Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(serdis @ 2010 05 12, 00:21)
Gi duosiu visoms po vieną smile.gif veislūs tie augaliukai. Šiuo metu turiu gal keturias naujai pridaigintas šakeles, tai reikės tik kantrybės, kol iš tos šakelės išsiauginsit  savo "veislinę"  biggrin.gif
Vyras važinėja į darbą Kaune, galėčiau įdėti į automobilį. Aš pati dirbu beveik kasdien pačiam Vilniaus centre, galėčiau prigriebti. Parašykit į až

Ar tie augaliukai iš tikrųjų katėms nepatinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 12, 08:00)
Ar tie augaliukai iš tikrųjų katėms nepatinka? ax.gif

Na man ir kyla įtarimas, ar tikrai nepatinka. Kvapą turi, gana stiprų. Man jis primena palergonijas (kurių kaip sykis nemėgstu dėl kvapo), sūnui tas kvapas patinka (matyt ne iš kačių giminės), tai aš žiemą jo kambary ant palangės ir auginu lotuliukas.gif
Gi aš juos masiškai labai jaunus ištremiu blush2.gif , tai negailestingai džiūsta ir matyt nelabai pajėgia skleisti kvapą.
Kita vertus paskutiniu metu nemačiau praeinančio šuns (tiesiog nematau, kai jie ten bastosi), tai nežinau, ar jie apeina, ar šlapinasi ant gėlių, kaip anksčiau (rododendrą nusysino visai (daug kartų prie mūsų akių), matyt rododendrai priešingai nei šis augaliukas - traukia). Katė aną dieną vaikštinėjo aplinkui, gana arti, bet ant gėlynėlio lyg ir negulinėja.
Tai aš visai vilties nepraradau - vėl veisiu ant palangės, kad naują partiją ištremti, bet dar galvoju pabandyti tuos grūdelius nuo šunų ir kačių. Gal kuri bandėt? Gal žinot kur jų gauti?
O rudeniop, kai grįšim po vasaros, su MB žadam patys gaminti tvorelę lotuliukas.gif, nes užsakyti mums pasirodė per brangu. Ot bus visiems kaimynams juoko (mes čia aplink daugiabutį tupinėjam).
Atsakyti
sveikos "likimos sesės". Ir aš visaip kaip kovojau su kačių fekalijom. Išbandžiau , kaip viena forumietė rašė, parduotuvįėje pirktą purškalą - pinigai pavėjui išleisti. gal kokia katei-inteligentei kambarinei ir nepatiks tas kvapas, o tos kiemininkės, tai jokio efekto visiškai. Viriau gvazdikėlių nuovirą, laisčiau - irgi neeeee. dabar naudoju citriną: išsunkiu sultis aplink gėles ir pačią supjaustytą citriną pamėtau, -lyg ir nieko. jau kur susisuka "tualetą" tai akmenimis apdedu - tada eina kitur.
Sudomino ir mane tas stebuklingas augalas nuo kačių (kaip jis vadinasi, neradau ax.gif ).Gyvenu Panevėžy, gal kas žinot kaip įsigyti.
P.S. Kaip MB sako, katėms tvorų nėra-jos ir medžiais praeiti gali kur joms reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 12, 12:02)
sveikos "likimos sesės". Ir aš visaip kaip kovojau su kačių fekalijom. Išbandžiau , kaip viena forumietė rašė, parduotuvįėje pirktą purškalą - pinigai pavėjui išleisti. gal kokia katei-inteligentei kambarinei ir nepatiks tas kvapas, o tos kiemininkės, tai jokio efekto visiškai. Viriau gvazdikėlių nuovirą, laisčiau - irgi neeeee. dabar naudoju citriną: išsunkiu sultis aplink gėles ir pačią supjaustytą citriną pamėtau, -lyg ir nieko. jau kur susisuka "tualetą" tai akmenimis apdedu - tada eina kitur.
Sudomino ir mane tas stebuklingas augalas nuo kačių (kaip jis vadinasi, neradau ax.gif ).Gyvenu Panevėžy, gal kas žinot kaip įsigyti.
P.S. Kaip MB sako, katėms tvorų nėra-jos ir medžiais praeiti gali kur joms reikia verysad.gif

Jei Jediara mane išmokys išsiųsti paštu, tai išsiųsiu bet kur, tik adresus į až surašykit. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 05 12, 18:19)
Jei Jediara mane išmokys išsiųsti paštu, tai išsiųsiu bet kur, tik adresus į až surašykit. drinks_cheers.gif

Tai visai paprasta - parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 12, 22:43)
Tai visai paprasta - parašiau AŽ  mirksiukas.gif

Galėsiu išbandyti siųsti. Ir kitos, kurios norėsit, tiesiog parašykit adresus į AŽ.

Taip ir nerandu repelento (tų atbaidančių grūdelių). Beskaitinėdama užsienio puslapius atradau vieną man įdomią mintį. Apie čili pipirus. Jie atbaido ne kvapu, o tuo, kad gyvūnėlis uostydamas nusidegina nosį (tikiuosi nedaug, nes žiaurokai skamba), ir taip pradeda formuotis sąlyginis refleksas - jis VENGIA tos vietos, kur buvo patyręs skausmą. Būtinai išbandysiu, nes tai reikštų, kad pora mėnesių pavargus galima tikėtis bent metų ramybės.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 05 14, 08:17)
Galėsiu išbandyti siųsti. Ir kitos, kurios norėsit, tiesiog parašykit adresus į AŽ.

Lauksime ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 14, 12:45)
Lauksime ax.gif  4u.gif

Jediara, jums jau išsiunčiau. Tik pašte susivokiau, kad siunčiu penktadienį, vadinasi savaitgalį augaliukas kažkur liūdnas gulės. Na jei gausit jį dalimis, nenusiminkit, kiekvieną dalį kiškit į drėgną žemelę, daug šansų, kad prigis. smile.gif

Šiandien žalioj stotelėj dar nusipirkau kažkokių miltelių, atbaidančių šunis. Žodžiu imsimės kovos su stirpesne artilerija.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 05 14, 16:12)
Jediara, jums jau išsiunčiau. Tik pašte susivokiau, kad siunčiu penktadienį, vadinasi savaitgalį augaliukas kažkur liūdnas gulės. Na jei gausit jį dalimis, nenusiminkit, kiekvieną dalį kiškit į drėgną žemelę, daug šansų, kad prigis.  smile.gif

Šiandien žalioj stotelėj dar nusipirkau kažkokių miltelių, atbaidančių šunis. Žodžiu imsimės kovos su stirpesne artilerija.

Ačiū 4u.gif Gal nieko jam nenutiks rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Skelbiame kovą gun_smilie.gif
Atsakyti
Ačiū už augaliuką - jau gavau clap.gif Eisiu sodinti, nes kvapelis dry.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 15, 13:46)
Ačiū už augaliuką - jau gavau  clap.gif Eisiu sodinti, nes kvapelis  dry.gif

Oho, žaviuosi mūsų paštu! Taip, kvapelis ne pats maloniausias lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano kate inteligente, eina visus reikalus daryti i kaimynu darza lotuliukas.gif
Atsakyti