Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 10:57)
Štai aptikau dar vieną teoriją katėms ir šunims atbaidyti, gal kas išbandysit, gal veikia:
"Sumaišykite 1 smulkiai sukapotą česnako galvutę su šaukštu čili pipirų ir 1,5 litro vandens bei šaukšteliu indų ploviklio. Palaikę parą gautą mišinį iškoškite ir apipurkškite juo augalus – katės ir šunys aplenks jūsų sodą kelių metrų spinduliu."

jeigu veiks, tai bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik kazin kiek kibiru reikes pasidaryti, kad visa soda apipurksciau g.gif
o kazin kokie turetu buti cili pipirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 08 29, 17:24)
o kazin kokie turetu buti cili pipirai? g.gif

manyčiau čia geriausia naudoti tuos, kur būna malti čili pipirai, tarp prieskonių jų reikia ieškoti, raudoni tokie milteliai. Nors būna ir šviežių pirkti, tokie siauri į paprikas šiek tiek panašūs pipiriukai žali būna ir raudoni, (ne saldžiosios paprikos!)
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 29, 09:57)
Štai aptikau dar vieną teoriją katėms ir šunims atbaidyti, gal kas išbandysit, gal veikia:
"Sumaišykite 1 smulkiai sukapotą česnako galvutę su šaukštu čili pipirų ir 1,5 litro vandens bei šaukšteliu indų ploviklio. Palaikę parą gautą mišinį iškoškite ir apipurkškite juo augalus – katės ir šunys aplenks jūsų sodą kelių metrų spinduliu."

nu geras,reikės pabandyti,nes šiais metais kiek katinėlių sode atsirado doh.gif .O tai čia purkšti pvz aplink sodą,tai galima žolę,ar kaip g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Man labai reikia tos gelyte nuo kaciu, gal zinot kur galeciau ja isigyti vilniuje. Aciu 4u.gif
Atsakyti
jolaxus, paskaičiau temą nuo pradžių. Tikrai, koks atkaklumas, o kokia naudinga tema (sprendžiu, aišku, pagal save blush2.gif ) Kaip suprantu, tas augaliukas žiemoja mūsų sąlygomis lauke?
Purškimas česnakų-pipirų mišiniu labai jau primena kovą su vampyrais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites
Labai reikia sio augaliuko, gal kartais kas turite ?
Lauksiu ziniu i az 4u.gif
Dekui
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 08 03, 17:13)
tai kaip suprantu teks būti pioniere šiuo klausimu g.gif taip atrodo kad niekas nieko nežino. Aš va truputuką užsispyriau ir paieškojau kažkokių žinių. Radu internete, kad iš užsienio parduoda sodinukus, bet nesu gyvenime nieko internetu pirkusi ir šitame reikale jaučiuosi diletante verysad.gif
Va čia apie tą augalą yra info iš www
Tačiau vilties suteikė lauko gėlininkystės bandymų stotis, kur pasakė, kad yra Punioje vienas ūkininkas, kuris lyg augina šitą augalą, tik dabar jau sezono pabaiga... Susiradau jo kontaktus, gal pavasariop reikės teirautis kur jis parduoda, gal per prekybos centrus kartais  unsure.gif
o vienoj sėklų parduotuvėj irgi patarė žiemą-pavasarį kaip pradeda prekiauti sėklomis ieškoti, nes sakė tarp tų angliškų Johnson sėklų tai gal ir gali būti toks augalas, tik aišku dabar jo neturi
Na va, pasikalbėjau su savim biggrin.gif
O dar sako čia forumas, forumas.... Na pirmas jis mano gyvenime, gal klausimą neteisingai suformulavau, kad niekas nebedrauja blush2.gif  biggrin.gif

O jus gal turite kontaktus to ukininko? ax.gif O galjau ir jus turite ir galite pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2010 05 11, 15:23)
O jus gal turite kontaktus to ukininko? ax.gif O galjau ir jus turite ir galite pasidalinti blush2.gif

žinokit buvau gavusi aš tą augaliuką, gal pora metelių globojau, tačiau kai užsitvėrėm tvorą, tai katinai nuėjo tvorom, o ne skersai gėlynų, tai ir nebesaugojau per žiemą... ax.gif o lauke jis nežiemoja, tad ir nebeturiu...
Atsakyti
[quote=zuika12,2010 05 11, 15:24]
Sveikos mergaites
Labai reikia sio augaliuko, gal kartais kas turite ?
Lauksiu ziniu i az 4u.gif
Dekui
[/quote

Aš turiu, pernai susižvejojau, per žiemą išsaugojau ir prisidauginau (Vilnius) Vis dar turiu iš ko padauginti, bet mano bėda ta, kad vos tik juos išnešu ir kartu su žemėm iš vazonėlių prikaišioju aplink gėlynus, jie man pamažu blėsta kol visai nudžiūsta. Tai vis nešu naujus (gal per jaunus juos ištremiu).
Neesu tikra, kad šunims jie daro tokį įspūdį, kokį norėčiau, nes vis netoliese pamatau kokį "kakutį". Šunys negailestingai nudrožė pusę pievelės ir šiemet jau jos neatgaivinsim verysad.gif čia jau jokie augaliukai nepadės, reikės kažką daryti visai kitaip.
Atsakyti
[quote=serdis,2010 05 11, 20:02]
[quote=zuika12,2010 05 11, 15:24]

Aš turiu, pernai susižvejojau, per žiemą išsaugojau ir prisidauginau (Vilnius) Vis dar turiu iš ko padauginti, bet mano bėda ta, kad vos tik juos išnešu ir kartu su žemėm iš vazonėlių prikaišioju aplink gėlynus, jie man pamažu blėsta kol visai nudžiūsta. Tai vis nešu naujus (gal per jaunus juos ištremiu).
Neesu tikra, kad šunims jie daro tokį įspūdį, kokį norėčiau, nes vis netoliese pamatau kokį "kakutį". Šunys negailestingai nudrožė pusę pievelės ir šiemet jau jos neatgaivinsim verysad.gif čia jau jokie augaliukai nepadės, reikės kažką daryti visai kitaip.
[/quote]
Gal galėtumėte kokią šakelę "perleisti" 4u.gif , nes jau pavargau nuo kaimynų kačių ir šunų unsure.gif
Atsakyti
[/quote]

Gal i Kauna kaip nors pavyktu atsiusti ? ax.gif
Atsakyti
Gi duosiu visoms po vieną smile.gif veislūs tie augaliukai. Šiuo metu turiu gal keturias naujai pridaigintas šakeles, tai reikės tik kantrybės, kol iš tos šakelės išsiauginsit savo "veislinę" biggrin.gif
Vyras važinėja į darbą Kaune, galėčiau įdėti į automobilį. Aš pati dirbu beveik kasdien pačiam Vilniaus centre, galėčiau prigriebti. Parašykit į až
Atsakyti