės). Galima prisigaminti, jei "žalia stotelė" toli. Bėda tik ta, kad lietus tuos pipirus nuplauna. Vėl reikia pabarstyti. Anksčiau jau rašiau, kad radau apie čili pipiriukų miltelius, kurie gerai "pamoko" ir daugiau šunys nosies nekiša. Aš pabarsčiau abiem, nes vejos tuo augaliuku apsodinti negaliu. Pačiam gėlynėlyje sodinu tą augaliuką.
Beje, tos, kurioms išsiunčiau ar perdaviau augaliukus, nepamirškit, kad jis lauke nežiemoja, reiks rudenį parsinešti. O šiaip, kai paūgės, drąsiai nuskinkit ar nukirpkit bent 6 cm viršūnėles (iki išsišakojusių lapelių) ir sodinkit į žemę - jau turėsit du. mirksiukas.gif
Eilės tai nėra, rašykit į AŽ ir atsiųsiu
Atsakyti
Dar kartą ačiū šerdis (lieku skoloj, ko laaaaabai nemėgstu), mano gautasis augalėlis jau leidžia šaknis žemėn. Valio. Įdomu, kokiu atstumu jis veikia. Vakar, kai pasodinau, katinai murkėsi apie 1 metrą nuo augalėlio, bet šalin nėjo, gal dar, kad tik šviežiai pasodintas g.gif Tai ten, kur vaikščiojo dar citrina apšlaksčiau, kad net nesiartintų..........jei pasiseks, reiks vėl atkurti savo gėlynėlį........
Šerdis, o kaip tas augalas vadinasi, gėda, bet nežinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 20, 09:33)
Dar kartą ačiū šerdis (lieku skoloj, ko laaaaabai nemėgstu), mano gautasis augalėlis jau leidžia šaknis žemėn. Valio. Įdomu, kokiu atstumu jis veikia. Vakar, kai pasodinau, katinai murkėsi apie 1 metrą nuo augalėlio, bet šalin nėjo, gal dar, kad tik šviežiai pasodintas g.gif  Tai ten, kur vaikščiojo dar citrina apšlaksčiau, kad net nesiartintų..........jei pasiseks, reiks vėl atkurti savo gėlynėlį........
Šerdis, o kaip tas augalas vadinasi, gėda, bet nežinau...  blush2.gif

Sveikinu su pirmomis šaknimis thumbup.gif .
Aš anądien po gausaus pipirų barstymo mačiau katę kažkaip labai nenoriai apink vaikštančią (o toji tai labai pievutę mėgo), tai gal tikrai suveikė, o gal katei buvo tądien ne nuotaika blink.gif
Aš irgi vis nežinau kaip tas augalėlis vadinasi lotuliukas.gif bet va viena forumietė kaip sykis neseniai priminė - šuninė cimžieda ir dar turi kitą pavadinimą, kurio neprisiminsiu net jei mušit. Bet kažkur pradžioj temos yra parašyta. rolleyes.gif
Persiprašau dėl bjauraus charakterio ir laikymo skoloj. Parašysiu į AŽ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serdis: 20 gegužės 2010 - 20:29
Labutis smile.gif
Vat sitaip kovoju su katinais doh.gif Bet juk viso darzelio bruzgynu nepaversi verysad.gif
user posted image
Atsakyti